Şimdi Ara

Soru işaretleri kalktı: PlayStation'ın Türkiye distribütörü Bilkom oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
5.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Bildiğiniz gibi Sony, Playstation başta olmak üzere birçok ürün grubunda Türkiye’den çekileceğini duyurmuş ve bu da büyük bir belirsizliğe neden olmuştu. Geçtiğimiz saatlerde ise tüm bu soru işaretleri ortadan kalktı. Sony, Playstation markası için Türkiye'de Bilkom ile anlaştı. 



    PlayStation Türkiye'de Bilkom dönemi



    Kaçıranlar için PlayStation Türkiye'nin varlığına ilişkin daha önceki iddialar, Sony’nin Türkiye’deki operasyonlarını yeniden yapılandıracağı ve kamera dışındaki bölümlerin 2023 yılı sonuna kadar faaliyetleri durduracağı yönündeydi. Hatta bu süreçte aldığımız duyumlar Bilkom ve Tez Elektronik'e işaret etmişti. Geçtiğimiz dakikalarda ise Playstation ürünlerinin Türkiye distribütörü resmiyete kavuştu.



    Yapılan resmi açıklamaya göre Playstation markası artık Bilkom'un Türkiye geneline yayılmış satış ağı üzerinden pazara sunulacak. Bu konuda Bilkom, PlayStation'ın dağıtım, lojistik ve satış sonrası operasyonlarını üstlenirken, pazarlama, kanal geliştirme, iş geliştirme, tüketici deneyimi yönetimi ve müşteri odaklı hizmetler alanlarında da marka adına çalışacak.



    Ayrıca Bkz.PS Plus Ocak 2024 oyunları belli oldu: Extra ve Premium



    Bilmeyeneler için, 1984 yılında Komili Grubu bünyesinde kurulan Bilkom, 2000 yılında Koç Bilgi Grubunun çatısı altına girdi. Bu bağlamda köklü bir şirket ve günümüzde pek çok teknoloji şirketinin distribütörü konumunda. Bunlar arasında Apple, Huawei, TCL, DJI, Razer ve Logitech gibi dev markalar bulunuyor. Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya'nın yaptığı açıklama ise şu şekilde:




    ''Sony Interactive Entertainment ile imza attığımız bu güçlü iş birliğiyle, Sony Playstation ürünleri artık Bilkom güvencesiyle tüm oyun severler ile buluşacak. Türkiye genelindeki yaygın ve online satış kanallarımız ile ürünleri erişilebilir ve ulaşılabilir kılarken, aynı zamanda yetkin servis ve destek ağımız ile tüketici deneyimini en üst seviyede tutmak önceliklerimiz arasında. Tüm Playstation severlere hayırlı olsun. Şimdi oyun zamanı.''










  • Aral zaten itliğin dik alası. Kutulu oyunlar rafa koyulmadan ilk onlar açarlar. Oyuna özel kuponları alıp yerine salakça bir kılavuz kağıdı koyarlar. Başıma geldi. BF3'ün premium sürümünü aldığımda premium içeriklere erişim veren kupon kodu yoktu. D&R da yavaş çalışıyordu ve yapacakları şey de geri göndermek veya distribütörle iletişime geçmekti ama sonuç çıkmadı, direkt olarak Aral'la ben iletişime geçtim. Eşek gibi verdiler kodu sonra.
  • Hayırlı olsun.

    Sanırım bu antlaşmanın içerisinde Tv bölümü yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 11 Ocak 2024; 14:23:49 >
  • Güzel haber, Bilkom profesyonel bir şirket. Son zamanlarda güzel markalarla iş birliği yaptılar umarız ekiplerini ve ağlarını da buna uygun şekilde revize ederler.
    Özellikle Razer'ı Aral bünyesinden aldıklarından beri çok mutluyum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 11 Ocak 2024; 14:04:39 >
  • sen fiyat düşcekmi ondan haber ver

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Aral zaten itliğin dik alası. Kutulu oyunlar rafa koyulmadan ilk onlar açarlar. Oyuna özel kuponları alıp yerine salakça bir kılavuz kağıdı koyarlar. Başıma geldi. BF3'ün premium sürümünü aldığımda premium içeriklere erişim veren kupon kodu yoktu. D&R da yavaş çalışıyordu ve yapacakları şey de geri göndermek veya distribütörle iletişime geçmekti ama sonuç çıkmadı, direkt olarak Aral'la ben iletişime geçtim. Eşek gibi verdiler kodu sonra.

  • Daha geçen gün başka bir firma olduğunu söylemiştiniz yine bilkom'a mı döndük :)

  • Ne zaman gelecek satışa onu söyleyin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonunda karar verilebilmiş. Bilkom köklü bir firma, hayırlı olsun.

  • Zam geliyor yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haberin altındaki ilginizi çekebilir kısmında bu haberin aynısından bi tane daha var. tez elektronik diyor 🤔

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Reis vergileri düşürürse neden olmasın?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen farklı diyordunuz ne oldu? Yalan yanlış haberler yapıyorsunuz. Yine aynı adam. Resmi olmadan resmi gibi yazdınız geçen sefer de. Bu editörün haberlerini iki kez kontrol edin arkadaşlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Online satış siteleri bile yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi karar verin la

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Online bilkom sitesi varda ben mi bilmiyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır sony resmi satışını adam gibi yapan bir firma yok bu ülkede ürüne bakıyorsun ürün stokta yok başka satıcılar toplamış fahiş fiyattan konsol satıyorlar yazıklar olsun aynı arabaların 200 300 bin fazlaya sattıkları gibi şebeke olmuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    İmkansız ama Euro’nun artmadığını düşünsek bile distribütör payı felan bir çok şey daha ekleneceğinden fiyat mutlaka artacak.Düşmesini beklemek yerine fiyatın fazla artmamasını dilemek daha mantıklı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesut Çevik ve Can Sungur’un yaptıkları programda Can Sungur sürekli “bilkom olmuş duyduğuma göre” göre diyordu, saçma sapan haberler çıkınca linçliyorlardı adamı. O da açıklansa da kurtulsak diyordu, sonuç olarak açıklandı ve haklı çıkmış oldu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ucel kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Bizlere gelen bilgiler dahilinde içerik hazırlıyoruz. İçerikte de bahsettiğimiz gibi daha önce hem Bilkom hem de Tez Elektronik'in distribütör olacağı iddiaları paylaşıldı. Bizler de bilginin kaynağını da vererek sizlere aktardık. Ancak bunların hiçbiri birici taraf kanallardan gelmedi tabi ki. Resmi açıklama ise bugün yapıldı. Hayırlı olsun diyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoveus -- 11 Ocak 2024; 15:52:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.