Şimdi Ara

Sony'yi anlamakta güçlük çekiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi Xbox 360 Slim modeli raflarda görülmeye başlandı. Ben de merakımdan youtube gibi sitelerde incelemeleri izledim ve kendi kendime şunu sormaktan vazgeçemedim:"Neden Sony? Neden Yaptın bunu??" Bildiğiniz gibi PS3 Slim modelinde dokunmatik tuşlar normal tuşlarla değitirilmiş, parlak piano black yüzeyimiz Ps2'deki gibi olmuştu. Bundan önceki kalın kasa modellerinde de USB portlarını azaltma gibi yollara gidilmişti. Kimse beni yanlış anlamasın, yani ne PS3'e ne de Xbox'a hakaret etmiyorum çünkü her ikisi de çok başarılı konsollar ama Microsoft yeni slim modelini şok edici bir tasarımla ortaya sürüp ilgiyi toplarken (yeni parlak siyah kasa, üzerinden gözlerinizi alamayacağınız tasarım çizgileri, 802.11N kablosuz ağ özelliği, dokunmatik tuşlar ve 5 USB portu gibi), Sony'de PS3'ün bize "Vay beeee!" dedirten tasarımını değiştirdi, Ps2 uyumluluğunu kaldırdı ve USB portu sayısını artırmak yerine 4'ten 2'ye düşürdü... Bu yüzden Sony'yi anlayamıyorum... Yani Xbox 360 slim çıkmadan önce bir PS3'üm olmasaydı ve konsol alıcak olsaydım çok büyük çelişkiye düşerdim çünkü; bir elimde God of War 3, Uncharted 2 gibi mükemmel oyunları olan, güçlü ancak dış görünüşüyle hiç çekici olmayan bir konsol, yani PS3, diğer elimde kutu içeriğinde ve arayüzünde yok yok olan, tasarımıyla aklınızı alan bir Xbox... Bu yüzden Sony'ye buradan sesleniyorum: "Neden bunu PS3'e yaptın be abi?? PS3'ü gittikçe mükemmelleştireceğine ve müşterilere "b.kumda boncuk var!" diyebileceğine, gidip sana yakışmayan bir slim çıkardın??" Ben şahsen her akşam kalın kasa PS3'ümün bozulmaması için dua ediyorum, PS3 slim tasarımını hiç beğenmiyorum... alın siz karşılaştırın:

    Kalın kasalar:
     Sony'yi anlamakta güçlük çekiyorum...  Sony'yi anlamakta güçlük çekiyorum...
    PS3 açık ara önde... hem tasarım hem de özlellik bakımından

    Slim kasalar:
     Sony'yi anlamakta güçlük çekiyorum...
     Sony'yi anlamakta güçlük çekiyorum...

    Ancak burada PS3'ün önde olduğu tek konu teknik özellikler (bence yani... burada kiseyle PS3-Xbox kavgasına girmek istemiyorum)...Giriş çıkış portları ve tasarım bakımından Xbox 360 Slim yeni favorim....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorc -- 21 Haziran 2010; 12:57:36 >







  • PS3 Slim gözükmüyor
  • Ama halan daha dvd-rom kapağı çağ dışı..
  • Emin ol ps3 ün mat siyah gözüken plastiği , microsoftun kullandığı parlak siyah dandik plastikten yinede daha kalitelidir. hee niye diye sorarsan maliyeti düşürüp fiyatı ucuzlaştırabilmek için izliyolar bu politikayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 21 Haziran 2010; 12:57:47 >
  • Slim sahibi biri olarak ben sahsen donanimin seklinden cok ama cok memnunum.. Piano Black olmamasi ayri bir guzellik benim icin.
    Ha tabi ps3 de xboxun yeni koydugu wifi destegi ve dahili hdd 5 SENE once de yoktu slimde de yok o konuda size katiliyorum.
  • slim almadan öncede bana kötü geliyordu görüntüsü yakından gördüğünüz zman gerçekten çok hoş bir görüntüsü var

    edit:bu arda xbox360 slimin görüntüsüde gerçekten çok hoş bidane almak lazım ondanda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldiertr -- 21 Haziran 2010; 13:15:13 >
  • PS3 'ün parlak dış kısmı deli gibi kirleniyordu,çiziliyordu vs. Ne yaparsanız yapın parmak izi,toz vs toplanıyordu üstünde. Etrafına naylon sararsanız anca. Ama Slim'de leke olmuyor. Ben memnunum.

