Şimdi Ara

sony z1 veya z1 compact yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kardeşim için hakkaride uzman tank komutanıdır kendisi kamerası iyi oradaki ortam ve koşula dayanabilecek bir telefon almam lazım kendisi istiyor.

    aklıma sony geldi z1 ve z1c

    sadece performans olarak deyerlendirdiğimizde hangisi daha üstün bunların içinde öncelik kamera sonra malzeme sonra uzun ömürlülük ve sonra da görüntüleme kalitesi (ekran)

    ve ithalatçı garantili almak istiyoruz distiribitör olarak aşırı servis şikayeti okudum bu forumda.

    1400-1600 lira arası en kaliteli ürünü nereden alabiliriz paralel ithalat cinsinden ve bunların kutu içeriği kulaklık olarak orjinal nc türü kaliteli kulaklıklarla beraber mi geliyor misal veriyorum " bizdeuygun" diye bir site var oradan alırsak eyer bu kulaklık ile beraber mi geliyor. arıza hallerinde servis durumları nasıl arkadaşlar paralel ithalat için.

    çok teşekkür ediyorum.







  • büyük ekran istiyorsa z1 ama küçük ekran derse z1 compact. çünkü iki cihazın da donanımları aynı sadece ekran boyutları farklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun büyüklüğü ile ilgili sıkıntı yok tamamen cihazın kalitesiyle alakalı seçim yapmamız lazım.
  • Bende Z1 Compact almayı düşünüyorum. Yalnız şöyle bir sorunu var. Z1 Compact'ın arka kısmı plastik, Z1 ise cam. Eğer bir kılıf içinde kullanacaksa ve telefonun arka kısmı için ayrı bir jelatin takacaksa Z1 Compact daha iyi. Z1 Compact'ın arka kısmı plastik olduğundan ve üzerinde parlak bir maddeyle kaplı olduğundan dolayı söyledim. Bu yüzey cam gibi kırılmıyor ama çok çabuk çiziliyor. Ayrıca küçük telefon. Bir tankçı için sağlamlık önemlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuheylan12 -- 28 Nisan 2014; 3:01:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.