Şimdi Ara

SOYKIRIM'I!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1798'de, Fransızların 2000 TOP'u ve Bir Yenilgi nasıl Zafer olmuş?
    C. W. Ceram'ın, Tanrılar, Mezarlar ve Bilginler kitap'ı Remzi Kitap Evi-1969

    Mısır Memlukları: Yeni Hayat Ansiklopedisi, Memluklar: Devletin resmi adı "ed Sultan Devletu't TÜRKİYE" 'Türk Devleti'idi! Bu devleti, 1517'de Osmanlı Sultanı, Yavuz Sultan Selim yıkmıştır. O tarihten, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna kadar, Türk Devleti yoktur!

    1798'da Napolen zamanında Fransızlar Mısır'a saldırdılar:
    Sayfa:79
    ...Çünkü Fransız filosunda yalnız İKİ BİN (2000) TOP değil, aynı zamanda (Fransız) gemicilerin ve askerlerin ... <<EŞEKLER>> deyiverdikleri YÜZ YETMİŞ BEŞ (sözde) <<SİVİL BİLGİN>>de vardı!
    Fransız gemicilerinin ve askerlerinin EŞEKLER deyiverdiklerine, sözde Türk aydını geçinenler AYDIN dediler!

    Sayfa: 78
    Askerler şaşmaya ve hayran olmaya vakit bulamadılar... KAHİRE (değil, İskenderiye Fransızların) gelecekti (gelecekleri, bu günleri idi.), ... parıl parıl YATAĞANLAR kalabalığın (mı, Mükemmel eğitim görmüş, on bin kişilik: ed Sultan Devletu't Türkiye, Türk Devleti ordusu muydu?), beylerinden (mi, komutanlarından mı?) yirmi üçüyle beyaz at üstünde, yeşil sarıklı, elmaslar içinde, Mısır (Türk Devleti) hükümdarı Murat vardı.

    Napolen piramitleri gösterdi!... BİR BATILI (olan Fransızlar) DÜNYA TARİHİYLE (ve medeniyetiyle- 1798'de)karşılaşmıştı!

    - Fransa'dan ENGİZİSYON 1834'de kalktığına göre, 1798- 1834 arası, Fransanın aydınlanma sürecidir! 1789'da, Fransa'nın BASTİL hapishanesinde: dört (4) KALPAZAN, iki (2) AKIL HASTASI ve bir (1) MÜSRÜF GENÇ ASİLZADE bulunmaktadır! Meydan Larousse: Bastilla'ya bak. Fransa, 1789'da da bu aydınlarını ceza evinden kurtarmıştır!

    <<Askerler! KIRK YÜZ YIL (4000 yıl değil 5000 yılda değil! en az 7000 yıllık, Türk Tarihi ve Medeniyeti) PİRAMİTLERİN ÜSTÜNDEN SİZE BAKIYOR!>>...

    SAYFA: 82
    Ama o zaman PARİS'e KADAR VARABİLENLERİN, BİR BİLGİNLER KUŞAĞINA YETECEĞİ (İskenderiye kütüphanelerinden, KİTAP, KİMYA LABARATUVAR GEREÇLERİ ve ÖLÇÜ ALETLERİni kopyalayıp çaldıkları) MEYDANA ÇIKTI; HİÇ BİR PARÇANIN KOPYA EDİLMEDEN BIRAKILMAMIŞ OLDUĞU GÖRÜLDÜ!

    Fakat, 1801'de İskenderiye'yi (1798'de işgal eden Fransızlar) teslim olunca, Fransa BİRÇOK DİRENMELERDEN sonra Napoleon Bonapart'in ele geçirdiği bütün Mısır (Tük Devletinin, TUVA "Tuva Öz Türk Cumhuriyeti, TUVA kütüphanelerinden getirmiş oldukları) ESKİ eserlerini İNGİLTERE'ye TESLİM ETMEK ZORUNDA kaldı! Bunların taşıma işini, General HUTCHİNSON yaptı! lll. George da, o zamanlar en üstün NADİRLİK değeri taşıyan bu kıymetli parçaları <<BRİTİSH MUSEUM>> verdi!

    - Kayıp olan, Türk Tarihi ve Medeniyeti: Fransanın LOUVRE müzesi ile İngilterenin BRİTİSE müzelerindedir! Evrim Kuramını kabul etmeyenler, tabiki bunları da açıklayamazlardı ve açıklayamıyorlar!

    Sayfa: 83
    -Resim: Aşağı yukarı 5000 yıllıktır (4000 yıllık değldir!) Sayfanın son satırı: ...aşağı yukarı beş bin yıl önce Mısır (Türk Devleti) tarihi çıktığı!

    SAYFA: 85
    ... Orada sfensklerden bir yatar! Yarı HAYVAN, yarı İNSAN (Evrim Kuramı GEREĞİ), Memluk (Türk Devleti)'ların başlarını TOPLARINA (mı, yoksa parıl parıl yatağanlarla mı, FRANSIZLARIN 2000 TOP'u mu?) HEDEF OLARAK kullandıklarından beri yerleri parçalanmıştır!

    - Fransızlar, 2000 TOP'la, Türkler'in TARİHİNİN ve MEDENİYETİNİN bir kısmını, ÇÖLÜN kumlarına gömerken; BİR KISMINI DA ÜLKELERİNE KAÇIRMIŞLARDIR! Gerçek bilginler bunları yaparlar mı?

    -2000 TOP'LA SOY KIRIMI YAPMADIĞINI SÖYLEYEBİLECEK bir tek Türk ve Avrupa Birliğide bir tek (sözde) ilim adamı olmayıp, GERÇEK BİR BİLİM ADAMI VAR MI?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.