Şimdi Ara

Sony Xperia XZ2'yi inceledik: Yeni tasarım, yeni özellikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 gün sonra da XZ2 Premium çıkar 4K ekranlı...

  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Mesele de o zaten. İnsanların %90'ı 50 liralık kulaklık alıyor. Sen 3.5 mm girişi olmayan telefon çöptür, telefondan anlamayan alır demişsin. Benim gibi bir sürü insan 3.5 mm kulaklık girişini önemsemiyor. Hatta ben telefona ayda, yılda bir kulaklık takıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş boş konuşuyorsun 8 senedir amoled ekranlı telefonlar kullandım henüz bir sorunla karşılaşmadım.gordugun gibi teorik bilgi degil 8 senelik kullanıcı deneyimi.ve son olarak biraz araştır telefon tarihinde sony her zaman ekran kalitesinde diğer markaların gerisinde olmuştur.ggwp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5mm evrensel kulaklık girişi elbette kıymetli.
    Yanında kulaklık mı yok, gir bir mağazadan 20-30 liraya kulaklık al, idare edecek şekilde kullan.

    Telefon için Tip-C kulaklık alsan, iPhone'da kullanamazsın, bilgisayarda kullanmazsın, başka telefonda kullanmazsın.
    Var olan kulaklıkları ek masraf & kalabalık yapmadan kullanmak varken 3.5mm kulaklık girişinin kaldırılması, lüzumsuz yere tüketime yönlendiren bir hamledir.

  • taşıabilir cihazlarda 3.5mm evrensel kulaklık girişini neden kaldırırlar yahu..... Bilgisayardada kaldırsınlar tam rahatlasınlar amk....... 3.5mm evrensel kulaklık girişi olmayan her cihaz ÇÖPTÜR ÇÖÖPPPPPPPPPPP

  • Erdi abi bilgine tecrübene lafımız yok cansında.



    Telefonda ekran konusunda hem donanım hemde performans olarak Sony'nin eline kim su dökecek allab aşkına Z5 Premium'u ve XZ Premium'u alın elinize ikisinide karşılarına piyasadaki bütün telefonları koyun karşılaştırın hiç biri Sony kadar kaliteli ve mükemmel keskinlikte deneyim sunmayacaktır.



    4K ve HDR destekli +800 ppi değerden söz ediyoruz kağıt üstünde kaybediyor bi kere hadi kağıt üstü her şey değil de yan yana ikisini açın test edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde xperia t2 ultra " s400, 1gb ram " ve galaxy s5 " sd800, 2 gb ram " var, boşta yatıyorlar. Anakartı arızalı olduğu halde " şarj düzgün olmuyor ve sim görmüyor " t2 ultra, s5 ten kat kat hızlı çalışıyor. Her türlü uygulamayı donmadan, kasmadan kullanabiliyorum " s5, spotify da bile can çekişiyor "

    Sony ne kadar kamerada 1 numara olmasa, tasarımda kalas olsa bile adamların telefonu stabil çalışıyor. Akrabamda note 8 varm. Neredeyse t2 ile aynı yerlerfe kasıp takılıyor.

    Japonların felsefesi bir kere uzun ömürlülük üzerine kurulu. Diğer markalar gibi yeni telefonum çıktı, eski modeli kullananlara yollayın güncellemeyi yavaşlatın gibisinden bir stratejileri yok " burada samsung, apple, lg, neredeyse hepsinden bahsediyorum "

    Sony candır. Telefon pazarı denilen bu tüketim çılgınlığında kendi değerlerinden ödün vermedikleri için kalbimde yeri ayrıdır...





  • Bataryası çıkabilen üst düzey telefon yapmak çok mu zor, illa giriş seviyesi mi alalım :)



    Insanlari servise mahkum ediyorlar.

  • SONY tasarımcıları, ''ne yaparsak yapalım SONY mobili batırmakta muvaffak olamıyoruz'' diye düşünürken içeriye ceo girmiş ve ''HTC battı, eğer onu taklit edersek muvaffak oluruz'' diye haykırmış. Hemen eyleme geçmişler, ilk meyvesi bu telefon olmuş.

    SONY kendisini ayrıştıran tüm özellikleri elinin tersiyle itmekle kalmamış, diğer üreticilerin beğenilmeyen tüm özelliklerini bu modelde toplamış.

