Şimdi Ara

Sosyal içerik paylaşım platformu için yazar arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DonanımHaber ailesi çok çok önceden bolca vakit geçirdiğim bu güzel platforma tekrardan geri dönüş yapmak heyecan verici lakin bu sefer sizlerin arasına bir paylaşım platformu ile geldim.

    Kendi çabalarımla kurmuş olduğum sosyal içerik paylaşım platformuna yazar arkadaşlar aramaktayım. Sistem geliştirilmeye açık olduğundan dolayı çeşitli özellikler zamanla eklenecektir.

    Biraz web sitesinden bahsetmek gerekirse başlıktan da anlaşılabileceği gibi insanların aradıkları her ne varsa bulabilecekleri forum kültürünü taşıyıp ta yeni jenerasyona ayak uyduran bir sistem. Bir nevi Onedio diyebiliriz. Tabi ki olan bir sistemin rakibi olmak çok zor zaten bizim amacımız rakip olmak değil fazlasıyla değişik yönlerini olan bu web sitesini güzel insanların buluşabileceği bir çatı haline getirmek. Paylaşılan tüm bilgilerin doğruluğu %100 önem taşımaktadır.

    Bu yüzden bilgisi olduğunu zanneden insanlara değil tam anlamıyla kendi hakim olduğu konuda içerik yazmak isteyen takım arkadaşlarına ihtiyacım var.

    Çok edebiyat yaptın gelelim fasülyenin faydalarına derseniz. Ben bu web sitesine daha google adsense dahi çekmedim. Ayağımızı yere sağlam basmak için google'a teklif bile yollamadım reddedilmeyi sevmeyen bir yapım var. Gidipte antin kuntin reklam siteleriyle çalışmak istemiyorum. Ben kazandığım takdirde çalıştığım herkes kazanacak. Amaç kemik yapıyı oluşturacak takım arkadaşlarını bulabilmekte.


    Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar konu altına;


    *Yaşını ve yaşadığı şehri
    *Hangi kategoride bilgi sahibi olduğunu
    *Günde girebileceği içerik sayısını paylaşırsa sevinirim.


    Unutmayın biz bir aileyiz.

    Sizleri seviyorum DonanımHaber ailesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitakkalay -- 15 Ekim 2016; 17:08:24 >







  • konu güncel+++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.