Şimdi Ara

sorun iç tesisatta mı yoksa direkte mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internetim 3 hafta öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu gayet hızlıydı. birden internetimde kopmalar başladı günün çoğu saatinde internetim yoktu olduğunda da aşırı yavaştı. telekom ekibi geldi sorun iç tesisatta diyip gitti elektirikçi çağırdım bi sorun tepsit etmedi adam. sonra bu hafta tekrar telekom ekibini çağırdım bu sefer dedilerki sorun direkte, direğe internet gelmiyor. bi 15-20 dk uğraştılar olmadı bu sefer dedilerki sorun saha dolabında neyse ekipten biri dolaba bakmaya gitti sonra dolabı hallettik direğe internet geliyor sorun iç tesisatta dediler.


    bu arada direkte ve saha dolabında yaptıkları değişiklikten sonra internet kesintisi sorunu düzeldi artık kesilmiyor ama şimdi de aşırı yavaş internetim. müşteri hizmetlerini yine aradım sorun iç tesisatta dediler.

     

    doğru mu sizce? telekom ekibinin tutarsız konuşmaları kafamı karıştırdı. bi de internet sağlayıcıyım türk telekom değil gelen ekipte pek sallamıyordu bu yüzden. laubali laubali davranıyorlardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 26 Şubat 2023; 16:29:27 >







  • Telekom ekibinin standart cümleleri hocam bunlar, eskiden teknofix de çalışan bir arkadaşım demişti, çözemeyecekleri bir sorun olduğunda deneme yanılma ile portları değiştiriyorlarmış. Bir ihtimalle de olsa sorun çözülüyormuş, sizin de büyük ihtimalle portu değiştirmişlerdir, size gelen hız adsl ise adsl portuna takmışlardır, adsl değil ise bina girişine modemi takıp hat değerlerini kontrol edin, bina girişi ve daire arasında hız kaybınızı görebiliyorsanız, 4 den fazla tel varsa bina içi kablolarda diğer kabloları değişimli takarak deneyin.

  • Sık kopma yaşanıyor ise farklı bir modemle test edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.