    E bize hayırlısı olsun demek düşer..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Magnetic Power

    Sony telefonlar iyi hoş da 2. elde çok zarar ettiriyor.

    Telefonu yatırım aracı olarak görmek de iyiymiş. Bir telefona 2. elde zarar ediyo demek kadar saçma bir kalıp görmedim hayatımda. Sanki külçe altın alıyor adam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zdniz

    Ağırlık 198 Gram Kalınlık 11.1 mm o kalınlıkda ois yok 3.5 mm kulaklık yok galiba cihazı yetiştirememişler deneme ürününü üretime sokmuşlar sabun gibi bişey olmuş bu :D

    Ama ele oturuyormuş.
  • zolzauza kullanıcısına yanıt
    Zor değil, özellikle yapmıyorlar, telefonu bir yıl kullandın, ve elinden düşürdün, servise gitmeden işi çözmeni istemiyor firma, sana öğle bir fiyat çıkarıyor ki, bunu alan adamın yenisini alacak parası illa vardır diye bakıyor, 6 ay geçmeden yeni modeli duyuruyor.. İnsanların büyük çoğunlugu, telefonu prestij aracı olarak görmeye başladı. Mesai arkadaşım asgari ücretin biraz üstü maaş alırken, iphone 5, 6, 7, şimdi 8 i kullanıyor. Ve bu dönüşüm 3 yıldan kısa bir sürede tamamlandı.. Harcanan para çok fazla, parası olana koymaz elbet ama fazla.. Piyasada hızlı fotoğraf çeken hızlı internet deneyimi olan bin tl altı birçok model mevcut.. Parayı daha faydalı değerlendirmek lazım.
  • tasarım olarak rezalet bir telefon

    eski tasarım bence daha iyiydi en azından özgündü , bu resmen htc lg çakması olmuş.Bu sene muhtemelen mobil bölümü kapanır sony'nin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: Magnetic Power

    Sony telefonlar iyi hoş da 2. elde çok zarar ettiriyor.

    Telefonu yatırım aracı olarak görmek de iyiymiş. Bir telefona 2. elde zarar ediyo demek kadar saçma bir kalıp görmedim hayatımda. Sanki külçe altın alıyor adam.

    Yalan mı söylemişim arkadaşım? Yatırım aracı diyen yok...sen 2.elini önemsemiyor olabilirsin,önemseyen çok.Söylediğim şeyde uydurma bir cümle var mı? Sony telefonları severim.Hatta enson kullandığım telefon sony'di...ama satarken sıkıntılı,ucuz gidiyor dedim bunda ne var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafman09 kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen "boş boş konuşmayı" benim kuzene bir anlat s8 aldı 3. ayında ekran yanması sorunuyla servise verdi ekranı değiştiler bu kez daha kısa sürede 2 ay geçmeden ekranda izler kalmaya başladı iade istedi ha inanmıyorsan sana değişim evrakını attırayım.



    Keza abim lenovo s90 kullanıyor amoled ekran üstte koskoca bir bildirim çubuğu izi var. Onuda ekleyim gözün bayram etsin.



    Bunlarda seni kesmediyse herhangi bir tekno markete git Samsung samoled ekranlı son teknoloji harikası cihazların acınası hallerine bak hemen hepside ekran yanığı içersinde!



    KİMSEYE YALAN BORCUM YOK!!



    O firmadan nemalananlara benzemem!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 2 Mart 2018; 13:9:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle ozaman boş konuşma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnetic Power kullanıcısına yanıt
    İlerde telefonu satar yeni model alırım diyen çok var. Sayısız ikinci el satılık telefon ilanı var. Sırf bu yüzden iPhone ve Samsung alan çok.
  • Çok çirkin olmuş, aşırı çirkin olmuş, öyle böyle değil yani. Bildiğin çirkin olmuş. Eyyyy japon kafası, dokunmasaydın keşke tasarıma, ne farkın kaldı şimdi htcden, samsungdan. Soğuttunuz lan, vallaha da billaha da soğuttunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yıllardır sıvamayalım bu iyi diye demek ki tasarımı değiştirmiyorlarmış . Sony de gizli bir htc aşkı varmış anlaşılan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.