Şimdi Ara

Sophos güvenlik yazılımı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sophos Endpoint Security and Control anti-virüs ve casus yazılım koruması, istemci güvenlik duvarı, çıkarılabilir kayıt birimlerinin, yetkisiz yazılımların ve NAC’nin yönetimi için sunduğu hepsi bir arada çözüm ile, size en iyi önleyici koruma, uç nokta değerlendirme ve denetleme olanağını sağlar. Tek lisans ile Windows, Mac, Linux ve diğer Windows dışı platformlarda tüm kullanıcı ve bilgisayarları koruyabilirsiniz.
    Detaylı teknik bilgi

    Sophos Email Security and Control aralarında istenmeyen e-postalar, dolandırıcılık mesajları ve kötü amaçlı yazılımlar da bulunan, bilinen ya da bilinmeyen tehditleri ortadan kaldırmak ve bilgi sızması ile uyum ihlallerini önlemek suretiyle, ağ geçidinden çalışma grubu sunucusuna varana dek tüm e-posta altyapısında tam güvenlik ve içerik yönetimine olanak sağlar. Sizlere en az yönetim ve son kullanıcı çabası ile, güvenli ve üretken, iç ve dış e-posta iletişimi sunar.
    Detaylı teknik bilgi


    Sophos Web Security and Control çözümünün bir parçası olan WS 1000 web donanımı kuruluşların virüsleri, casus ve kötü amaçlı yazılımları tanıyıp kurumsal ağa girmelerini durdurmalarına, kabul edilebilir kullanım politikalarını yaratıp zorlamalarına ve duyarlı bilgilerin istenmeden kurum dışına gönderilmesini engellemelerine olanak verir.
    Detaylı teknik bilgi


    Sophos NAC Advanced kapsamlı ve uygulaması kolay kurumsal ölçeğe hazır ağ erişimi denetimi (network access control - NAC) sağlar. Yöneticilere, şirket ağına erişen, uyumsuz, ele geçirilmiş ya da hatalı ayarlanmış bilgisayarları tanımak ve izole etmek üzere, güvenlik politikaları oluşturma ve merkezi olarak yönetme olanağı verir. Mevcut ağ altyapıları ve büyük bir yelpazeye yayılan sağlayıcıların güvenlik uygulamaları ile sorunsuz biçimde entegre olur.
    Detaylı teknik bilgi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuReL -- 23 Ekim 2008; 10:55:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.