Şimdi Ara

Sosyal medyada provokatif deprem paylaşımlarına ceza: 10 tutuklama, 37 gözaltı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sosyal medyada provokatif deprem paylaşımlarına ceza: 10 tutuklama, 37 gözaltı!



    Twitter, geçtiğimiz günlerde kesintiye uğramış, bir süreliğine yalnızca VPN ile erişim sağlanabilmişti. Afet bölgesindekilerle iletişime geçmenin en hızlı ve etkili yolu, aynı zamanda sıcak gelişmelerin aktarıldığı bir haber platformu. Ancak maalesef yanlış bilgilerin de yayıldığı, kışkırtıcı paylaşımların yapıldığı bir yer. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremde yaralar sarılmaya çalışılırken, bir kesim de insanların bu zor durumundan faydalanmaya çalışıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, provokatif paylaşımlarda bulunanlar için harekete geçti.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk’tan Twitter’ın erişime engellenmesi konusunda ilk açıklama



    302 hesap yöneticisi tespit edildi



    EGM, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depreme ilişkin sosyal medya platformlarında, vatandaşlar üzerinde korku ve panik yaratmak amacıyla provokatif paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 302 hesap yöneticisinin tespitinin yapılarak ilgili birimlere gönderildiği, Cumhuriyet Başsavcılıklarınca alınan talimat gereği 37 şahsın gözaltına alındığını, 10’unun tutuklandığını paylaştı.



    Dolandırıcı siteler kapatıldı



    Ayrıca depremzedelere yardım etmek isteyen hayırsever kişilerin iyi niyetlerini suistimal etmek amacıyla oluşturulmuş, 29 dolandırıcı sitenin kapatıldığını, resmi kurumların adını kullanarak/taklit ederek vatandaşlardan para isteyen 4 sosyal medya hesabi ile ilgili gerekli islemler yapıldığını, deprem yardımı için toplandığı söylenen 3 adet kripto cüzdan adresinin tespit edilerek cüzdanların dondurulduğu bilgisini kamuoyu ile paylaştı.









  • Hatay’da 250 konutlu “Cennetten bir kare” denilerek milyonlarca liraya satışa sunulan ancak yerle bir olan Rönesans Rezidansın mimarı Mehmet Yaşar Coşkun Karadağ'a kaçmak isterken İstanbul Havalimanı’nda yakalandı. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla yakalanan Coşkun gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

  • kaç muteahit tutuklandi?

  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    Tutuklanma mı?

    Yeni projeler için ellerini ovuşturuyorlar şu an Sosyal medyada provokatif deprem paylaşımlarına ceza: 10 tutuklama, 37 gözaltı! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocainbar kullanıcısına yanıt
    hiç muteahit tutuklanmadı mı?

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    tutuklandi tabi,


    kesin rakami veriyorum "0"

  • buradaki ilk yorum bile provokatif

  • İnsanların barınma ihtiyacı artık başkalarının zenginlik ve konfor alanı olmaktan çıkmalı İnsan hatası olmayan üretimin adeta fabrikasyon şekilde uygun ekenomik olacak şekilde inşaa sistemi tasarlanması lazım bu kadar jeo fizikçi var bu kadar mühendis var hepsi bir araya getirilsin işlemci tasarlıyamıyoruz bari barın sorununa çözüm bulunsun insanların çoğu fakirlikten bir kısmı hırs dolu mütehhaitlerden mühendislerden denetlemeciler belediyeler rant peşinden koşanlar emlakçılar yüzünden öldü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede17 -- 10 Şubat 2023; 16:37:44 >
  • dede17 D kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama tadilat yapıyorum diye kolon kesen vatandaşı ne yapacağız.

  • Müteahhit kim ki? Her önüne gelen ranttan pay kapıp zengin mi olabiliyor sanki? Bunlar sadece işin görünen yüzü, rant kapmak için kimlere para yediriyorlar geçmişte hiç bunlara hesap soruldu mu? Yine 24 yıl önceki gibi bir kaç tane Veli Göçer bulunur herkes nefretini onlara kusar konu kapanır. İktidarlar değişse de bu devran hep böyle devam eder.

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    Katil gözüyle bakılacak ona göre cezası olacak bu kadar basit

  • Maalesef nefretle hayata tutunanlar yaşanan ne olursa olsun vazgeçmeyecekler. Nefretleri kendilerini insan gibi ifade etmekten alıkoyuyor.

    Farklı fikir, eleştiri her zaman olacaktır ama hakaret, küfür, aşağılama, provokasyon vs. için çok daha ağır cezalar gelmeli.

  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt

    İşte yasa çıksın fabikasyon ucuz evler yapılsın sağlam fiyat performans uzun ömürlü bunun çözlülebileceğini inanıorum fabrikasyon olacak belediyelerin gelir kapısı olmayacak

  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    Hatay’da 250 konutlu “Cennetten bir kare” denilerek milyonlarca liraya satışa sunulan ancak yerle bir olan Rönesans Rezidansın mimarı Mehmet Yaşar Coşkun Karadağ'a kaçmak isterken İstanbul Havalimanı’nda yakalandı. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla yakalanan Coşkun gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

  • Sosyal medya hassasiyetlerinizi bu yıkılan binaları yapan müteahhitler ve o binalara onay veren kişiler içinde uygularsınız inşallah ama zor gözüküyor.

  • cocainbar kullanıcısına yanıt
    Bir tanesi kaçmaya çalışırken yakalandı devlet bu p** leri takipte

  • Haber 2019 dan izmir depremi 2020 , rüşvetle izin veren Doç.Dr. İnşaat Mühendisi


    insanlarda para hırsı ve ahlak olmadıktan sonra , yönetmelikte her şey on numara denetimine kadar ama ahlak olmadı mı herşey olur


    Sosyal medyada provokatif deprem paylaşımlarına ceza: 10 tutuklama, 37 gözaltı!




    Sosyal medyada provokatif deprem paylaşımlarına ceza: 10 tutuklama, 37 gözaltı!
    Sosyal medyada provokatif deprem paylaşımlarına ceza: 10 tutuklama, 37 gözaltı!emlakkulisi.com
    İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı! - 08-02-2019
    https://emlakkulisi.com/izmirde-rusvet-alan-insaat-muhendisi-sucustu-yakalandi/597907




  • WhatsApp durumlarda paylaşılan şeyleri nasıl şikayet edeceğiz?

  • Sosyal medyada provokatif deprem paylaşımlarına ceza: 10 tutuklama, 37 gözaltı!
    Sosyal medyada provokatif deprem paylaşımlarına ceza: 10 tutuklama, 37 gözaltı!distasteinstagram
    Herkesi susturabilecek gücünüz yok! @distaste_ #deprem #1984 #afet #afad #ahbap #haluklevent #devlet #erdoğan #akp #rte #ekremimamoglu #mansuryavaş #hatay #kahramanmaraș #akut #asker #hükümet #ekonomi #kriz #sefalet #rant #georgeorwell #politika #siyaset #yardım #helpturkey #turkey #türkiye #distaste #distastemoment
    https://www.instagram.com/p/CocBgmuMKqK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.