Şimdi Ara

soru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar sılkroad oyununu daha yenı yenı kesfetmeye basladım bır sorum olacak 80 lwl dakı adamın nıye butun skıllerı acık olmuyo we hybird nedir sorularımı cewplandırırsanız cok sevınırım



  • çünkü oyunun 100 ve üzeri lvllere kadar yolu var.biz geriden geliyoruz.öncü ksro.hybrid ise lvl atladığında gelen 3 stat pointi belirli kombinasyonlarla artıran char tipidir.
  • Silkroad da (mastery) uzmanlık sınırı diye bir olay var şu an için bu 300 , 90 için ve 100 lvl içinde değişmeyecek , 80 lvl diyelim bir okçu okunun masterysini 80 yapar . Lihgt ı , fire ı 80 yapar geriye 60 mastery hakkı kalır . Bunları 80 yapması şarttır yapmazsa olmaz ; hem mastery nin her lvl de artması ile artan vuruş gücü hem de gelişmiş skiller için mastery nin yükseltilmesi gereklidir onun için var olan bütün skill ağaçlarını alamaz , bazılarınnı özellikle yapılandırmana en az faydalı olacağını düşündüklerini elersin . Hybird Türkçe olarak kırma anlamına gelir , pure safkan değildir , tüm mmporglarda olan bir tabirdir , silkroad içinse aşırı basittir diyebiliriz özellikle oyunda sadece 2 tür stat (strenght ve intelligence) olduğunu düşünürsek , sro içinde tercih edilen hybridler genellikle int ağırlıklı hybridlerdir , bunun da temel sebeplerinden biri , bir int in fiziksel savunmasını biraz olsun düzeltmek pek iç açıcı olmayan hp durumunu yükseltmek ve özellikle bu hybrid weapon skilleri ile oynayacaksa int için neredeyse hiç anlam ifade etmeyen critical vuruştan faydalanmasını sağlamaktır .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 18 Mayıs 2008; 19:51:12 >




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.