Şimdi Ara

Sözleşmelerdeki temsilci kısıtlamaları hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar benim büyük bir sorunum var ben çok sık bulamıyorum zaten 40 yılın başı 2-3 genç yetenek yakalıyorum bu adamlar zaten geliştikçe 2 ayda bir gelip kontratını yenilemek istiyor eyvallah yeter ki oynasınlar gol atsınlar canımı yesinler bende üzülmesinler diye yenilemek istiyorum ama önüme iğrenç bir durum çıkıyor.

    Normalde satacak olsam 40 m den aşağı etmeyecek olan oyuncuya temsilci serbest kalma maddesi koydurmak istiyor atıyorum ben adamı 40a satmazken temsilci 20 m serbest kalır maddesi koyuyor ve bu madde kaldırılamaz şekilde koyulur kaldırılabilse adama daha fazla maaş veririm yada imzalama bedeli kabul eder ama zorunlu opsiyon koyuyor temsilci.

    Bu madde yüzünden yeni kontratta öneremiyorum oyuncuda mutsuz oluyor yokmudur bu sorunun çözümü mod falan yapabilirmiyiz oyuna teşekkürler şimdiden



  • Temsilciyi kovmasını tavsiye et butonu çıkıyorsa kullan.
    Bazı menejerler öyle malesef, yapabileceğin tek şey ilk kontrat önereceğin zaman ondan önce davranıp yüksek bir serbest kalma maddesi koyman.
  • Oyuncular ve teknik ekip gibi, menejerlerinde kişilikleri var. Kimileri çok paragöz kimileri değil.

    Bu yüzden her zaman önce teknik ekibinizin haftalık/aylık (artık nasıl ayarlandıysa) ''TRANSFERLER VE SÖZLEŞMELER ÖNERİ ÖZETİ'' kısmını sürekli takip etmeniz.
    Örnek olarak aşağıda attığım görsel.

    Sözleşmelerdeki temsilci kısıtlamaları hakkında...

    Yukardaki görselden mevcut oyuncularından kimin yakın zamanda sözleşme isteyeceğinin tüyosunu alabilir ve menejeri yada oyuncu senden sözleşme istemeden önce elini çabuk tutabilirsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Aynı durum bana da sürekli oluyor. Joveljici falan 20ye satmak zorunda kalmıştım. Hani 1e aldığın adam 20ye gidince çok koymuyor ama şuanki kariyerimde sol bek aldım, genç hala gelişiyor. Menajeri kısıtladı 1.8e serbest kalır diye. Vermedim üzüldü falan geçti. Şimdi problem yok ama unutmuyor hala orda sabit 1.8. Menajeri kov da yok. Oynatmayıp kariyerini mahvedeceğim yenilemezse
  • Bunun tek yolu erken davranmak.
    Yukarıda da söyledikleri gibi önerileri takip etmek önemlidir.Yeni sözleşme önereceğin zaman serbest kalma maddesini kendin koy sonra sözleşmeyi önermeden pazarlıktan kalıcı olarak kaldır ve sonra öner.Böylece temsilci serbest kalma maddesi ekleyemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.