Şimdi Ara

SPEC 2.0 Update 1.1 GB, DLC ile SPA Geliyor Hem de Yağmurlu !!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla ortalık iyice karıştı Hüsnü. Neden diyecek olursan, az çok sende takip ettiğinden görmüşsündür. Birçok kişi madem beleş bu araç verilecekti o zaman ben o kadar para neden signature a verdim ki diye sormaya başladı. Birçok kişi adaletsizliğe kızıyor, bazısı da diyor ki madem ben sezonluk yarışlardan tulumu kazanabiliyordum neden aynı tulumu bana parayla kaktırıyorlar diye soruyor. Herkes haklı bence...GT5 zaten sıkıntılı geldi, DLC ile iyice rezil ettiler kendilerini. Nasıl altından kalkacaklar göreceğiz....Ama millet ateş püskürmeye başladı gtplanette.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vcx

    Valla ortalık iyice karıştı Hüsnü. Neden diyecek olursan, az çok sende takip ettiğinden görmüşsündür. Birçok kişi madem beleş bu araç verilecekti o zaman ben o kadar para neden signature a verdim ki diye sormaya başladı. Birçok kişi adaletsizliğe kızıyor, bazısı da diyor ki madem ben sezonluk yarışlardan tulumu kazanabiliyordum neden aynı tulumu bana parayla kaktırıyorlar diye soruyor. Herkes haklı bence...GT5 zaten sıkıntılı geldi, DLC ile iyice rezil ettiler kendilerini. Nasıl altından kalkacaklar göreceğiz....Ama millet ateş püskürmeye başladı gtplanette.

    Valla bu tarz şeyler oyunların genelinde oluyor aslında Stealth araçlar zaman içerisinde illaki edinilecek. Yukarıda da yazdım. Kazu DLC konusunda çok tecrübesiz. Bazı şeyleri yaşayıp görecek. Umarım hatalarından ders alırlar. Bence bu paketten sonra çıkacak araç veya pist paketini kullanıcılara hediye etmeli. Zaten büyük bir ihtimal eski pistleri oyuna ekleyecek. Bu pistler oyun ilk çıktığında olmalıydı. Bunu bedava olara kullanıcılara sunarsa belki kendini biraz olsun affettirebilir.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.