Şimdi Ara

Söylenti: Gears of War 4 ile Scalebound da PC Yolunda (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Forza Horizon 2 gelirse mükemmel olur. Şuan Xbox'ı Xbox yapan oyun bu olsa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

    1080P/30FPS'yi zor veren konsol 60FPS mi verecek? Komik.

    900P yazacaktın sanırım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eskhioyuncu

    Eee hocam eger bu bir yalansa git teknik incelemeyi yapan kisileri sucla beni degil Git NX Gamer ve DF incelemelerine bak bakiyim ne diyorlar

    Rise of tomb raider xbox versiyonunda berbat bir input lag var sorunlar olduğu söylendi. NX Gamer'da en iyi grafikli oyun The Order dedi. Sonuç olarak xbox sonunculuktan kurtulamıyor boşuna kendini parçalıyorsun
  • Xbox öldü, kendi evinde bile satmıyor. Yaşasa bile en fazla zombi olur bu hatalardan sonra... Her oyunu pc'ye oyun gelecekse ona konsol denmez windows machine falan desinler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

    Bir konsolu aldırtan şey özel oyunlarıdır sevgili arkadaşım, bu oyunlar konsola özel olarak kalmadıktan sonra kullanımı 5 yaşındaki çocuğa göre basitleştirilmiş, mouse ve klavye yerine kontrolcü takılmış bir bilgisayardan farkı kalmıyor konsolun.

    Bir tabak helva da sen alır mıydın?

    Ha şöyle adam olun ciğerimizi yiyin, o exc oyunlar olmasa dandik konsolun yüzüne bakmazsınız gelmişsiniz YOK KONSOL CONDOR falan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Ps2 zamanı rakibi mi vardı hocam, en güzel oyunlari o dönem oynamadık mı? Adamlarda Japon ahlaki var, satmayacagini bile bile sırf daha fazla oyuncuya hitap edebilmek uğruna çıkarttiklari bir çok exc oyun var. Şu an piyasada oyuncuları kızdıran, cebindeki paraya göz diken ne uygulama varsa hep Amerikalı firmaların başının altından çıkan şeylerdir.

    Hocam orası öyle ama ozamanlar çıkan bir çok oyun konsolun çok satmasından ve konsolunda rakibi olmamasının etkisi var. Sonuçta düşünürsen nintendo zamanı da rakibi olmadığı için muhteşem bir çok oyun o konsolu çıktı. Sony girince işin içine ve çok satınca konsol bu sefer ona yöneldiler. PS2 nin satış rakamıda ps3 ün iki katına yakın diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne


    quote:

    Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne


    quote:

    Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    quote:

    Orjinalden alıntı: eskhioyuncu

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bloodborne


    <b><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=114428223&url=#" onclick="return toggle('d114396738d')" data-href="#" onclick="return toggle('d114396738d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d114396738d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

    çok güzel haberler, ps4 var zaten x1 exc.lerini de pcde oynarım artık. sırf qb için x1 almayı düşünüyodum ama artık gerek kalmadı. teşekkürler microsoft, teşekkürler phil spencer.
    </blockquote></div>
    Phill reyiz Uncharted fanı, adam xbox tan çok Ps4 exclusiveleri oynuyordur eminim. her hafta Sony i tebrik etmesinden belliydi. Bugünde fatality yaptı bonibona <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt="">
    </blockquote>
    Ne oldu senin PC resimlerine? Arkadasin gec oldu gelme mi dedi? <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt="">


    sana hangi resmi atsam, he arkadaşının pc si diyeceksin. baştan kendine kabul ettirmişsin dedecim sen. :)) quantum break 5 nisanda benim olacak vurucam kırbacı vurucam kırbacı. ;) sen ps4 için para biriktir, hanımından izin al tamam mı ? ;)

    Yahu bana ac karnini doyur diyorsun,sana satis ilanlarini atiyorum.250€ la cihaz.Bunun icin para biriktirmeme hic ama hic ihtiyacim yok.Burda asgari ücret 1.280€.Sende PC falan yok,hayaller aleminden cik gel buraya.Bi arkadasinda bir laptop var hepsi o.Bare oynarken resmini cek,üstüne nickini yazda anlayalim oynadigini.Bak bu resimleri yayinlamazsan rezil olursun.

