Şimdi Ara

Spider-Man Çizgi Romanlarını Okumaya Nasıl Başlanmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
15.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, bu sefer de Spidey meraklıları için bir okuma rehberi hazırladım. Kendi okuma şeklim ve internetten okuduklarıma göre tavsiyeler yapıyorum, sizde kendi zevkinize göre farklı okuma tercihleri yapabilirsiniz.

    Spider-Man ilk olarak Amazing Fantasy #15'de gözüküyor. En baştan başlamak çok zor olacaktır.(Bence biraz da mantıksız)En baştan okumaya başlayıp güncel sayıya gelmeniz bence çok çok çok zor

    ## Benim başlangıç için iki tavsiyem var, seçimi yapmak size kalmış


    ## Ultimate Spider-Man ##

    2000 yılında başladı. Hikaye, olaylar tekrar düşünülüp, modernize edilmiş. 160 sayısı var. 160 sayının ardından Ultimate Comics : Spider Man olarak başlatıldı.

     Spider-Man Çizgi Romanlarını Okumaya Nasıl Başlanmalı ? Spider-Man Çizgi Romanlarını Okumaya Nasıl Başlanmalı ? Spider-Man Çizgi Romanlarını Okumaya Nasıl Başlanmalı ?



    ## The Amazing Spider-Man ##

    Örümcek Adam'ın ilk, en uzun ve en önemli serisi. 650 den çok sayısı vardı en son baktığımda Tabi hepsini okuyun demiyorum, benim tavsiye ettiğim şekil şöyle;

    Brand New Day'den itibaren okumaya başlayın(546 ve 647. sayılar arasındaki hikaye), devamında Big Time hikayesi var bu hala devam ediyor(648'den itibaren).

     Spider-Man Çizgi Romanlarını Okumaya Nasıl Başlanmalı ? Spider-Man Çizgi Romanlarını Okumaya Nasıl Başlanmalı ? Spider-Man Çizgi Romanlarını Okumaya Nasıl Başlanmalı ?



    Benim tavsiyem böyle arkadaşlar, Spider-Man, Spectacular Spider-Man vb. farklı farklı serilerde var tabi Farklı tavsiyeleri olan arkadaşlarda konuya yazarsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfendiAdam -- 10 Ağustos 2012; 19:25:03 >







  • Çok fazla çook!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boss.dll

    Çok fazla çook!

    Direk ultimate comics : spider man den başla ama peter parker değil miles morales örümcek adam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfendiAdam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Boss.dll

    Çok fazla çook!

    Direk ultimate comics : spider man den başla ama peter parker değil miles morales örümcek adam

    ultimate evrenini severek okuyordum sonra bu zenci örümcek adam geldi, bıraktım ultimate evrenini okumayı. Ultimate Spider Man'i ne kadar beğendiysem ultimate comics spider man'den o kadar tiksindim.

    Bence yeni başlıyacaklar için The Other hikayesi iyi bir başlangıç. Türkçe olarak internette de var. Öteki : Evrimleş ya da Öl olarak bulunabiliyor.




  • The Order Türkiye'de satışta mı peki?
  • Blue Spiderman gördüm dr'de o ne oluyor tam olarak?

    faydalı olmuş ben ultimate'de 15'e dek geldim hepsi inik uygun bir zamanda bir anda bitirmeyi düşünüyorum.
  • blue peter parker-mj-gwen stacy aşk üçgenini anlatan comic. tabi aksiyon da var yeterince. işin başında loeb-sale ikilisi var, çeşitli comiclerle ödüle doymuş bi ikili; superman olsun, batman olsun... şimdi de marvel evrenine el attılar ve marvel renkler serisini çıkardılar: hulk-gri, daredevil-sarı ve spidey-mavi. üç seri de kahramanları çok iyi biçimde anlatıyor, tavsiye ederim üçünü de
  • Hepsi d&r gibi marketlerde satilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R' da hepsini bulacağını sanmıyorum. Mesela 1. sayı varsa 2. yok 3. sü vardır.
  • Açıkçası bir zamanlar Bilka'nın bastığı siyah-beyaz Örümcek Adam'lar okunmadan yeni serilere başlamak bana eksik olacakmış gibi geliyor. Hangi olay neyin alternatifi, hangi öykü nasıl değişmiş, nasıl bu hale gelmiş v.s. ilk sayıları bilmeden devamını okumak sadece kulaktan dolma bilgilerle ilerlemek olur.

