Şimdi Ara

Söyleyin bana napayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben erzurumda yaşıyorum. zaten berbat bir yer birde 2 oda 1 salon bir evimiz var. babamla geçinemiyoruz. nefret ediyorum ondan ama benim psikolojimin bozuk olduğunu zannediyo. aslında kendisi şizofren. ben genelde insanlarla pek anlaşamam ama bunun nedenide babam. her neyse bana durmadan kimseyle anlaşımıyorsun falan diyor. onu görünce iğreniyorum sinirlerim tavan yapıyo ölesim geliyor yaşam isteğimi kaybediyorum. eve gelince ölmek istiyorum. tamam para konusunda beni pek eksik bırakmadı. ama öyle diyorum ki keşke iyi bir aile olsaydıkda fakir bir aile olsaydık. az önce annemle bir sürü kavga ettik. ne yapacağımı şaşırdım evden kaçıcam diyorum bana tecavüz ederler sana diyor üstelik erkeğim yani denir mi bu laf. dün istanbula gidiyorduk arabayla annem kardeşimi düşürdü suçu benim üzerime attılar çorumdan döndük. sonra az önce annem halamla konuşuyordu benim hakkımda yok onun yüzünden döndük diye bende anne sus falan diyince bana telefon açık olmasına rağmen " orospuuuuuuuuuuuu" diye bağırdı ulan ben erkeğim. odam tuvaletin yanında tuvalet sesleri geliyor durmadan. babam gerçekten şizofren uydurup uydurduklarına inanıyor. sonra dayımın yollu kızı gelip bizde kalıyor. ne yapacağımı şaşırdım nolur yardım edin.

    Bu sene liseye geçtim. İlk sıraya puanı benim puanımda 4 puan düşük olan bir okulu yazdım istanbulda inş. orayı kazanırımda kurtulurum. orayı kazansam yurt yok akrabam yok nerde kalcam.

    Girip bi işe çalışsam yaşım tutmaz evden kaçsam gidecek bi yerim yok.

    Ama bu aileyle olmaz daha fazla geçinemeyiz.

    Babamdan nefret ediyorum. İnşallah ölür. Hapse girceğimi bilmesem onu öldürürüm hiç acımadan ama kendime acıyorum. hapse girerim hayatım kayar. onu öldürmek istiyorum. yardım edin bana.







  • Şimdik öncelikle hiçbir anne - baba evladının kötülüğünü istemez..

    Fakat Durum biraz vahim gibi gözüküyor..

    Senin ve ailenin psikolojik destek alması hepiniz için iyi olucaktır...

    Bu arada kendimi öldürürüm filan KESİNLİKLE kafandan sil herşeye rağmen yaşamak güzeldir...

    Unutma , Allah (c.c) Herşeyi biliyor ve görüyor.. Dua et.. umarım herşey düzelir....
  • psikolojik yardım al.
  • Bencede kesinlikle psikolojik yardım almalısın. Paran yoksa yakın bir arkadaşını al devlet hastahanesine git,doktora herşeyi anlat.Onlar doğru yolu göstereceklerdir sana
  • Sana or***bu diyen bir annen varsa istanbula git derim kalma işine gelince eger sınavdan yüksek bi puan yaptıysan iyi okulların yurdu olur oraya yerleşebilirsin örn bizim burda 410 la alan bir okulun yurdu var birde sosyal bilimler lisesinin hepsinde var eger yazdıysan onuda tercih edebilirsin
  • Bir psikayatra göründüm ama adamın kendisinin ruh durumu pek iyi değildi adama psikolog dedim diye bana hayat hikayesini anlatmaya başladı yok ben tıp okudum 5 yıl uzmanlaştım psikologlar edebiyattan fizikten mezun anlattı anlattı ve sonunda neyse konumuz değil dedi. Adam üniversitede doç. du tıp fakültesinin parada vermiyorduk bizi sallıyordu zaten ihtiyacı yoktu bize 2 haftadan 2 haftaya çağırıyordu 6 seans gittim genede teşhis koyamayınca onuda bıraktım ben tek çağreyi ailemden ayrılmak olarak görüyorum.
    Puan ortalamam 433 ama zaten tercihlerimi yaptım ve okulum yatılı değil dışarıdan pansiyon araştırıyorum. Okul ataşehirde ve orta öğrenim yurtları çok nadir zaten yüz yurttan ikisi orta öğrenim onlarda bir okulun öğrencilerini alıyor.
    O annemin bana ettiği en basit küfürlerden zaten diğerlerini hiç yazmıyorum ama halamla konuşurken söylemesi gururumu aşırı kırdı.

    İnşallah hepsinden kurtulurum.




