Şimdi Ara

Sony Xperia X Compact (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
22
Favori
101.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Garantiye vermiştim geçen sene. Hoparlörler değişti ve şimdi gümbür gümbür ses geliyor şimdi. Kvk bakırköye teslim etmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz Volte yi destekliyor mu eğer destekliyorsa nasıl açılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonumu mikrofon sorunu sebebiyle daha önce kvk ya vermiştim ve sorun çözülmüştü. Şimdi tekrar aynı sorun çıktı. Telefonla konuşurken sesim karşı tarafa boğuk ve kısık gidiyor. Sürekli kulaklık ile konuşuyorum. Bu sorun yazılımsal olabilir mi? Aynı sorunu yaşayan başkaları da var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HepDüşünceli

    Arkadaşlar telefonumu mikrofon sorunu sebebiyle daha önce kvk ya vermiştim ve sorun çözülmüştü. Şimdi tekrar aynı sorun çıktı. Telefonla konuşurken sesim karşı tarafa boğuk ve kısık gidiyor. Sürekli kulaklık ile konuşuyorum. Bu sorun yazılımsal olabilir mi? Aynı sorunu yaşayan başkaları da var mı?
    Yok mu arkadaşlar bu durumu yaşayan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 12 Mart 2020; 18:23:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski yorumları okumamışınız galiba çözüm kulak çubuğunu bulaşık deterjanını az sulandırılmış bi şekilde batırın hoparlörlerin yani kulaklık ile aşağıdaki giden ses kısmına yedirmeniz. korkmayın bu telefonlar su geçirmez sonra temiz su ile 3er kere durulayın sonrasında elektrik süpürgesi ile çekin ıslaklığı. Malesef bu model 3"ayda tıkanma yapıyor nedeni ses çıkışları dar tutulmuş garantiye verirseniz onlar 600tl bizi alır gemisini sıfırını takar siz 3ayda bu işlemi tekrarlayın. Bana da ilk başta saçma geldi ama yapınca düzeldi. İsterseniz telefon kapalı iken yapın bu uygulamayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuyu en başından beri takip ediyorum. Şimdi tekrar en baştan okuyacağım. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu değiştirme zamanı geldi,Sony compact üretmiyor,napacağız,ne alacağız?
  • Şu an piyasadaki en küçük telefon samsung a40 ve s10e.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir iki kere telefonla arama yapmaya çalıştığımda şebekeye ulaşılamıyor hatası almıştım, bölgesel bir yoğunluk olduğunu düşündüm, ardından arkadaşım telefonunu arayıp ulaşamıyorum yazdı, telefonu yeniden başlattım düzeldi

    bu telefonda sonradan ortaya çıkan kronik şebeke sorunu böyle birşey mi ? telefonu alalı haziranda 3 sene dolacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freebird5406 F kullanıcısına yanıt
    Bende olmadı. Neredeyse 3 yıl olacak bende de telefon. Tek sıkıntısı sesin konuşurken karşıya az gitmesi. Onu da temizlik yaparak arada sırada çözüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iscoo

    Cihazım hızlı şarj olmuyor adaptör kablo her şey aynı fakat çok yavaş şarj oluyor neden acaba lütfen yardımcı olabilir misiniz
    hocam bende aynı sorun var. farklı kablolar denedim telefon 7-8 saattte anca şarj oluyor. problem ne olabilir. ampere uygulaması ile kaç amper ile şarj oluyor ona baktım 200mA max. sıkıntı nedir acaba. pil öyle hızlı falan tükenmiyor. fabrika ayarlarına dönsem nasıl olurki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengiz6021

    Eski yorumları okumamışınız galiba çözüm kulak çubuğunu bulaşık deterjanını az sulandırılmış bi şekilde batırın hoparlörlerin yani kulaklık ile aşağıdaki giden ses kısmına yedirmeniz. korkmayın bu telefonlar su geçirmez sonra temiz su ile 3er kere durulayın sonrasında elektrik süpürgesi ile çekin ıslaklığı. Malesef bu model 3"ayda tıkanma yapıyor nedeni ses çıkışları dar tutulmuş garantiye verirseniz onlar 600tl bizi alır gemisini sıfırını takar siz 3ayda bu işlemi tekrarlayın. Bana da ilk başta saçma geldi ama yapınca düzeldi. İsterseniz telefon kapalı iken yapın bu uygulamayı.
    Bugun asagidaki yerleri dis fircasi ile temizledim, telefonun ses cikisi daha iyi oldu. Su gecirmeme sertifikasini kontrol edip sizin dediginizi de uygulayacagim
    Sony Xperia X CompactSony Xperia X Compact



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awsful -- 15 Haziran 2020; 19:55:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HepDüşünceli

