Şimdi Ara

SPAWN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam ben Spawn'ın görsel efektlerinin iyi olduğu konusuna çok da katılamıyorum. Tamam verdiğiniz görüntülerdeki efektler iyi ama filmdeki görsel efektler bunlardan ibaret değil ve dönemine göre bile kötü sayılabilecek görsel efektlere sahip.


    Bakın buradaki o kılıca, boğazda açılan kesiğe, alevlere, yaratığa. PS2 Grafikleri gibi.

    Yani tamam dönemine göre teknik eksiklikler olsa bile bu yapım inanılmaz derecede eski değil. 97 yapımı. Terminator 2 91 yapımı olmasına rağmen bundan biraz daha iyi ve istikrarlı görsellere sahipti. 90'larda bu filmden daha iyi görsellere sahip filmler mevcuttur. İşte sırf bu yüzden bile bu filme bir reboot şart. Her zaman söylerim.

    Terminator ilk filmi için de konuşmak gerekirse -robotun modelini yanlış hatırlamıyorsam- T-800'ün o filmin sonundaki iskelet yapısıyla hareket ettiği stop-motion maket sahnesi çok kötüydü. Yani bundan 20 sene öncesi için bile çok kötü bir sahne. Belki 80'lerde diye, teknik yetersizlik diye, çok eski diye, sadece bir sahne diye görmezden gelebiliriz ama yine de o filmin geneline yakışmayan bir özel/görsel efektti. Robocop serisini çok net hatırlamıyorum ama 2. ya da 3. filminde yine en az bu T-800 sahnesi kadar sırıtan bir stop-motion maket sahnesi vardı. Aslında ilk filmdeki malum şirketin robotunda da vardı, merdivenden inmeye çalıştığı o sahne. Ama o sahne hem filmin dönemine göre hem de sonraki dönemlere göre Terminator ilk filmdeki malum sahneden çok daha başarılı ve gideri olan bir sahneydi. Onu bugün izlesem benim için sırıtmaz, görmezden gelebileceğim bir seviyede. Ancak Terminator ilk filmdeki o sahne için aynı şeyi söyleyemem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Kasım 2022; 20:50:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gülüp geçtim. 1996 yılında çekilen bir filmden mucize mi bekliyorsunuz? Yazılması gerekenleri zaten bir önceki mesajımda yazım. Gerçek sinemaseverler beni anladı.

  • lisede nerdeyse tüm sınıf sinemada izlediğimiz filmlerden filmden acayip ter basmıştı izlerken o cehennem atmosferi karakterleri çok etkileyiciydi, bende çok severim karakteri dante gibi bir öykü aslında

  • Kendinize gülüp geçin o zaman. Övüp durduğun Spawn görsellerinden daha iyi görsellere sahip filmler vardı o dönemler diyorum da duvara anlatmışız demek ki. Gerçek sinema severlermiş...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam selamlar ben spawn çizgi romanlarına başlamak istiyorumda direk spawn ın kendi çizgi romanını okumak zorundayız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film çıkar mı bilmiyorum fakat, Spawn'ı cehennemde Sub Zero ve Scorpion'la beraber görmek isterdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.