Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
26
Favori
128.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    kamera,hız,şıklık,stabilite bunlarda kimsenn şüphesi yok tek şüphe batarya :D bir ekran süresi alırız hocam :D
  • Artık alanlardan düşüncelerini bekliyoruz. Bakmadığımız inceleme kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul bilisimde 1450 lira gidip alacaktim ama bu sicakta o kadar yolu gozum kesmedi alan arkadaslar batarya ve kameralar hakkinda yorum yaparsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişimi verdim ben de beklemedeyim.. en geç çarşambaya elimde olacak insallah kamera öbcelikli olduğu için bu telefonu seçtim c5 alacaktım vazgeçtim
  • Cuma akşamından beri kullanıyorum telefonu. Önceki mesajlarda dediğim gibiLG G4 ve xperia C5 ultra kullanan biri olarak telefondan çok memnunum. Telefon çok şık (beyaza kasa) ben buradayım diyor. Ekran görüntüsü çok iyi. Hele ki bravia engine moduna alınca oha dedirtiyor ama pil sarfiyatı yükseliyor. Selfie kamerası bildiğin ana kamera çok iyi fotoğraf çekiyor. Ters çevir kullan yani o derece güzel kamera. Arka kamerası zaten güzel. OIS desteği yok fakat bu steady shot denen muhabbet hayırlı bir şey olsa gerek ben titreme vs sıkıntısı yaşamadan foto alıyorum. 2700 mah çok beynimi bulandırdı fakat C5 ultra kullanıp bataryadan memnun olan insan bundan da olacaktır. Bir günün sonuna yine %30 ve üstü batarya ile giriyorum. Oyun oynamam telefonda ama browser navigasyon vs kullanırım. Yine C5 te olduğu gibi stamina modları var ve işe yarıyor. Telefon C5 ultra dan daha hızlı. 2700 rakamsal olarak kafaya takılıyor. Yalnız iş bence firmanın dediği gibi. Bu iddia ettikleri yeni pil teknolojisi işe yarıyor sanırım. Bir de merak edenler varsa telefonda bildirim ışığı mevcut. Ben memnunum.




  • bugsymaloone kullanıcısına yanıt
    hocam kaç saat ekran suresi aldınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .olivia.

    Siparişimi verdim ben de beklemedeyim.. en geç çarşambaya elimde olacak insallah kamera öbcelikli olduğu için bu telefonu seçtim c5 alacaktım vazgeçtim

    c5 ultraya göre kamerası nasıl ön ve arka ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .olivia. -- 7 Ağustos 2016; 17:02:56 >
  • bugsymaloone kullanıcısına yanıt
    Kamera örnekleri paylaşır mısınız ?
  • Merhaba.

    Telefonu 10 gündür inceliyor ve fiyatlarını takip ediyordum. Cuma günü İstanbul Bilişimden lime Gold rengini nakit 1.449 TL'ye aldım.

    Beyazı da güzel ama lime Gold nedense acayip bayıldım.

    Alet bence süper estetik ve çekici.
    Hız çok iyi.
    Ekranın çerçeveye sıfır olması çok estetik ve etkileyici. Görüntü kalitesi çok iyi.
    Fotoğraf ve video çekimleri acayip etkileyici. Arkadaşım beni ayar etmek için iPhone 6s Plus ile karıştırmak istedi ama tam manasıyla fotoğraf kalitesi, video kalitesi, ekran görüntü kalitesi, hız ve özellikle de aynı WiFi ağına bağlanıp YouTube da yaptığımız yükleme testleri de dahil resmen her konuda dumura uğradı. Çok ciddi şekilde detay farkı var her konu da Sony Xperia Xa Ultra hakkını verdi ve açık ara fark attı. Bu arada iPhone 6 Plus'ın ekranının daha küçük olmasına rağmen iki telefon da aynı büyüklükte. Xperia Xa Ultra çerçevesi ekran tasarımından dolayı ciddi kasa avantajına sahip.

    Telefonun arayüzü gayet iyi.

    Şarj normal sınırlarda. Full internet ve kurcalamayla günü gene de kurtarıyor.

    Hızlı şarj cihazı içinde çıkmıyor. Bende önceki telefonuna kalan var ve sayesinde de ciddi fark atıyor.

    Wifi'ye bağlantı süresi çok kısa.

    Ben bu telefonu ilk otobüste bir kızın elinde gördüm. Yol boyunca kızı hiç gözüm görmedi, elindeki telefonu seyretmekten. Derhal telefonu incelemeye aldım ve zaten bir hafta sonra da aldım.