    Bunun yanı sıra Örümcek'in bizde yayımlanan sayıları öyle başarılıdır ki hiç tutucu biri olmasam da şimdikilere beş çektiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Sahaflarda bu bahsettiğim sayılar yığınla bulunabiliyor ucuza. Kaçırmayın derim.
  • Böyle okursak da önemli olayları kaçırmazmıyız?Gwen,diğer düşmanların ortaya çıkışı,Ben Amca?
  • arkadaslar spider-man dediginiz 50 yasinda adam.Bi zahmet biseyleri de kaciralim. En bastan takip edilemeyecegini marvel da biliyor ki arada bir hikayelere reset atiyolar. Mis gibi Brand New Day var iste #546 dan baslayin.Ben oyle yaptim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pc'den çizgi roman okumayı sevmiyorum . Kitap'tan okumayı daha çok seviyorum . Spider man 'ın pek fazla yok kitap şeklinde çizgi romanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kivi suyu

    Ben pc'den çizgi roman okumayı sevmiyorum . Kitap'tan okumayı daha çok seviyorum . Spider man 'ın pek fazla yok kitap şeklinde çizgi romanı

    Ne yazık ki ülkemiz de hiçbir şeyin çizgi romanı yok..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.13gezegen.com/p/marvel-masterworks-the-amazing-spider-man-vol-01-8927 (Collecting AMAZING FANTASY #15 & THE AMAZING SPIDER-MAN #1-10.)



    Edit: Yada bu http://www.13gezegen.com/p/essential-spider-man-vol--01-tp-(new-printing)-15943 (Collecting AMAZING FANTASY (1962) #15, and AMAZING SPIDER-MAN (1963) #1-20 and ANNUAL #1.)


    Ben olsam böyle başlardım ama tercih senin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Constantine -- 13 Mart 2014; 9:34:24 >




  • Gerekli Şeyler Spider-Man'in ilk maceralarını basıyor sıralı bir şekilde. Şu an 2 cilt çıktı. Çizimleri ilkel gelirse, Marmara Çizgi'nin bastığı Spider-Man'lerden başlanabilir.
  • Ultimate spider man sayılarını nereden bulabilirim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate spider man sayılarını nereden bulabilirim acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfendiAdam abi ben yeni başlicamda senin tavsiyene göre Burak abinin çizgi romanları satın aldığı siteden ilk başta okumam gerekeni linkini atarmısın pls veya bilen kişide söyleyebilir facebook hesabımhttps://www.facebook.com/alperakcabomba
  • Eğer bu listeyi sevmeyen varsa yada ilk başta spidermani öğrenmek isteyen varsa yazdıklarımı tamamıyla okusun sonra ne yapacaksa yapsın.

    http://www.cizgikafe.com/2016/06/spider-man-okuma-rehberi.html
    buradaki listeden başlayabilirsiniz peter parker'ın hayatındaki herşeyi anlatıyo sırasıyla

    okumak içinse alttaki linkleri kullanabilirsiniz.
    https://mega.nz/#F!BMpHjQBB!xJShLgOtRzjTkFjPi0svsA!YEowzQjQ
    bu linkte çoğunluğu var fakat burada olmayanları ise ingilizceniz varsa alttaki linkten çok rahat okuyabilirsiniz bütün sayılar var. tek sorunu ingiliççe
    http://readcomiconline.to/
    fakat bu siteye proxy ile girmeyin banlarlar




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.