    Bu arada neden herkes su dokunmatik tuş mevzusuna giriyor? Çıktığı günden beri slim kullanıyorum ama bir kere konsolun üstündeki tuşları kullanmadım. Konsolu gamepad ile açıp kapatıyorum,diski de gamepad ile çıkarıyorum. Sanki bir hayat boyunca dokunmatik tuşlara basıyorduk.
  • Slim ilk çıktığında da görüntüsü çok hoşuma gitmişti. Dün PS3 Slim alıp televizyonun yanına koyduğumda fikrimde bir değişme olmadı. PS3 bence gayet güzel gözüküyor.

    X360 Slim de çok hoş gözüküyor. Para durumumu toparladıktan sonra almak lazım.
  • ps3 slimin şu anki görüntüsü gayet sade ve kullanışlı balina kasa ps3 hem çabuk çiziliyor hemde çok yer kaplıyor ...

    daha xbox slimi gözünle bile görmedin nasıl hemen çok sevdin anlamadım kasa olarak boyutlarda çok küçülme yok sadece albenisi var... hem fat kasa xbox360ın o kadar hatası vardı ki bırak da biraz hatalarında ders alsınlar değil mi...
  • Ha slim ha normal ne fark edeck bence x box 360 elite güzeldi silm çıkartacaklarına blue ray teknolojisini içeren yeni bir konsol çıkartsın
  • ben ps3 slim sahibiyim ve kosolun tipinden, tuşlarından falan çok memnunum... haa xbox slim çok şekil ona bişey demiyorum.. bi ferrari tazı var.. ama önemli olan arıza oranını düşürebilmeleri.. şkeil değil içi önemlidir öncelikle.. bu slim modelle 3k'yı giderebilmişlerse muhteşem lur.. bi tane almak lazım ps3 yanına kardeş olsunlar
  • alienware'dan çakma xbox kasası hiç güzel değil bence

    eski kasa beyaz olan en sempatik olanı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

    Emin ol ps3 ün mat siyah gözüken plastiği , microsoftun kullandığı parlak siyah dandik plastikten yinede daha kalitelidir. hee niye diye sorarsan maliyeti düşürüp fiyatı ucuzlaştırabilmek için izliyolar bu politikayı.


    aynen hocam, PS3 ün kendini görüntü olarak ispatlayacak bir ihtiyacı da kalmadı. satışlar 40 milyona yaklaşmış, orjinal oyun satışları tavan yapmış, EA PARTNERLİGİNİ açıklamış. cihazın bir hardware kusuru yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nejat_80


    quote:

    Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

    Emin ol ps3 ün mat siyah gözüken plastiği , microsoftun kullandığı parlak siyah dandik plastikten yinede daha kalitelidir. hee niye diye sorarsan maliyeti düşürüp fiyatı ucuzlaştırabilmek için izliyolar bu politikayı.


    aynen hocam, PS3 ün kendini görüntü olarak ispatlayacak bir ihtiyacı da kalmadı. satışlar 40 milyona yaklaşmış, orjinal oyun satışları tavan yapmış, EA PARTNERLİGİNİ açıklamış. cihazın bir hardware kusuru yok.


    Gabe ye tuturdugunu de E3 de yalatmis..
    Bunu unutmayin :)
    Bu unutulacak bir madde degil. :)
  • Uuzun süre Ps3 kalın kasa kullandım ve nerdeyse 6,7 aydır da slim kasa kullanmaktayım.
    Bence ps3 slim son derece kibar,sadece ve tok bi cihaz.
    Hem tasarım hem donanım olarak son derece memnunum. Fat kasalardan daha kullanıslı ve sade bir dizayn bence.
  • En basit cevabı; Sony maliyet düşürmek için Slim'i çıkardı, MS yaptığı hataları, eksik donanımları telefi etmek için. Aslında MS yeni bir XBOX modeli çıkardı. Sony slim'le kıyaslamamak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldiertr

    slim almadan öncede bana kötü geliyordu görüntüsü yakından gördüğünüz zman gerçekten çok hoş bir görüntüsü var

    edit:bu arda xbox360 slimin görüntüsüde gerçekten çok hoş bidane almak lazım ondanda
  • Sony'nin Playstation 3'de beğenmediğim iki davranışı var: PS2 desteğini çekmesi ve Other OS seçeneğini kaldırması. Onun haricinde eğer Playstation 3 Slim bu haliyle çıkmasaydı fiyatlarda indirim olmazdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ParacelciuS

    En basit cevabı; Sony maliyet düşürmek için Slim'i çıkardı, MS yaptığı hataları, eksik donanımları telefi etmek için. Aslında MS yeni bir XBOX modeli çıkardı. Sony slim'le kıyaslamamak lazım.


    nasıl yani ?
    eski kasadan board, dahili wifi, usb sayısı ve tip dışında bir farkı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defected

    alienware'dan çakma xbox kasası hiç güzel değil bence

    eski kasa beyaz olan en sempatik olanı

    Abi aynısını diyecektim.

    Bu arada olay maliyette bitiyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.