    Garsonluk maaşları orada öyle demek ki. kimin rezil olacağını görecez. Her zamanki gibi geri vites yapacaksın bunu unutma

    Keske Garson olsaydim.Hic saka yapmiyorum.Benim calistigim Hotel de adamlarin günlükleri 100-200€ arasi.Yani adamlar maasindan haric günde bir konsol parasi kazaniyorlar..Görüyorumki bu meslegi assagilama pesindesin ama burda adamlar Tren de,otobüste insaat iscilerii kalkip yer veriyorlar.Bu kafa ancak gelismemis ülkelere mahsusdur.Hic bi yere kacmiyorum.Hayali bir cihazla oyunu oynayamazsin.Arkadasina rica et sana ucuz fiyata satsin.Bura Türkiye degil kardesim benim.

    Garsonluğu aşağılamak haddim değil, senin görgüsüzlüğünü âşağılamak istemiştim aslında. Kımseyi inandırmak zorunda degilim ayrıca, msi ge 72 apache pc im var. O garson muhabbeti ise senin squire enix yöneticileriyle yemek yedim yalanındaki fotona aitti. Hani şu ps4 e çıkmayacak diye iddia ettiğin foton. Bugünde quantum break hemen pc ye çıkmaz dedin 10.dakika sonra resmi duyuru geldi bu kadar yalanı olan adam bana yalancı diyor.

    Yahu madem var o PC sende,resmini cek yolla.Bak ben resmimi yollamisim.Bu olay bu kadar zor mu? Ben cikmaz diye bisey demedimki,kesin gelir ama ayni anda gelcegini sanmiyorum dedim.Hani nerde yalan?

    Bak buda alamazsin,git ac karnini doyur öyle al dedigin cihaz ekkerimde

    http://i.imgur.com/AEkCJ2b.jpg

    Yeter zorlama
    Linkte kirik ayrica

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buyur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

    Buyur?

    Ona buyur denmez
    Ne kastiriyorsun anlamadim birde ozelden resim attimi size
    Link kirik acilmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet atti. Ben de link kirik degil. Tikladinmi aciliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsola özel oyunlar PC'ye çıkacaksa konsolun PC'den farkı kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sambacı Golcü -- 13 Şubat 2016; 17:39:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

    quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Kimde ne sistem var, hangi konsollara sahip onun listesini tutuyor bazıları. Kardeşim bize inanmıyorsanız, bizi tanıyan arkadaşlara sorun nasıl PC'miz var diye. Şu an piyasadaki en baba oyunları 1080p high-ultra karışık ki, nerdeyse bir kaç oyun hariç The Witcher gibi oyunlar hariç hepsini ultra detayda oynayabilecek bir sisteme sahibiz Allah'a şükür. Bahsedilen bu sözde MS exc. oyunların da hepsini açıp ultrada çatır çatır oynayacağız, üstelik Xbox gibi gereksiz bir konsolu almaya gerek kalmadan.

    Resimlerini cek yolla da bakalim.Ondan sonra karar veririz Ultra da mi nerde oynuyorsun.

    Milletten isteyip duruyorsun senin xbone gamertag'ın ne söyle bakalım bizde onu inceleyelim ?




  • valla bu yeni oyunlari ultra görüntüde oynayamadiktan sora xbox one alıp belli bir görüntüde hiç kasmadan oynamak daha mantıklı cünki pc işi artik lüks oldu cok pahali bir adam gibi ekran kartı alsan 1000 tl valla pc nın sonu yok ben pc cok severim herzaman geliştirmişimdir ama biyerden sora bütçe yetmiyo gtx 980İ ekrankartı 4000 tl nasilbir fiyattır arkadaş okadar pahali oalcak ne mazeme koymuşlar anlamadım bu arada xbox one oyunlarını pc cıkarması normal sonucta windows microsoft yazılımı ben ps4 nintendo exculis oyunlari pc cıkmıyo demedi cok güldürüyo sony nintendo microsoft birbirine rakip pc oyun zaten cikarmaz sony nintendo ama xbox pc rakip değil ayni firmanın mali oyuzden bu tarz örnekler vermeseler daha iyi olur en iyisi hangi platformu seviyosan onu almak o onu almiş bu bunu almiş o kötü bu iyi demeyelim bence bu tartişmaları gereksiz buluyorum birbimize laf atiyoz soradan ego işin içine giriyo konu uzuyo bence herkez sevdiği şeyi yapsın ama microsoft coğu insanın kalbini kırmış gibi o kesin :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Oyun pc'ye duyrulmuş, habere sevinenler ps4 fanları. Burdan 2 şey çıkıyor. Ps4 fanları xbox exc'lerini beğenerek takip ediyor ama çaktırmıyor. 2. olay ise hepsinde ortalama üzeri pc var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sıra ps oyunlarında diyoruz ya konsol exc. gamepad tadı başka ama Pc bir otorite ve vazgeçmek istemiyoruz.
  • 2 tane birbirinden overrated, leş oyunlar. Zaman kaybı. Gelmesin daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.