    Şu an piyasadaki en küçük telefon samsung a40 ve s10e.
    Xiaomi Mi 9 SE serisi de compact güncel telefonlara göre haberiniz olsun alternatif olarak Mi SE serisine geçenlerde var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F3SV mağduru

    İyiyim sağolun, siz nasılsınız? Sony birçok bölge ile beraber Türkiye pazarından da çekilmiş deniyor maalesef. Piyasa Çinlilere kaldı. Güzel telefonlar var ama hepsi aynı model gibi geliyor, farklı tasarım sunan yok gibi. Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz? @evandevan5a1
    NASILSINIZ
    BENİM TELEFON DA YER KALMADI DİYE TELEFONUN BAZI UYGULAMALARINI DEVRE DIŞI BIRAKTIM. KULLANMADIĞIM MÜZİK HAVA DURUMU.WHAT NEVS DİYE BİRŞEY VARDI SLİDE SHARE
    GİBİ UYGULAMALAR YANINDA BİRDE TLF TÜRKCELL İN 2 TANE UYGULAMASI VAR DİJİTAL OPERATÖR VE TÜRKCELL MENÜ DİYE BİRŞEY ONLARI DEVRE DIŞI YAPARSAM TLF BİRŞEY OLURMU?
    HABİRE GÜNCELLEME GELEN AVC PROTECTİON DİYE BİRŞEY ONUDA DEVRE DIŞI BIRAKTIM NE İŞE YARIYOR BİLMİYORUM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 10 Temmuz 2020; 14:41:49 >
  • Merhabalar

    Dün telefonumu düşürdüm, camı çatladı fakat dokunmatiğinde bir sorun yok, tamir için önerebileceğiniz bir servis var mı ? izmirde yaşıyorum bu civarda ya da kargo ile hizmet veren istanbuldaki servisler de olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F3SV mağduru kullanıcısına yanıt
    merhaba nasılsınız.
    benim sony xperia bozuldu dün akşam xiamoi note9 sipariş ettik buğün yarın gelir.
    onu da kılıf içinde kullanacağım. yine eminönü yolları taştan bakalım kısmet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freebird5406

    Merhabalar

    Dün telefonumu düşürdüm, camı çatladı fakat dokunmatiğinde bir sorun yok, tamir için önerebileceğiniz bir servis var mı ? izmirde yaşıyorum bu civarda ya da kargo ile hizmet veren istanbuldaki servisler de olabilir
    başka yeni telefon alın tavsiyemdir. çünkü sony türkiyeden gitti. sizden telefonun fiyatı kadar para isterler bence. bilginiz olsun.
  • Neredeyse 3.5 yıl oldu. Hala bu telefonu kullanıyorum. Batarya performansı ilk günkü gibi. Hız olarak da benim için gayet yeterli. Bu telefonun en sevdiğim yanı boyutlarının küçük olması ve android olması. Aynı boyutlarda ve buna yakın bir işlemci ile bir telefon piyasaya sürülse hiç düşünmeden parasına bakmadan satın alırım. Telefonun benim için tek bir kötü yanı var o da telefonu kılıfsız kullandığım için pantolonlarımda telefonun köşelerine gelen kısımların zamanla tahrip olması :)
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    İyiyim sağolun, siz nasılsınız? Eski telefona yazık olmuş, geçmiş olsun. Kullanması gayet keyifli bir cihaz. Yeni telefonunuz da şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Xiaomi güzel telefonlar yapıyor memnun kalırsınız umarım. Kılıf seçerken kamerayı koruyacak bi şey seçmenizi tavsiye ederim. Detaylı incelemedim ama kameralar çıkıntı yapıyor genelde yeni telefonlarda. Ayrıca internetten sipariş vermenizi tavsiye ederim, telefon kılıfı için kalabalığa karışmayın bu zamanda. İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    Maşallah diyeyim en başta. Ben de 3.5 yılı devirmişim, gayet memnunum. Çok fazla telefon kullanan biri olmadığım için hâlâ işimi görüyor. Batarya günü rahat çıkarıyor, kamera 1080p 60 fps video kaydı dışında sorun çıkarmadı. Bazen ısınıp kapanıyor video kaydederken.
    Appsales uygulamasıyla telefonu ücretsiz uygulamalarla doldurduğum için cihaz bazen yavaşlıyor ama o da benden kaynaklanıyor. Genellikle bilgisayarı ve telefonu 6-8 ayda bir formatlayıp gereksiz dosyaları ve uygulamaları ayıklardım ama telefona bakım yapmayalı bayağı oldu.
    Samsung galaxy s10e modelini incelediniz mi? Param olsa hemen alırım, bizim telefona en yakın cihaz buydu eğer hâlâ satılıyorsa. Hem de cep dostu. (pantolon cebi)
    Telefonu uzun yıllar sorunsuz kullanmamız dileğiyle, herkese iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.