Şimdi Ara

Sony Xperia XZ serisi için batarya değişim programı başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon pazarında biraz vites düşüren Sony bununla birlikte geçmiş modellerini desteklemeye devam ediyor. Xperia 1 II için 3 büyük güncelleme sözü veren Sony bir de batarya değişim programı başlatıyor.



    Sony Xperia XZ serisine taze kan



    Bataryaya bağlı teknolojik ürünlerin sürekli kullanım sonrasında bataryaların verimini kaybettiği ve ömrünün azaldığı biliniyor. Bu bakımdan tüketici tarafından ya cihaz değişimi ya da batarya değişimine gidiliyor.



    Ayrıca Bkz.AirPods Pro ses problemi nedeniyle değişim programına alındı



    Sony’nin 2016 yılından itibaren piyasaya sürmeye başladığı Sony Xperia XZ amiral gemisi serisine yakın zamanda batarya değişim programı sunacak. Böylece son 4 yılın Sony amiral gemisi kullanıcıları yeni bir batarya ile bir süre daha yollarına devam edebilecekler.



    Sony diğer taraftan Xperia 1 II amiral gemisi için de 3 büyük güncelleme sözü verdi. Xperia 1 II amiral gemisi yakın zamanda Android 11 güncellemesini alacak. Yani Android 12 ve Android 13 güncellemeleri de garantilenmiş oldu.



    Batarya değişim programına geri dönersek Sony ortalama olarak 34$ civarında bir masrafın olacağını belirtiyor. Ayrıca bir USB Tip-C kablosu ve diğer tamiratlarda yüzde 10 indirim kuponu da hediye edilecek. Program kapsamındaki modeller şu şekilde ancak henüz geçerli ülkeler açıklanmadı:



    Xperia XZ



    Xperia XZs



    Xperia XZ1



    Xperia XZ Premium



    Xperia XZ2



    Xperia XZ3



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/11/01/sony-announces-battery-replacement-program-promises-three-os-upgrades-for-xperia-1-ii/







  • Ücret ödedikten sonra servise gidip herhangi marka telefon sahibi de yapabilir bunu? Olayı ne şimdi bunun?

  • Sony telefon mu kaldı yahu :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'ye gelirse mükemmel olur, şimdi boş yapanlar gelir

  • türkiyede yapacak mı bunu?

  • ücretsiz mi olacak ? Eğer ücretsiz değilse ne kıymeti var ?

    Aldığım kullandığım ürünün yedek parçasını ücretini ödeyip alabilmem lütuf mu ?


    Sonye benden gelsin.

  • Ciddi ciddi sony telefon kullanan kaldıysa helal olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı arkadaşlar olayı anlamamış, bu kadar eski model telefonlar için normal şartlarda orijinal batarya bulmanız çok zor, bilmeyen arkadaşlar için sony telefonların bir çoğu uzun yıllar yaklaşık aynı performans ile kullanılıyor ve bu nedenle batarya olması önemli birşey.

  • Geçerli ülkeler açıklanırsa haber verir misin kardeşim zira XZ1 im var değerlendirmek isterim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Türkiye'ye gelirse mükemmel olur, şimdi boş yapanlar gelir

    Gelmez, gelse de 300 lira olur. Tabi umarım tr ye de gelir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Kasım 2020; 6:0:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse batarya hâlâ taş gibi olduğundan beni ilgilendirmeyen durum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bazı arkadaşlar olayı anlamamış, bu kadar eski model telefonlar için normal şartlarda orijinal batarya bulmanız çok zor, bilmeyen arkadaşlar için sony telefonların bir çoğu uzun yıllar yaklaşık aynı performans ile kullanılıyor ve bu nedenle batarya olması önemli birşey.

    Arkadaş haklı.


    Hala, Xperia Z5 Premium kullanıyorum. Bir batarya değişimi, bir de yazılım güncellemesi gelse taş gibi telefon olur gene.


    Piyasanın en dayanıklı telefonları Sony idi, japonların nato mermer kafası yüzünden yazık oldu güzelim firmaya telefon alanında..

  • İlk çıktığında almıştım.... Hala sony xz kullanıyorum... Canavar gibi maşallah

  • Valla 2000-2001 den beri sony kullanıyorum dört sene'dir de xz kullanıyorum şıkır şıkır çalışıyor, tabi batarya zayıfladı biraz, sony den vazgeçmem ama Türkiye için pazarından çekildi üzüldüm

  • aradan 5 yil gecmis yil olmus 2020 hala ayni telefon ati alan üsküdari gecti türkiye de bile yeni telefonlari satilmiyor onu da gectim servis bile yok ama adamlar hala kaf daginda 10 bine 20 bine 30 bine bekle satarsin telefonlarini isteyen enayi varsa da gidip alabilir

  • Xz1 kullanıyorum çok seviyorum telefonumu bişey olursa başka marka yok alacağım. Hep sony kullandım yıllarca. Bataryama iyi bakıyorum ama yenilense telefon değişmiş gibi olucak.

  • Sony XZ Premiun kullanıyorum Şunan çıkan 2020 üst klasman telefonlardan bile daha iyi arkadaşlar gece çektiğim fotograflara hayret ediyo çğnkü oldukça net fotolar çıkıyo yüksek modda 4 saat kasmadan Pubg oynuyorum, 801 pixel yoğunluğu ve canavar gibi çalışan snapdragon işlemci daha ne olsun bunun üzerine koyacak telefon çıkarsa alabilirim ama oda herhalde başka bir sony olacak ivedilikle tekrar Türkiye pazarına girmeli Sony candır..

  • Yaklaşık beş yıldır z 2 kullanıyorum hergangi bir yorum yapamam ancak şunu belirtmeliyim YOK BÖYLE BİR CİHAZ arkadaş bi kas bi tıkan bi aksa bi saçmala yok tank mübarek paramın karşılığını sonuna kadar aldım HELAL OLSUN NE DİYİM..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Yaklaşık beş yıldır z 2 kullanıyorum hergangi bir yorum yapamam ancak şunu belirtmeliyim YOK BÖYLE BİR CİHAZ arkadaş bi kas bi tıkan bi aksa bi saçmala yok tank mübarek paramın karşılığını sonuna kadar aldım HELAL OLSUN NE DİYİM..

    Yorum yapamam dedikten sonra yaptınız yorumu 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XZ modeli telefonlar hepsi kamera batarya yazılım hatalariyla kronik sorunlu model dir, amirali modele dünyanın parasını verdik, elimizde patladı ,ne güncelleme geldi nede destek ,,onu yapan mühendisin telefonu patlasın.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.