    Alınır mı? Kesinlikle! Herkesin de ciddi ilgisini çekiyor. Hatta kılıf sorduğum telefoncuların bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teknika kullanıcısına yanıt
    KAÇ SAAT EKRAN SURESİ VERİYOR SARJ sıkıntılı sanırım
  • Şarj sıkıntı değil. Günü rahat çıkarıyor. Açıkçası 1450 TL ye en etkileyici ve seksi telefonlardan biri bence. Hızlı şarj isteyenler de 30 TL ye hızlı şarj aleti alabilir. Hem yedek olur. Hem sizi hem etrafınızda göz zevkini çok rahat tatmin eden bir estetiği var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ekran ve estetiği bir arada düşünürken uygun fiyat ve performansı da bir arada düşünenler için bence çok ama çok iyi bir seçenek. Bu arada Yeni açıklanan Asus Zenfone 3 Deluxe ve Ultra'yı da 4 gözle bekliyorum yakından incelemek için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    Şarj sıkıntı değil. Günü rahat çıkarıyor. Açıkçası 1450 TL ye en etkileyici ve seksi telefonlardan biri bence. Hızlı şarj isteyenler de 30 TL ye hızlı şarj aleti alabilir. Hem yedek olur. Hem sizi hem etrafınızda göz zevkini çok rahat tatmin eden bir estetiği var.

    ekran sğresi psylaşman mümkün mü hocam. günü nelerle çıkardın
  • Gün içinde sık sık internet, mail, facebook, instagram, bir kaç video ve gazeteler. Birazda kurcalama. Şarj bir kaç doğumdan sonra biraz daha uzuyor zaten yeni telefonlarda.

    Bu arada Note serisinin 4'e kadar tamamını kullandım. Asus kullandım. Şarj dayanma süresi note 4 gibi ortalama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşların yorumları yavaş yavaş geliyor. Dediğimiz gibi çok şık ve yeterli performansa sahip bir cihaz. 1450 tl güzel fiyat bence.
  • arkadaşlar fotoğraf örnekleri ekler misiniz? gece, gündüz ve ön kamera olarak.
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Hocam beni de gaza getiriyosun şuan ama biraz şüpheliyim bu telefon hakkında.
  • Yarın foto eklicem. Ama neden şüphe duyduğunuzu halen anlamıyorum. 1450 TL ye bana göre daha şık bir telefon yok! Üstelik de yeni model. Diyorum ya, hiç aklımda yokken kızın birinin elinde gördüm ve telefona hayran kaldım, bir hafta da eski telefonu satıp bunu aldım. Elimde kim görse, bayılıyor alete. Daha ne? Hız desen çok iyi. Foto ve video kalitesi desen çok iyi. Ekran desen süper. Özellikler de gayet güzel. Tasarıma zaten hayran kaldım. Aldığıma da çok memnunum. 4000 TL verip Note 7 mi almak lazım? Tuhaf tuhaf markalı Çin malı telefon mu almalıyım? Olay zaten sadece özellik değil. Marka, güvenilirlik, özellik ve tasarım, hepsi bir bütün içinde değerlendirilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 8 Ağustos 2016; 0:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı biraz inceleme fırsatım oldu. Ekranı, tasarımı vs. gayet şık ve başarılı buldum. Özellikle büyük ekran oluşu cezbedici benim için. Ancak iki hususta şüphelerim var. İlk olarak Kamera deneyiminden pek hoşnut kalmadım. Bulunduğum ortama ve ışığa göre performansı değişebilir diye düşündüm ama bendeki telefonun 8mp ön kamerası çok daha net ve hızlı çekim yapınca... Teşhir cihazda sıkıntı olabilir mi sorusu geldi aklıma? İkinci olarak da elde tutuş hissiyatından pek hoşnut kalmadım. Kesinlikle kötü demiyorum, ama daha önce Sony'nin bu fiyat aralığında telefonları malzeme kalitesi olarak premium (incelemelerde dilden düşmeyen tabir) hissiyatı uyandırıyordu bende. Son 2 ay haricinde uzun yıllardır Sony kullanırım. Ön kamerasına hayran olduğum M5'ten dilim yandı diye psikolojik olarak mı böyle düşünüyorum, bilemedim. Kamera konusunda kullanan arkadaşların fikirlerini duymak isterim. :)

    Son olarak, mediatek işlemcili telefonlarında daha önce gözlenen (hepsinde olmasa da çoğunda) kapanma vs. kronik sorunların üstesinden gelmişlerdir umarım.




  • teknika kullanıcısına yanıt
    hocam bizler gibi almayı düşünen arkadaşlar için %100den %1e kadar bekletip ekran süresi paylasabillir misiniz ? 5 saatin aşağısına düşmüyorsa alacağım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.