Şimdi Ara

Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcıları (Fotoğraflarla) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle kullanım tarzı sanırım hepimizi yanıltıyor batarya konusunda. İş amaçlı kullanıyorum telefonu araçta sürekli bluetooth bağlı ve 3g hep açık. Çoğu zaman araçta navigasyon da kullanıyorum yandex map ten. Ekran boyutu büyük olsun istedim 5S ten sonra. Aynı işi yapıp aynı şarj değerlerinde hatta daha fazlası ile karşılaştım bu telefonda. Note 3 günü tamamlayamıyordu malesef belki de benim aldığım cihazdan kaynaklıdır ama sanmıyorum.

    Kasa çok ince ve zarif. Bu boyutta bir telefon için çok ince ve hafif.
    Kamera çok iyi değil ancak ayarlarla bir nebze. Ama çok fotoğraf çeken biriyseniz iphone kamerada tektir hız ve netlik konusunda.
    Yüksek grafik içeren oyunları oynatmada sorun yaşamadım ama bir note 3 teki akışkanlık yok. Asphalt 8 oynuyorum sadece o da yeterli geliyor.
    Fiyat olarak pahalı haklısınız ancak dediğim gibi bana istediklerimi veren bir telefon oldu bu fiyata. Bu fiyatta bu ekranlarda başka bir model bulamadım. Arkadaşımda HTC max var o bile ne zarif dedi görünce yanyana koyduk gerçekten çok ince t2.
    Sanırım ram azlığını batarya kurtarıyor. Telefon yavaş değil bana yeterli geliyor gün içerisinde. Sosyal medya vb. tarayıcı hızı da çok yeterli.
    Slidelock ve dodol launcher kullandığım programlar. Slidelock çok iyi geldi iphone dan sonra mail gelince vb. uygulamalarda ekran ışığı yanıyor ve ekranda metni görebiliyorum.
    Dodol da iyi ekrana hakim olmanızı sağlayan bir launcher. Birçok icon konabiliyor ve tema desteği güzel tavsiyedir.
    Ses kalitesi yeterli zaten birçok ek yazılımla geliyor LOUD özelliği ile yüksek ses verebiliyor cihaz ancak araçta bluetooth ile müzikte biraz az geliyor baslar iphone a göre.




  • xxxx1 kullanıcısına yanıt
    Led bildirim ışığı var uyarıya göre renk değiştiriyor, kulaklıklar iyi değil normal kulaklık. Ama ses kalitesi güzel. Net ses veriyor ahize müzik kalitesi ortanın biraz üstünde walkman versiyonu sonuçta.
  • arkadaş neonun resimlerini ekleyecekti kaçtı gitti ben note 3 (neo değil) ile çekilen bir resim ekleyeyim(soldaki), sağdaki resim sony ile çekilen .iki resmi de ben çektim.


     Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcıları (Fotoğraflarla) Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcıları (Fotoğraflarla)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 17 Haziran 2014; 18:01:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Epicus

    arkadaş neonun resimlerini ekleyecekti kaçtı gitti ben note 3 ile çekilen bir resim ekleyeyim(soldaki), sağdaki resim sony ile çekilen


     Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcıları (Fotoğraflarla) Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcıları (Fotoğraflarla)

    Kim kaçmış :) burdayim en kısa zamanda ekkeyecem su an başka işlerim var :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • incelemelerimde arada dağlar kadar fark olmadığını kendim görmüş oldum.Senin resim eklemene gerek kalmadı Aynı şekilde samsung S4 ile de test ettim, farkları tepecikler kadar var yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 17 Haziran 2014; 21:22:10 >
  • bu telefonu bugun batum da inceledim. toplam 970 tl ye türkiye imei kayıtlı alabiliyorsun. bu fiyata iyi telefon. türkiyedeki fiyatı biraz çok gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Epicus

    arkadaş neonun resimlerini ekleyecekti kaçtı gitti ben note 3 (neo değil) ile çekilen bir resim ekleyeyim(soldaki), sağdaki resim sony ile çekilen .iki resmi de ben çektim.


     Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcıları (Fotoğraflarla) Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcıları (Fotoğraflarla)

    artvin resimleri de güzel çıkmış :)




  • T2 Ultrayı yeni edinecek arkadaşlar Test için telefonda yüklü olan Diagnostics uygulamasını kullanarak
    Arka kamera,ön kamera,flaş,şarz,titreşim,kulağa yakınlık,ses seviyesi düğmeleri,ekran(ölü pixsel testi)hoparlör,ahize,mikrofon gibi testleri kolayca başka uygulama,kod kullanmadan halledebilirler.
    Bende bu uygulamanın bu işe yaradığını yeni öğrendim
    İyi forumlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuklarotesi

    bu telefonu bugun batum da inceledim. toplam 970 tl ye türkiye imei kayıtlı alabiliyorsun. bu fiyata iyi telefon. türkiyedeki fiyatı biraz çok gibi.

    Garantisi olmuyor sanırım ama.Ya da sorun olduğunda batuma getirmek zorundasın
  • Epicus E kullanıcısına yanıt
    walla ben yakınım. artvinden götürmek sorun değil de uzakta olanlara sıkıntı. ama cihazı türkiyede resmi olarak kayıt altına alıyorsun. belki sony türkiye garantisi kapsamına girer o zaman. sormak lazım yetkili servislere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csnet

    Bu başlık altında toplanabilir benim gibi kullanan arkadaşlar. Öncelikle özellikler belli, uzun süredir beklediğim bir cihazdı stoklara girer girmez aldım. Bataryası mükemmel. 5S ten geçiş yaptım kamera kaliteli fakat hareketli nesnelerde iyi değil. Rami yeterli oyun cihazı değil zaten. İşimde kullanıyorum ancak çok memnun kaldım gerek ekran kalitesi gerekse ekranın büyük olmasından dolayı. Yüksek grafikli oyunlardan asfalt ve fifa oynadım fena değil, ancak tam bir fiyat performans ürünü. Büyük ekran alacak arkadaşlara tavsiyemdir. Note 3 ten (batarya çok kötüydü) , 5S e geçiş yapıp (ekran çok küçüktü) , bu cihaza geçtim. O yüzden de bu konuyu açmak istedim. Neden bilmiyorum bu cihaz çok içime sindi ve kullanması rahat geldi bana. Büyük ekran için çok hafif ve ses kalitesi güzel. Mor renk TR'ye gelmedi güzel duruyor ama ben beyazı tecih ettim. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım vakit buldukça.
     Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcıları (Fotoğraflarla) Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcıları (Fotoğraflarla)

    KULLANDIĞINIZ LAUNCER NEDİR ?




  • Akşam evde standart flaşsız ayar yapılmadan çekilmiş naturel bir kaç resim




  • Arkadaslar telefonu ankarada teknosadan aldım.Bazı arkadasların aksine gta san andreas oynuyorum müthiş performans elde ettim.Oyun telefonu olmayabilir fakat oundan üthiş performans elde ediyorum alacak herkese tavsiye ederim :D
  • Arkadaslar dün Ankara Cepa Awm Sony Centerden 0 olarak 1.350 ye aldım. Telefon 5s den sonra cok hosuma gitti. Ama birkaç sorum olarak sizlere Telefonun kamera ayarlarını bır turlu yapamadım, ikincisi ise telefon cok sarj yıyor ve cok gec doluyor aynı problemlerı yasayan arkadas varmı ? yoksa telefondamı sıkıntı var anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLİTHALES -- 4 Temmuz 2014; 14:17:41 >
  • Yil olmus 2014 hayla 1 gb ram......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Epicus

    quote:

    Orijinalden alıntı: lazpanyol


    quote:

    Orijinalden alıntı: Epicus

    quote:

    Orijinalden alıntı: lazpanyol


    quote:

    Orijinalden alıntı: Epicus

    quote:

    Orijinalden alıntı: lazpanyol

    Cihazı inceledik kamera berbat ötesi 13 MP güya Sony ye yakismamis bendeki 600 TL lık discovery bile daha iyi çekiyor. Note 3 neo aldım az daha ekleyerek.

    ilk önce ben de kötü çekiyor demiştim ama ayarlarını kurcalayınca daha net çekimler elde edebiliyorsun. Bende motorola Atrix var sadece onla kıyaslayabilirim ama konuyu açan arkadaş note3 ten bu telefona geçmiş onun yorumları daha isabetli olacaktır.Ya da siz de Neo ile çektiğiniz resimleri buraya eklerseniz kıyaslama imkanımız olacaktır.

