Şimdi Ara

Sosyallikten asosyallige

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlkokulda ozguvenim vardi sevgilim vardi(fakat kiz beni sevdigi icin ciktim en fazla 2 kere elini tutmusumdur hic opusme tarzi seyler yapmadim) sinifta espri yapmaktan cekinmezdim yani ilkokulda karsi cinsi ogrenme disinda hersey iyidi...ve lise 1 bu 1 senelik donemde ozguvenim yine yerindeydi cunku puani dusuk bi liseydi ve herhangi bir konuda cevremdeki arkadaslarimdan daha cok bilgiye sahiptim buda beni aranan adam yapiyodu...kiz konusundada yokluk cekmedim bir kiz vardi birbirimizden hoslaniyoduk benden teklif bekliyodu fakat neden bilmiyorum ben etmedim oyle 1 sene birbirimize cilve yaptik yani bu senede iyi sayilir....geldik 10.sinifa hersey burda basliyo 11 de puani yuksek kaliteli bir liseye nakil oldum burda cok cabuk arkadas edindim bi arkadas grubu olustu tamamen erkek bu arkadas grubu iyiydi fakat grubun disina hic cikamadim ve kizlarla olan iliskim 0 a indi 1 sene ortami iyi fakat karsi cinsle iliskisi 0 olarak gecti buda ozguvenimi diplere indirdi...11 olduk bu sene derstesene parmak kaldirmaya korkan espri yapmaya cekinen bi tip olmustum arkadas cevrem hala ayni erkek grubuydu fakat grup uyeleri kendi basina baska okullardan sevgili yapmaya basladilar senenin yarisi gecti. grubun yarisinin kiz arkadasi vardi fakat ben sap gibi kalmistim bu donemde bi kizdan hoslandim fakat kiz tam bir ukalaydi hic benim kafa yapima gore degildi ama gonul bu konmustu bikere...sene bitti kiza acilamadim sevgili yapti kendine... sonuc ortam yine vardi fakat 2 sene birakin sevgili yapmayi karsi cinsle iletisime gecememistim suan 11 in yazindayim bu 2 senede gittigim lisede insanlardan dusuk kalmam sebebiyle sevgilim olmadi ve artik aranan disari davet edilen kisi degilim...insanlar 10 insanla arkadaslik seviyesi(sayi verirsek)100 ise benim 100 kisi ile 1...suan gezme zamani fakat kimse tarafindan disari davet edilmiyorum kadikoye gittigimde 20 tane tanidikla samimi bi sekilde selamlasiyorum fakat bu insanlar tarafindan biryere davet edilmiyorum cevrem var fakat aranan adam degilim artik bi kizla sevgili olucak ozguvenede sahip degilim kendimi artik asosyal biri gibi hissediyorum mutlu degilim...icimi dokmek istedim yardimci olmak istiyen biri olursa simdiden tesekkur ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Geçmişini unutup tekrar başlasan hayata? Kızlar ile uzun süre konuşmadığın için rahat edemeyebilirsin,sıkıntılar yapabilirsin ama üstüne gitmen lazım sıkıntılarının.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir yol kolay gelsin. =)
  • Gel gezcek adam lazım gezek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklın varsa YGS LYS çalışırsın adamım. YGS çalışmaya şimdiden başla yoksa ilk 50 bini unut. LYS ye de zorla.
  • okumadım ama,

    sosyallik boş, asosyalliğe koş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

    Aklın varsa YGS LYS çalışırsın adamım. YGS çalışmaya şimdiden başla yoksa ilk 50 bini unut. LYS ye de zorla.

    Yav bu dertler azdı bide ygs lys çıktı başımıza zaten sosyal değilim bunlarla dahada kötü olucak sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psag

    Gel gezcek adam lazım gezek

    Gel akalım alemlere nedir bu çektiğimiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotolmakistiyom kullanıcısına yanıt
    Ben benim takıldıklarıma gelin bi görüşelim bir yerlere gidelim diyorum yok gelmiyorlar. Zaten çevremde de arkadaş yok taşınmıştık bulamadım öyle birileri. Haliyle yalnız kalıyor insan. Mutsuzluk bende de var. Adam arıyorum öyle takılcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intihar et.

    ciddiyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tarihçi Bey

    intihar et.

    ciddiyim

    Burayı terk et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.