Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
151
Favori
812.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • batarya suresi ortaligi dagitmis z3'inkini merak ettim simdiden.endurance ratingte 2 ye katlamis nerdeyse samsung alphayi.bataryalar heralde lityum -polimer ,yeni bir batarya teknolojisi soyleniyordu z3 icin muhtemelen bundada var.yoksa 300 mah ile fark ile cok ciddi bir basari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackzeros

    batarya suresi ortaligi dagitmis z3'inkini merak ettim simdiden.endurance ratingte 2 ye katlamis nerdeyse samsung alphayi.bataryalar heralde lityum -polimer ,yeni bir batarya teknolojisi soyleniyordu z3 icin muhtemelen bundada var.yoksa 300 mah ile fark ile cok ciddi bir basari.

    Lg g2 de duracelle muhendisleri ile çalışmıştı ve farki goruldu.

    Sony de birseyler yapmis anlasilan gercekten denildigi gibi uzun yol arabasi gibi uzun yol telefonu olmus Z3Compact..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerada 20 megapikselde yumusaklik sorunu hallollmus.artik daha keskinmis manuel modda otomatikten.samplellari inceledim kamera alphadan iyi keskinlik konusunda s5 ile yarisacak duzeye gelinmis hatta belki bir gıdım daha iyi olabilir.note 4 incelemesinden sonra android tarafında yeni lideri gorucez bakalim.
  • samsung sonyden örnek alsa belkide mini ler daha çok satar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackzeros

    kamerada 20 megapikselde yumusaklik sorunu hallollmus.artik daha keskinmis manuel modda otomatikten.samplellari inceledim kamera alphadan iyi keskinlik konusunda s5 ile yarisacak duzeye gelinmis hatta belki bir gıdım daha iyi olabilir.note 4 incelemesinden sonra android tarafında yeni lideri gorucez bakalim.

    Ustelik suan ki bir nevi ham hali,guncelleme ile kamera dahada iyiye gidebilir.Keza android L ile uzayacagi on gorulen batarya surelerinide dusununce z3c batarya olarakta artik 2.gunude aktif kullanilmasina ragmen gorecektir diye tahmin ediyorum ben.



    ..






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 13 Eylül 2014; 0:37:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RefLections

    1500-1700 civarı bişey bekliyorum
    2000lira olursa ölü doğar

    katılıyorum. 1500-1800 aralığında çıkarsa alıcam Z3C. 2000 bin bile olsa almak mantıklı geliyor. Neden derseniz tek rakibi iphone6. ondada 64gb almak gerekiyor fiyat 2600TL oluyor. 600 tl az bir miktar değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: major24

    quote:

    Orijinalden alıntı: RefLections

    1500-1700 civarı bişey bekliyorum
    2000lira olursa ölü doğar

    katılıyorum. 1500-1800 aralığında çıkarsa alıcam Z3C. 2000 bin bile olsa almak mantıklı geliyor. Neden derseniz tek rakibi iphone6. ondada 64gb almak gerekiyor fiyat 2600TL oluyor. 600 tl az bir miktar değil.

    aslında yukarda yazmıstım,6+ butcesı gozden cıkıyorsa z3c ıle 64 yada 128 lık sd kart alınıp bırde ıyısınden kulaklıkla tamamlandımı,cok guzel set olur fılm ve muzık ıcın,batarya zaten rahat,sanmıyorumkı 6+ batarya olarak z3c tın yanına yaklasabılsın.
  • Benimde aklim bu telefonda artik..batarya süresi iyice kanima girdi..ince hafif kompakt..daha ne olsun..101 saat muhteşem bir değer..grand 2 kullaniyorum..boyutlari fazla büyük ve ağir geliyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3'un kamera gelistirmesinde sony'nin kamera departmanı cokca yer almıs.ayrica bu bas cek kompakt departmanını kapatıp tamamen mobil tarafına yonelendirecekmis kaynaklarını bundan sonra.sadece qx ve rx serileri cikacakmis kompakt tarafında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackzeros

    z3'un kamera gelistirmesinde sony'nin kamera departmanı cokca yer almıs.ayrica bu bas cek kompakt departmanını kapatıp tamamen mobil tarafına yonelendirecekmis kaynaklarını bundan sonra.sadece qx ve rx serileri cikacakmis kompakt tarafında.