  • ne olursa olsun anneye babaya karşı çıkılmaz vee Allah yardımcın olsun
  • forumdan biri çıkıpta para versin diye yapıyorlar inanmayın bunlara
    yeni olay bu nette duygu sömürüsü
  • Dostum keşke yatılı okul yazsaydın. Artık yazma ihtimalin yok sanırım tercihleri yaptın yani?
  • Eldivenle sık kafasına sonra babanın elini silaha sürt

    Şaka bi yana Allah yardımcın olsun.
  • Evet yaptım tercihleri ama baktığım kadarıyla istanbulda yatılı okullar 470 den yukarısını alıyorlardı. 430 la girebileceğim hiç bir yatılı okul bulamadım. Güzel Sanatlar lisesine gitmek istiyordum ben ama ailem zorla anadolu lisesi yazdılar. Zaten tercihlerimi annem gidip yaptı ben uyurken.
  • Erkeğin de kaşarı oluyor bence...Jigololar kaşar değil mi şimdi.Üzüldüm adına.Ama annemin aynı kelimeyi ablam için kullandığını düşünürsek...
  • Ailende sorunlar olduğu belli. Onlarla konuşmaya iletişim kurmaya çalış geri tepiyorsa dostum ailenden ayrılman gayet mantıklı olacaktır İstanbulda kendi ayakların üstünde dur ve onların zırvalarına ihtiyacın olmadığını kanıtla
  • Şimdi haber geldi annemle anlaşmıştık ilk sıraya bir liseyi yazcaktık onun yerine annem karıştırıp puanı benim puanımdan 20 puan üstte olan bir lise yazmış ve gene erzurumda bir lise kazanmışım istanbulda ki lisede ise 298 sıradayım.
    Acaba 2. tercihlerde başka bir lise yazabilirmiyim ve ne gibi değişmeler olur? Yani puanım düşer mi? ilk tercihte yazdığımda girebilceğim bir liseye ikincide yazdım diye giremez miyim? Lütfen yardımcı olun.
  • öss de 2.tercihi yapabilmek icin hicbir yeri kazanmamak gerekiyor belki ordada öyledir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freekern

    Ben erzurumda yaşıyorum. zaten berbat bir yer birde 2 oda 1 salon bir evimiz var. babamla geçinemiyoruz. nefret ediyorum ondan ama benim psikolojimin bozuk olduğunu zannediyo. aslında kendisi şizofren. ben genelde insanlarla pek anlaşamam ama bunun nedenide babam. her neyse bana durmadan kimseyle anlaşımıyorsun falan diyor. onu görünce iğreniyorum sinirlerim tavan yapıyo ölesim geliyor yaşam isteğimi kaybediyorum. eve gelince ölmek istiyorum. tamam para konusunda beni pek eksik bırakmadı. ama öyle diyorum ki keşke iyi bir aile olsaydıkda fakir bir aile olsaydık. az önce annemle bir sürü kavga ettik. ne yapacağımı şaşırdım evden kaçıcam diyorum bana tecavüz ederler sana diyor üstelik erkeğim yani denir mi bu laf. dün istanbula gidiyorduk arabayla annem kardeşimi düşürdü suçu benim üzerime attılar çorumdan döndük. sonra az önce annem halamla konuşuyordu benim hakkımda yok onun yüzünden döndük diye bende anne sus falan diyince bana telefon açık olmasına rağmen " orospuuuuuuuuuuuu" diye bağırdı ulan ben erkeğim. odam tuvaletin yanında tuvalet sesleri geliyor durmadan. babam gerçekten şizofren uydurup uydurduklarına inanıyor. sonra dayımın yollu kızı gelip bizde kalıyor. ne yapacağımı şaşırdım nolur yardım edin.

    Bu sene liseye geçtim. İlk sıraya puanı benim puanımda 4 puan düşük olan bir okulu yazdım istanbulda inş. orayı kazanırımda kurtulurum. orayı kazansam yurt yok akrabam yok nerde kalcam.

    Girip bi işe çalışsam yaşım tutmaz evden kaçsam gidecek bi yerim yok.

    Ama bu aileyle olmaz daha fazla geçinemeyiz.

    Babamdan nefret ediyorum. İnşallah ölür. Hapse girceğimi bilmesem onu öldürürüm hiç acımadan ama kendime acıyorum. hapse girerim hayatım kayar. onu öldürmek istiyorum. yardım edin bana.

    boş ver kardeş hiçbirini s..kleme. sadece lisede yurtta kalmaya bak. benden 1 yaş küçüksün. bende babamı sevmiyorum. 11 yaşında 2 tane kardeşim var akıl hastası gibi davranıyorlar galiba aşırı hiperaktifler ama sabrediyoruz işte.




  • Hadi arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
  • Yanlış ailelerin birleşmesi sonucu doğan tipik sorunlar.Lisede yurda yerleş üniversite kazan çalış gerisi gelir zaten.. tek ihtiyacın olan şey biraz zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.