Şimdi Ara

SONY XPERIA XZ1 ROOT & EXISTENZ ROM KURULUM REHBERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
6.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cerka753

    Ben fastboot device komutunu yazdığımda cihazım gözükmüyor. Sürücüleri yükledim, cmd'yi yönetici olarak çalıştırdım ve telefonu kapalıyken ses açma tuşuna basarak bağladım. Telefon açıkken adb devices komutunda cihaz gözüküyor.
    Ben de aynı sorunu yaşadım. Çözüm olarak usb üzerinden linux başlatıp kuruluma onun üzerinden devam ettim. Adb sürücülerini kurunca sıkıntı çıkarmadı ubuntu.
  • ErenH E kullanıcısına yanıt
    Mesajı şimdi görüyorum. Ben de VM üzerinden ububntu ile çözdüm sorunu, teşekkürler.
  • Ben başarılı bir şekilde gerçekleştirdim. Şimdi tamamen herşeyi geri almak istiyorum. Orijinal yazılım ve tekrardan companion dan indirmek istiyorum varmıdır çaresi ?
  • Küçük bir düzeltme orijinal son çıkan rom u nereden bulabilirim =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denizhan123

    Ben başarılı bir şekilde gerçekleştirdim. Şimdi tamamen herşeyi geri almak istiyorum. Orijinal yazılım ve tekrardan companion dan indirmek istiyorum varmıdır çaresi ?
    Buyur kardeşim bunu Flashtool ile yükleyebilirsin.

    https://drive.google.com/file/d/1cGZeC7WFdDLrGHykTivJ3ubmKRCBsgkL/view?usp=drivesdk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Ama Xperifirm programı tekrardan çalışmaya başladı oradan indirebildim. Emeğine Sağlık.
  • @ErenH @cerka753 merhaba arkadaşlar. aynı sorunu bende yaşıyorum fastboot devices komutunu yazdığımda hiçbir şey gelmiyor. linux üzerinden o kısmı yapabildiğinizi yazmışsınız ben de virtualbox a ubuntu kurdum ama gerisini yapamadım yardımcı olur musunuz?

  • Uzun uğraşlar sonucu bir şekilde telefona existenz romu kurmayı başardım. Sanırım sorunlarımin en büyük sebebi Xperia ve Google driverlerinin güncel win 10da çalışmaması. Kurulumu yaptım ancak şöyle bir sıkıntım var dahili belleğe ulaşamıyorum! Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
    SONY XPERIA XZ1 ROOT & EXISTENZ ROM KURULUM REHBERİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki gündür bu telefonla uğraşıyorum. yukarıda yazdığım sorunları bir şekilde çözdüm ama başka sorunlar var. en önemlisi telefonda -gerek stock rom da gerekse existenz romda- navbar ın yüksekliğini değiştirmek gibi sistem dosyalarında değişiklik/root erişimi isteyen değişiklikler gibi herhangi bir değişiklik yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatınca açılıştaki sony logosundan sonra reset atıyor ve bu şekilde döngüye giriyor. bu yüzden birkaç kez sıfırdan rom yüklemem gerekti ve bunu tekrar yaşarsam diye twrp den yedek aldım bootloop u tekrar yaşarsam yedeği kurar kaldığım yerden devam ederim diye düşündüm ama maalesef bu da işe yaramadı. farklı farklı yollar denedim ya yine sony logosundan sonra reset atıyor yada twrp yedeği kurduktan sonra yeniden başlatmadan önce "no os installed are you sure you wish to reboot" diyor ve yine döngüye giriyor.


    Şu an telefonumda stock rom yüklü ama twrp den yedeğimi nasıl tekrar kurabileceğimi veya sağlam bir yedek alıp lazım olduğunda sorunsuz nasıl yükleyeceğimi biliyorsanız söyler misiniz. Ve tabi birde sistemde değişiklik yapıp yeniden başlattıktan sonra bootloopa düşmesini engellemenin bir yolu var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 5 Temmuz 2021; 22:42:38 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.