Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 ailesi hakkında merak edilen her şey! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • erdicim ordan yürü, burda iş yok :)

  • Tam 2 yıl 7 aydır Z5 Compact cihazına sahibim. Cihazın 2 yıllık süresi içinde 4 defa garantiye yolladım. 4 defa kulaklık girişini değiştirip sıfır parça taktılar , her seferinde üzerinden bi kaç ay geçtikten sonra telefonda arada bir kulaklık takılı olmamasına rağmentakıldı işareti çıkıyor. Telefonu bu 2 yıl 7 aylık süre içerisinde 1 kere dahi suya sokmadım , yağmurlu havada kullanmadım , üzerine yanlışlıkla su dökmedim ama bu sorun bir türlü geçmedi. En son ocak ayında garantiye yollamıştım (son defa ondan sonra bitti) bataryayı ve kulaklık girişini değiştirdik ama kulaklık sıkıntısı aradan 3 4 ay geçtikten sonra tekrardan başladı. Yani telefonda kronik bir kulaklık sıkıntısı var.


    2. olarak Snapdragon 810'un ısınma sorunu vardı biliyorsunuz. Lg o zaman akıllılık etti 808 kullandı (ısınma sorunu yoktu onda) , ben kafasızlık ettim gittim bu daha iyidir diye 810'a kandım. Telefonda 15 20 dakika herhangi bir video izleyin telefon cayır cayır yanıyor.

    İlk 4klı telefon diye hava atmasına bakmayın Sony'nin. 10 dakika çalıştıktan sonra telefon sanki alev alıyor , 15. dakikadan sonra uygulamayı otomatikmen kapatıyor.

    Telefonda sosyal medyaya girmeyen bir insanım. Sadece arka planda whatsapp çalışır. Telefonda haber sitelerinde yaklaşık 10 veya 15 dakiak girerim günlük. Bunların haricinde film izlerim. 1 günü çıkarmıyor telefon. Bekleme noktasında evet çok iyi ama günde 2 film izletmiyor bu telefon. Kaldı ki 1. filmi izlerken zaten eliniz cayır cayır yanmaya başlıyor kahrediyorsunuz.

    Telefonu şarja taktığımda da (hızlı şarj aleti kullanıyorum genelde 1 saat 30 dakika ile 35 dakika arasında şarjı fulluyor.) inanılmaz derecede telefon sıcak oluyor. Telefonu betona koyuyorum buz gibi oluyor sonra kaldırıp bilgisayar masasına kouyyorum 5 dakika içinde tekrardan sıcaklık artıyor.

    Telefonun kamerasına gelecek olursak. Sony'den yediğim bir kazıkda burada. Kendisinden 2 yıl önce çıkmış olan 5s bile Sony'den daha iyi fotoğraf çekiyor. Gece fotoğraf çekimi diye bir şey telefonda zaten yok , kırmızı kırmızı çekiyor telefon gece ışığı görmüyor. Tabii bunda diyaframın yüksek olmasından kaynaklı. Gündüz ise Motorola telefonlu arkadaşımla karşılaştırıyoruz adamınki daha iyi çekiyor siz düşünün.

    Hayatımda ilk defa akıllı telefonu z5 compactı alarak kullandım. Aldığıma alacağıma pişman oldum , bir daha Sony'nin adını bile anmam telefon sektöründe.

    Şimdi ise Meizu 16 plus Türkiye'ye gelirse onu almayı planlıyorum eğer gelmezse s9 veya p20 arasında bir telefon tercih edeceğim.





  • Hem z5 hemde z3+ a gelen güncellemelerle ısı sorunu çok asgariye indi çok az ısınma var ve halen z3+ kullanıyorum vede xz1 çok şükür şikayetim olmadı ne donma ne kasma ayrıca lg g3 ve v10 rafta pert olmuş yatıyor neden anakart yandı yani lglerde kronik sorun malesef paralar çöpe gitti ghost screen ve panelden ışık sızması oldu swrvis arıza ılarak kabul eymedi -şaka gibi- saymıyorum bile daha önce kullandığım z5p de kulaklık jack ı sıkıntısı olmuştu servis 1 günde çözdü teslim etti keşke türkiyeden çekilmeseydi çok sağlam cihazlar yaptılar aile bireylerim halen z2 kullanıyor bozulmadı gitti.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.