    Neo ile arasında ((ram islemciyi donanımı saymiyorum))dağlar kadar fark var en kısa surede koyacagim .

    donanım olarak zaten 1400tl etmeyeceğini herkes biliyor t2 nin. Zaten kimse de 1400 e almadı. donanım isteyen lg g2 alabilir onun da ekranı 5.2" küçük geldi. Yabancı sitelerde de neo ve t2 karşılaştırmalarına baktım pek fark göremedim açıkçası
    Zaten sony de telefonun rakibi olarak grand 2 ve megayı göstermiş, burada pahalı satılmasına aldanmamak gerekir. alanlarda 1150tl-1200 civarını aldı cihazı.

    http://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-T2-Ultra_id8312
    http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo_id8297

    Bayağı bi fark var hocam :) ama dış kasa kalitesi dersen Sony derim

    Bence sen biraz abartıyorsun :) Note3 ü (neo değil) ben inceleme fırsatı bulmuştum.öyle abartılacak bişey gördüğümü hatırlamıyorum.Kamerası da donanımı da t2 den iyi olabilir ama fiyatı da ona göre uçuk.

    Neo ile ilgili de olumsuz yorumlar mevcut Samsung sitesinden neo ile ilgili bir kaç görüş:

    -Gelen aramalarada 4 sanıye gıbı rekor bır sure sonra ekran gelıyor ve anca cevaplayabılıyoruz aynı sorun tus kılıdınde de mevcut basıyoruz beklekı acılsın , Su an nın amıral gemısı ceplerınden fakat hala guncelleme almadı + Gelecek guncellemelerde de s4 mini gibi 1.5 GB ram a sahip ve cıkalı 1 yılı askın sure olan bır cihaz bıle hala Samsung guncelleme listesinde il sıralardayken NOTE 3 NEO 6 . SIRADA ve PENDİNG gözüküyor Yeni Güncelleme Listesinde Yani hazırlık asamasın da bile gerilerde BEN bu çelişkiyi anlamadım ama SANAIRIm samsung un kendi işlemcisi Olan EXYNOS serisini KUllanması BU konuda En etken rol Adamlar kendı Islemcılerıne Destek veremıyorlar Rezillik .... SAKIN ALMAYIN PARASININ TELEFONU DEGIL PARANIZ ÇÖP OLUR AÇIK SOLUYORUMç.......


    -Telefon belkide samsung un şuan amiral cihazıdır. Ancak beklediğim performansı kesinlikle vermedi. Özellikle aramalarda ekranın açılış süresi, veya güç tuşu ile ekran kilidi açarken fazlasıyla bekleme oluyor. Ayrıca birkaç uygulama yükleyince telefonda tıkanmalar başlıyor. Note 3 neo da böyle, standar note 3 nasıldır bilmiyorum.

    Sony t2 ultra note 3 neo nun yarısı gücünde bile olmayan bir telefon.Bunu net bir şekilde söyleyebilirim.T2 ultra 1400 tl den satılıyorsa note 3 neonun 1500 tl lik fiyatı nimettir büyük ekran isteyenler için.
    Güç ile ilgisi olmayanlar için ise 6" ekranı şık oluşuyla dıştan güzel gözüken bir telefon ona birşey diyemem.




  • facebooktaki videoları açamıyoruz t2 ultrada...nedenini bilen var mı
  • menü geçişlerine ekran ışığında bazen değişmeler oluyor bu normalmi arkdşalar sanki ekran saniyenin 5 te biri kadar kısılıp geri açılıyor
  • Arkadaslar telefonu dun aveadan aldim gyzel ama on kamerasi cok puslu gosterio acaba nedeni nedir ? Geri goturmeyi dusunuyorum hepinizde de aynimi gunduz on kameradn foto cekip gonderebilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga1449

    Arkadaslar telefonu dun aveadan aldim gyzel ama on kamerasi cok puslu gosterio acaba nedeni nedir ? Geri goturmeyi dusunuyorum hepinizde de aynimi gunduz on kameradn foto cekip gonderebilirmisiniz

    güle güle kullan.değiştirdin mi telefonu ? telefonla ilgili genel görüşlerini yazarsan sevinirim, özellikle raminin 1gb ve hafızasının 8gb olması sorun yaratıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.