Şimdi Ara

Sony Xperia U & Samsung i8150 Galaxy W (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xturkx

    Sony pili ile beni üzer gibi geliyor. Samsung bir adım öne geçti gibi ?

    Kesinlikle öne geçti :) Android 4.0 kullanan bir telefonun 1350 m'Ah pili yetmez ki. Shift delete incelemesini izledim. Editör diyor ki; " Sık kullanımda 1 günde 2 kere şarj etmeniz gerekecektir ". Pili değiştirme imkanıda olmadığına göre, samsung kesinlikle önde bu yarışı tamamlıyor. Amoled ekranıda unutma :) Hala LCD kullanıyor Sony. Amoled süper bir ekran ayrıca bluetooth 3.0 var Advancede. Xperia daha düşük versiyon. Neyse yarış bitti zaten. Advance hem ekonomik, hem teknolojik..
  • Pil ve hafıza problem degilse Xperia p alınmalı. Advance'in hic destegi yok forumlarda. Kullanıcısı cok az. Samsung da destek verir mi muallakta. Ekranı pentile ve çözünürlük düşük. S3 de pentile kullanıyor ama hd çözünürlüğe sahip. Super amoled ekranlar kontrast açısından cok iyi ama pentile dizilimli oldukları için, çözünürlük de düşükse(Advance'taki gibi) görüntü keskin ve net olmuyor. Ppi degeri de P'ye göre düşük zaten.

    P'nin ekranı cok iyi. Ayrıca piyasadaki en parlak ekrana sahip. Cok düşük parlaklık seviyesi bile yeterli oluyor. Bu da pile olumlu etki yapıyor.

    Kamerası cok cok daha iyi ayrıca. P ile Sony resmen kaliteyi yakalamış kamera konusunda. Xperia S'ten bile daha güvenilir kamerası var diyebilirim.

    Tip göreceli ama cogu kisinin P'yi begenecegini düşünüyorum. Nfc de önemli bir artı. Özellikle yakın zamanda kullanmaya başlayacağız.

    Ram miktarı da her zaman için önemli bir etken.

    Kısacası pil problem degilse(veya sorunsa bile sony'nin 2000mah'lik şarj unitesi kullanılabilir 50 lira civarı fiyatı var.) P her açıdan önde. Önemli ve tercihleri edebilecek farkları saydım. Ben açıkcası senelerdir Bluetooth kullanmadım. Bluetooth 2 veya 3 olmuş hic önemli degil. Tabi başkasına göre önemli olabilir ama artık insanların anca binde biri bluetooth kullanıyor. Eminim siz de hic kullanmıyorsunuzdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 31 Ağustos 2012; 21:37:25 >




  • Sonylerin ön kamerası ile görüntülü konuşma yapılamıyor BİLGİNİZ OLSUN...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonylerin ön kamerasıyla görüntülü konuşma yapılamıyor ne demek ti şimdi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.