    zaten yarı profesyonel ve dslr kısım makınelerı harıc tutuyorum,alt segment dıjıtl foto makınelerınde su 500 lıra altındakılerle ıyı bır cep tlefonu aynı gıbı,bu segment foto makınelerı yerıne tecrube ve ar-ge yı mobıle yonlendırırlerse karlı cıkar sony,sonucta mercek yapıor ve yılların tecrubesı herkes ondan alıyor lg de appleda,neden kendı teefonlarında en ıyısı olmasınkı,2015 yılının ust sevıye telefonları varken ben gıdıp bır foto makınesı alm ıhtıyacı hıssetmem sahsen.
  • GSMArena incelemesi geldi. Dayanıklılık süresi 101 saat görünüyor. Bence çok çok başarılı bir cihaz olmuş.
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-review-1135.php
  • Bu telefonu alirsam 3. Sony telefonum olacak ama emin olamadigim yerler var hala. Birincisi guncelleme sorunu. Sony'nin ne yapacagi hic belli olmuyor.Bir bakiyorsunuz guncellemeyi kesiyor,tuketiciyi ortada birakiyor.Gerci orta segment icin gecerli ama misal Xperia SP'nin donanimi kitkat icin yeterli bence hatta cok da akici calistirir ama adam vermiyor iste Ikincisi bu telefonun yanlari polikarbonat veya plastik (tam emin olamadim). Guc butonu aluminyum. Geri kalan kisim ilerleyen donemlerde soyulma yapar mi diye de dusunmeden edemiyorum acikcasi. Kasa acikligi,lens kaymasi olursa yine bu seride alinmaz bence.Sahsen ben almam Sonucta 6 ay sonra yenisi gelecek! Ucuncu olarak da ios'taki uygulamalar bence hala bir tik daha onde androide gore.Telefon sayisi az oldugu icin daha cok ozeniyorlar. Ayrica 2 gb ram yetecek mi emin degilim. Neo V'deyken baya bir ugrasmistim romlarla ram alani acmak icin ama simdi ugrasmak istemiyorum Umarim ram yeter ve kasma sisme yapmaz cihaz. Bakalim su iphone 6 ve 6+ incelemeleri yapilsin kararimi verecegim. Bu arada Z3C'nin pre-order fiyatlari Ingiltere'de 350 pound=1,258.22 TL Ayrica belli Avrupa ulkelerinde 1 euro veya 1 sterlin fazla verirseniz mdr nc31em de veriyorlar Bakalim Sony Turkiye'den de boyle bir atak bekliyoruz




  • Alacagim telefon budur. O nasil batarya performansidir arkadas... Yanimda yedek batarya tasimaktan bikmistim. Su olayi nedense bir tek Sony yapabilmis. O kadar firma neden beceremez compact model yapmayi hic anlayamadim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun her şeyi iyi olmuş güzel olmuşta telefonun sol tarafında tam ortadaki iki vida tarzı şeyler var o nedir anlayamadım
  • Xperia Z'de varmıydı hatırlayamıyorum ama; Z1 ve Z2'de de olan Manyetik Şarj noktalarından bahsediyorsun sanırım. O iki vida dediğin yerlerden manyetik şarj soketleriyle (daha doğrusu masaüstü standı olan dock denilen ünitelere bağlantı noktaları) şaj edebilmeye ve bilgisayar ile veri bağlantısına yarıyor.
  • Yani kulakciklari acipta adaptorle klasik sekilde sarj etmek zorunda kalmiyorsun eger istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By40bir kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ama tasarım bütünlüğünü bozmuş gibi biraz.Batarya performansı rakiplerine göre çok iyi olacak sanırım.iPhone 6 beklediğim gibi gelmedi.umarim uygun bir fiyattan piyasaya girer z3 compact.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok bekletmeden gelse bari ekim.ayi basinda falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resımler guzel olmus..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.