Şimdi Ara

sorunlu yeni sistem yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • msi kt4v ANAKART(KT 400)
    amd 2200+ Thr-b
    256 ddr 333 twinmos ram
    40 gb maxtor 7200
    coolermaster CP5-6j31c-o1 fan
    32 mb geforce2mx 200 ekran kartı
    windows xp türçe

    Arkadaşlar sistemi birkaç gün önce topladım.İlk defa amd sistem kullanıyorum.gayet hızlı ve stabil görünen bilgisayarım 3d mark 2001 uygulamasında ve denediğim 3d oyunlarda 15-20 dakka problem çıkartmazken daha sonra xp hata mesajı vererek programları(sadece 3d ağırlıklı olan oyun,vb..)kapatıyor.Herhangi bir takılma olmuyor İşlemcimin ısısı 61-65 dereceye kadar çıkıyor.İşlemcim çok mu ısınıyor? Ekran kartı driver versiyonum 41.03.Acaba sorun donanımsalmı yoksa hiçbir servis pack yüklemediğim xp TÜRKÇE işletim sistemi veya ekran kartı sürücüsünden mi kaynaklanıyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.



  • kasa?

    tüm sorun kasadan kaynaklanıyo olabilir, eğer 23$ lık kasalardan aldıysan tabii?
  • ayrıca ekran kartı çok düşük niye 64 mx440 yada ATİ almadın ki?
  • sorunun servis pack ile alakası yok.bios ta işlemci ısısı ayarın kaç derecede? ayrıca işlemci ısını nereden görüyorsun(doğruluğu açısından)? işlemcin fazla ısınıyor. benim 1 aydır 3d oyun oynarken gördüğüm en yüksek sıcaklık 55 derece. işlemci ısın fazla ama ölçümü neyle yaptığın önemli. yalnış gösteriyor olmasın. ekran kartın da fazla ısınıyor olabilir. işlemcin yanında sistemini de iyi soğutmalısın ve tabi Spy ın dediği gibi kasandaki güç kaynağı da bu sorunu yapıyor olabilir.
  • xp yi yabana atmayın çok problemli bi işletim sistemi
    bazen çok saçma şeyler yapıyorrr
    tav oluyorum zaten
    window çıktı mertlik buzuldu
  • kasam maalesef kaliteli olmayan süslü kasalardan,galiba güç kaynağını değiştirmem gerekiyor.Fakat dün 3 saate yakın wolfenstein oynadım.işlemci sıcaklığı 62-63 derecelere kadar çıktı.ama oyunda hiçbir problem yaşamadım.sadece 3d mark 2001 de problem yaşıyorum.işlemci ısısını ise msi PC ALERT 4 ile kontrol ediyorum.60 derecede kulanmak sistemime zarar verir mi arkadaşlar?ayrıca çok tuzlu olmayan yeterli bir güç kaynağını nerden bulurum bileniniz var mı. Teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.