Şimdi Ara

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

    Eğer akıllı telefon kullanıcısıysanız mutlaka bu konuyla muhatapsınızdır. Çünkü sistemin dışında kalmamak için, mecburen de olsa en az bir sosyal medya platformuna mensupsunuzdur. 


    Konuya bu şekilde başlamış olmamın sebebi sosyal medyanın aslında hayatımıza ne derece işlenmiş olduğunu daha net ifade etmektir. Sosyal medya artık bizim her an yanımızda olan arkadaşımız, iş ortağımız, danıştığımız, anında geri dönüş aldığımız ve nimetleri saymakla bitmeyecek bir mecradır.


    Tabi sosyal medyanın doğru kullanımı sağlandığı takdirde istediğimiz geri dönüşleri almak mümkündür. Öncelikle hedef belirlemekte fayda var. Nasıl bir geri dönüş istiyorsunuz beğenilmek, tanınmak, para ya da hepsi birlikte olsun. 


    Örneğin, küçük bir işletmeniz var ve sosyal medyanın nimetlerinden faydalanmak istiyorsunuz. Ancak bunu nasıl yapacağınızı tam olarak bilmiyorsunuz. 


    İşletmelerin birçoğu sosyal mecrada kendilerini göstermenin, ciddi bir kitleye ulaşmanın uzun süren bir yolculuk olduğundan ve işletmeleri yıprattığından yakınıyor. Tabi sosyal medyayı en verimli şekilde kullanmış, değer elde etmeye başlamış olan işletmeler ise artık sistemin stratejisini çözmüş olmanın verdiği rahatlıkla işlerini yürütüyorlar. 


    Sosyal medyanın stratejik planlaması doğru bir şekilde ve titizlikle yapıldığı takdirde güzel sonuçlar alınacağı yadsınamaz bir gerçeklilik taşıyor. Eğer sizde sosyal medya yönetimi için çözüm ortağı arıyorsanız esnafkayit.com adresinden yararlanabilirsiniz.

    https://www.esnafkayit.com/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.