Şimdi Ara

sonyericsson HBH-PV700 kulaklıgı bilgisayara baglamak !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar!
    Ben sonyericsson HBH-PV700 markalı kulaklıgımı laptop bilgisayarıma baglamak istiyorum. Laptop ımda dahili bluetooth var. Bunu yapabilmem için bildiginiz herhangi bir program yada nasıl yapılacagıyla ilgili bilgisi olan arkadaslar varsa ve bana yardımcı olurlarsa cok sevinirim tesekkurler.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: djan81

    selamlar!
    Ben sonyericsson HBH-PV700 markalı kulaklıgımı laptop bilgisayarıma baglamak istiyorum. Laptop ımda dahili bluetooth var. Bunu yapabilmem için bildiginiz herhangi bir program yada nasıl yapılacagıyla ilgili bilgisi olan arkadaslar varsa ve bana yardımcı olurlarsa cok sevinirim tesekkurler.


    merhaba,
    googleda bir arama yaparken cıkan sonuclar arasında sans eseri sorununuzla karsılastım ve size yardımcı olmak icin foruma uye oldum. - bu zaten istedigim biseydi ihmal ediyordum, isabet oldu :) - sozettiginiz kulaklık bir arkadasımda var ve benden yardım istediginde onu bilgisayara baglamayı basarmıstım. hatırladıgım kadarıyla size anlatacagım. laptop bilgisayarınızdaki bluetooth simgesini tıklayarak yeni cihaz baglamayı seciniz. bu sırada kulaklıgınızın da + ve - dugmelerine aynı anda basarak onu da baglanmaya uygun moda getirmis olmalısınız. bu modda kırmızı ve yesil ısıklar pespese yanıp sonecektir. bilgisayarınızda cihaz arayı tıkladıgınızda kulaklıgınızı hbh-pv700 olarak gorecektir. cıkan ikonu secip baglan (connect) ı tıkladıgınızda kulaklık bilgisayarınıza baglanır. daha sonra denetim masasındaki ses ve goruntu aygıtlarında default mikrofonunuzu ve hoparlorunuzu hbh-pv700 olarak secerseniz rahatca muzik dinleyebilirsiniz. eger kulaklıgınızı msn vs gibi programlarda sesli konusmak icin kullanmak isterseniz o zaman kullandıgınız programda da default cihaz olarak yine hbh-pv700 u secmeniz gerekecektir. eger anlattıgım sekilde kulaklıgı baglamıssanız zaten secenekler arasında kulaklıgınız gorunecektir. umarım yardımcı olabilmisimdir..
    sevgiler..




  • peki sonuç ne oldu acaba,
    kulaklığı bağlayabildiniz mi?
  • kendi cevabımı kendim vereyim
    sorunsuz çalışıyo
    sağol pink_white
  • cok gec gordum cevabinizi :) rica ederim, sorunun cozulmesine sevindim.
    sevgilerimi iletiyorum..
  • ben plantronics 340 marka bt kablosuz kulaklığımı labtop da kullanamadım lüften yardımcı olurmusunuz?

    Telefonla sorunsuz konuşuyorum. Labtop için ise eşleştirme filan yapıyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyordum. Yukarıdakileri uygulamak istedim windows default kısmında benim plantronics i göremiyorum . Halbuki iki alette birbirini görüp eşletşirmesi oldu.



    yardım edeniz lütfen.
  • whocares merhaba,
    öncelikle şunu söyleyeyim, cep telefonları için yapılmış her bluetooth kulaklık bilgisayarla kullanmaya uyumlu olmayabiliyor. ama siz cihazı bilgisayarla eşleştirebilmişsiniz. muhtemelen bilgisayarda kullanmaya da uygundur. burada dikkat edilmesi gereken nokta eşleştirdikten sonra connect (bağlan) butonuna basmak. yani ancak iki cihaz birbirine bağlanmış olduğunda denetim masasında default cihaz olarak seçebilirsiniz. tekrar deneyerek umarım kullanabilmeyi başarırsınız.
    sevgiler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.