Şimdi Ara

Sony yeni güncellemelerde istenilen önemli özellikler için anket yapıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır Sony seven biri olarak next-gen ile Sony düşmanı olacağım gibime geliyor.

    Şu maddelere bak. Resmen dalga geçiyorlar. Ps3'te bile olan özelliği sen default getirme sonra anket yap koysak mı diye.
    Nasıl insanlar yönetiyor bu firmaları, nasıl mantık yürütüyorlar delireceğim artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spacemonkey

    quote:

    Orijinalden alıntı: cübbeli mehmet

    Valla cogusu Benin icin onemli ozellikler degil birtek ps1,ps2 klasiklerini eklesinler bana yeter.Ps4 umde Crash bandicoot,final fantasy 7 falan oynamak istiyorum.

    Ps3 u pas gectigim icin,

    God of war1-2
    ICO,
    Shadow of colossus,
    Metal gear solid,
    Sly cooper,
    Ratched and clank
    .....

    Daha pek cok oyun cikarilabilir vr cikarsada kesin satar bu oyunlar...

    Benim gibi yasi ilerlemis pekcok kisi grafikleri pek takmiyor. Bu nedenle hd vermese bile raziyim. Sadece para icin yine kan emme moduna girmesinler yeter.

    +1

    Metal Gear Solid'i oynamak istiyorum ben de




  • Oyunları toplam kaç saat oynadığımızı gösteren bir özellik getirseler keşke, belki çok önemli bir özellik değil ama yine de böyle detayları görmek isteyenler için hoş bir özellik olurdu
  • PSN ID değiştirme kesinlikle gelmeli. Bunun için ankete gerek yok.
  • Yeni güncelleme filan çıkarmasınlar. Her gelen güncellemeyle sistem çöplüğe dönüyor. Bıktım artık şu sosyal medya ve paylaşma saçmalığından. En son gelen güncellemeyle oyunların altında o oyunla ilgili kullanıcılar tarafından oluşturulmuş ekran görüntüleri ve videolar gözüküyor. Bu sayede daha hiç başlamadığım oyunun sonunu gördüm, tek kelimeyle rezillik. O bölüme girme diyen olursa kendiliğinden açılıyor, bir şey yapamıyorsun.
  • Bunların hepsi istenen ve beklenen özellikler.

    Bunların hepsi gelsin ama öncelik sıraları Nasıl olsun tadında bir anket daha iyi gider.

    Şahsen kim offline ve online olmuş bence acil bi şekilde gelmeli. Bunun için geç bile kaldılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ign video yayinladi bu ozellikler 4.0 guncellemesi ile gelecekmis.Aralik veya ocakta ancak cikar.Bi duyuru videosu vs yayinlayip merakla bekletirler diye dusunuyorum.Beta surecine girerse girdikten sonra 2 hafta icinde yayinlanir.
  • Bunun anketi mi olur salak bunlar . Adı üstünde yeni özellik , koyacaksın hepsini madem böyle bunları koyma olasılığın var ne soruyon koysana direk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam belki olmasını çok istediğimiz bir kaç şeyi oraya eklemişler fakat kaç tanesi gerçekleşecek bunların ?

    Söyle sahip! dile benden ne dilersen, dileğini gerçekleştireyim. 2 hakkın var en çok istediğin seçeneği söyle gerçek olsun sahip :
    a)Dünyanın en güzel kadını
    b)Dünyanın en zeki kadını


    Yaa onu bunu bırak o kadar maddenin içinde şu lanet olası harici hdd desteği yok O kadar oyun kutusunda açılmamış bekliyor. Neden mi ? sırf elimdekileri bitireyim de PS4te yer açılsın diye. Niye yer yok peki 350-400 küsür GB PS4te? çıkan oyunlar hep multiplayerı baskın olan oyunlar da ondan .

    Zaten 4-5 tane multiplayerı olan oyun olsun tamam bitti ps4 doldu öldü .Sildim gitti olmuyor işte. Kutulu oyun diye rahat değiliz.Her birinin en az 10 gb updateleri de siliniyor. Her canım isteyip aa hadi oynayayım dediğimde o 10gb güncelleme dosyalarını indirmekle uğraşacağım .

    Sony yeter artık koy şu harici hdd'e oyun aktarma olayını.




  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi kutulu oyunda da update'i siliyor.Nasılsa kutulu diye silmekde olmuyor o zaman yer açmak için.Mesela unity'de 10 GB'dan fazla update var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Download hızıda önemli. Eğer benim 100 mb bağlantım varsa, 100 ile indirmem lazım. 25 ile değil. Onu geçtim, 25 ile bile indiremiyoruz. 1 mb'lere bile düşüyor. Oyunu indiriyorsun, güzel hız indiriyor, bir işin var bir yere gidip geliyorsun, inmiştir diye tahmin ediyorsun, bir bakıyorsun, hız yavaşlamış, daha çeyreğini bile indirmemiş. Bunu görünce sinir kat sayın artıyor. Kısacası işin özü en öncelik, psn download sorununa bir çözüm sunsunlar. Ben proxy, dns falan uğraşma istemiyorum artık.

    X1 senin internetinin tamamını kullanıyor.Konsolda her hangi birşey inerken PC üzerinden bir sayfayı acamak resmen işkence.Bence bu şekilde olması bizi olumsuz etkiler ama %60 dw kullanımını saglayabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En cok istenilen ozellik PSN ismini degistirmek ve en azindan 1 kereye mahsus bile olsa bolge tasiyabilmek.

