Şimdi Ara

spdif çıkışlı ddr2 li anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende msı k9 neo v2/v3 Amd anakart var. Halen amd 4000 işlemci ile kullanıyorum. Ancak optik çıkıştan evdeki ses sistemine 5.1 ses çıkışı almak için anakartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu aralar çok masraf etmek istemediğimden sadece anakartı değiştirip ddr2 800 mhz ramlerimi ve işlemcimi de kullanmak istiyorum. Ancak alacağım anakartta ilerde işlemci almam halinde sorun yaşamak istemiyorum. İleriye yönelik olarak tafsiye edebileceğiniz bir Anakart varmıdır. SPDİF çıkışı olan anakartlar genelde ddr3 destekli.



  • 790x,785g veya 790gx çipsetli anakartlara bakabilirsin..
    hem eski nesil hem yeni nesil amd işlemcileri desteklerler..
    http://www.teknofiyat.com/?search=785g+ddr2&altlimit=&ustlimit=
    http://www.teknofiyat.com/?search=790gx+ddr2&altlimit=&ustlimit=
    http://www.teknofiyat.com/?search=790x+ddr2&altlimit=&ustlimit=



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 27 Temmuz 2010; 17:58:36 >




  • Hocam teşekkür ediyorum burdaki alternatifler arasında aklıma en çok yatan Asus 785 m oldu Ankaradaki uygun bir yerden bakacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frelancer

    Arkadaşlar bende msı k9 neo v2/v3 Amd anakart var. Halen amd 4000 işlemci ile kullanıyorum. Ancak optik çıkıştan evdeki ses sistemine 5.1 ses çıkışı almak için anakartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu aralar çok masraf etmek istemediğimden sadece anakartı değiştirip ddr2 800 mhz ramlerimi ve işlemcimi de kullanmak istiyorum. Ancak alacağım anakartta ilerde işlemci almam halinde sorun yaşamak istemiyorum. İleriye yönelik olarak tafsiye edebileceğiniz bir Anakart varmıdır. SPDİF çıkışı olan anakartlar genelde ddr3 destekli.

    çivi jak çıkışlarını niye kullanmıyorsun?
  • Anakartın üzerindeki spdif mi kastediyorsunuz yoksa anakartın arkasındaki onboard ses kartının çıkışlarını mı uzun bir süredir araştırıyorum ama spdif ten çıkış almak için optik braket denilen bir alet lazım onu bulamıyorum.
  • evet onboard olan 6 tane farklı renklerde çıkış varya onları neden kullanmıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Mukteda

    evet onboard olan 6 tane farklı renklerde çıkış varya onları neden kullanmıyorsunuz?


    Büyük ihtimalle z5500 gibi bir ses sistemi kullanıyordur. Onun için optik çıkıştan sesi aktarmak istemesi de gayet normal çünkü arada gerçekten epeyi fark var.
  • haklı dolby ses kartı varsa 192KHz örneklemeli digital ses alabilir ama materyal de önemli yani ses kalitesi düşürülmemiş bluray (en iyisi orjinal) izlerse muhteşem ses alır.

    pci express x1 varsa dahili yoksa da harici creative x-fi alabilir. (anakart almaktansa)
  • Hocam evde kompakt ev sinema sistemi var onu bağlamak için istiyorum evde ekstra kablo ayrıca ekstra hoparlör falan istemediğim için böyle bir tercih yaptım. Evdeki ses sisteminin performansından gayet memnunum. Hani daha kaliteli sistemlerde müzik dinlemek film izlemek de bir tercih sebebi olsada mevcut apartman şartlarında kullanamayacağım sistem için yatırım yapmak şu aşamada bana gereksiz geliyor.
    Bu aşamada galiba bir mkv player alıp bu sorunların tamamından kurtulacağım.
    Ayrıca bilgisayar teknolojisi ile de artık yavaş yavaş yolumu ayırmayı düşünüyorum. Bu ne kardeşim 2 yılda bir upgrade bu 4 üncü olacak bu verdiğim paraya yazık. Alıcam bi mkv player birde oyun için ps3 yada x box slim takıcam lcd ye keyfime bakıcam. Vay sistem uyumlumu dx 10 mu 11 mi oyun oynamak için iyi, vay işlemci darboğaz yaptımı, vay bunun fps si niye düşük, vay güncel driver indir ......vs. vs. uğraşmaktan usandım artık bu işleri gençlere bırakacağım ve jubile yapacağım:)




  • teknosada vardı 100 lira 1080p oynatıyormuş. eğer oynatıyorsa fiyat muhteşem. yaş kaç hocam benim yaş 25 kendi maaşımla alıp yapıyorum ama önemli olan 15 yaşında baba parasıyla yapınca tadı çıkıyor bazen ben de yorulduğumu hissediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.