Şimdi Ara

soru bankası mı? bölüm denemesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, çeşitli sebeplerden dolayı mezunum ve bu yılki sınava girmem gerekiyo ve az bir sürem var çalışmak için. Bundan dolayı kafamda çok soru var yardımcı olursanız sevinirim.
    EA dan girecem, hedef hukuk. Dershaneye gitmiyorum.
    Şimdi arkadaşlar türkçem iyidir yani dil bilgisi çalışsam sadece 35 fln yaparım (inş). Sosyal den coğrafya ve tarih çok az görmüştük zaten çalışmam lazım(ama çok zorlayacağını düşünmüyorum)
    Asıl sorun tabiki de matematik. Matematiğim sağlamdır ama yavaşım ve konu çalıştıktan sonra yapabildiğim bazı soruları aradan zaman geçince yapamıyorum.
    Simetriden mat ygs bitmek üzere bitince soru bankası mı alayım bölüm denemesi mi ? Daha geo yarısındayım ama yüklenirsem hemen bitiririm.
    Kaynak da önerebilirseniz sevinirim çok bilmiyorum piyasayı. Geometri için de sorubankası için kaynak önerir misiniz? 1 aya denemelere başlarım. Arada tekrar yaparım, belki lys ye bile başlarım Her türlü ders için kaynak olur çalışma tarzı olur kitap olur genel önerilerinize ihtiyacım var yaş 20 seneye bırakmamam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende mezunum gecen sene dershanenin soru bankasini bile tam bitirmeden denemelerdeki matematik sorularini inceleyerek 26 net yaptım. Yani bence kapsül. Zaten vaktin darmis. Kasinti sorular bu dar vakitte sana zarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfgk_ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum soru bankasından kesinlikle vazgeçtim zaten elime karekök geçti 2 denemesi çözülmüş 30 lu bölüm denemesi ona bakıcam olmazsa kapsül yinede, türkçe yte karekök sosyalede kapsül almayı düşünüyorum(ama ara tatilde sözel çalışmaları bi bitirebilirsem) geriye sıkıntı geo var denemelere başlarım hafiften

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.