    Microsoft'un Xbox adina yaptigi donanim olarak ne kadar yanlis varsa yazilim olarakta o kadar dogrusu var.Sony kendi eliyle kac milyon dolar kazanabilecegi bir ozelligi yillardir getirmiyor.Xbox'da veriyorsun parayi GT'ni degistiriyorsun ayrica konsolun ayalarindan bolgeni degistirmende mumkun.

    Yani bunu kodlamak hayata gecirmek taa PS3 un baslarindan beri neden bu kadar zor anlamak mumkun degil Japon inadi resmen.

    Internette kac tane video var adam zamaninda acmis asdfgh234 diye hesap ismini yillar sonra trophyler artip hesabi eski kiymetli bir hesap haline gelince kalkipta sirf ismi yuzunden hesabi birakamiyor bu en basit istegi ben 2008'de PS3 aldigimdan beri bekliyorum 1 tane resmi haber bile cikmadi su anket gelene kadar umarim ilk ekleyecekleri ozellik bu olur.9.99$ dan ne kadar para kazanabilecegini bir dusunun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 27 Ekim 2015; 8:11:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçiyorlar. Dun bildiğin psn e bağlanamadım. Aklımda butun gün bloodborne vardı.akşam turk hesabımda kardeşlikle sec hesap aldığım bloodborne a giremedim bildiğin. Yemişim anketini. Adam gibi konsolu açıp oyunumuzu bile oynayamıyoruz. Tırı vırı şeylerle uğraşıyorlar. Yok wallpaper gol ps1 klasikleri. Ulan cihaz zaten remasteredstation diye dalga geçiliyor üzerine herifçioğulları ps1 ps2 klasikleri getirecekmiş. Getirin getirin. Xbox dan donen aklımı .....im ben aklımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana yazılımla ilgili talepleriniz varsahttps://twitter.com/toshimasa_aoki bu adresi tivit yagmuruna tutun. Ps4 işletim sisteminin yazılımının başındaki adam bu. Hiç sony e mail yağmuru ıvır zıvır a gerek yok. Bu adamın kafasına yattımı ekliyor.

    En son biri bu adama PNG olarak ss leri alabilirmiyiz dedi. Adam güzel fikir dedi. Bu yazılımda eklendi.

    @toshimasa_aoki kilit adam bu adam.


    Direk Shuhei Yoshida nın söylediği PSN ID değiştirme işini sormuş yazılım tarafına işin çok karışık olduğunu söylemişler. Aslında mail hesabı üzerine bağlı hesaplar ID lerin değiştirme olayı olamaz değildir de sanırım altyapıya mudahale etmeliler. Belkide uğraşıyor adamlar.

    ID değiştirme ile ilgili kendime hesap yaratırken 30 tane isim denedim hepsi alınmış. Hani değiştirebilirsiniz deseler büyük olasılıkla istediğimiz id ler zaten kapılmış olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 27 Ekim 2015; 12:28:20 >




  • PS3 classiclerinden

    Demon's Souls ve Dark Souls 1 i PS4 de görmek isterim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 10 Kasım 2015; 22:11:05 >
  • endo psn e Türkçe dil secenegi eklensin

    yada bizim psnde uk yerine endo psn fiyatlari gecerli olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

    PSN ID değiştirme kesinlikle gelmeli. Bunun için ankete gerek yok.

    Direk rakibin olan bir konsolda bu varken hemde Gerçi bu nesilde pek rakip olamadı ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 13 Kasım 2015; 13:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle hepsi ancak illa 1 tanesini seçmemiz gerekirse kesinlikle ve kesinlikle PSN ID'lerini değiştirmek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KuteKavun

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kilo Moana

    quote:

    Orijinalden alıntı: KuteKavun

    Oyumu kullandım aslında ps1 klasiğine girmez ama ps1 de "beyblade" oyunu vardı ki onun verdiği mutluluğu hiç birşeyde alamazdım. Geceleri rüyama filan giriyordu. Keşke onu oynatabilme şansı verseler ps4 üzerinden. Onun dışında klasör ve kütüphane silme seçeneği çok iyi olur.

    Bu değil mi hocam Benim biraderde çok severdi hastasıydı hatta bunun, ne kadar bakkal çakkal işleri var hepsine o giderdi ona bunu oynatayım diye



    Buydu hocam buydu ağlatacaksınız beni. :( Bütün mahalleden büyüklü küçüklü herkes bizim eve toplanır oynardık ama benim sıram değişmezdi hiç 2. kol değişirdi. Neden bu oyun bu kadar bağımlılık yapmıştı hala bilmiyorum ama.. Hocam sizin bilader ben değilimdir dimi.


    harika bi oyundu ya bunu neden geliştirip yeni nesile yapmazlar anlamıyorum , bu tip iki kişi oynamanın zevkli olduğu oyunların remaster ını yapsalar ya bu crash team racing,killing zone , dynasty warriors sonra ps3 te top spin blur modnation racers hatta direk yenisini yapsalarda yapmıyolarsa bile remaster yapsınlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 13 Kasım 2015; 14:24:06 >




  • Sanki bilmiyorlarmış gibi istediklerimizi birde anket yapıyorlar.Bir nevi Biz tüketicilerimizi dikkate alıyoruz numarası.
    Çakal Sony. 1 saatte yapılabilecek şeyleri 3 4 sene de önümüze koyuyorsun.Neyi istediysek geç verdin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.