Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
88.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kulube benim de ismimi yazabilirsiniz.
  • @Carnage86 ekledim dostum.


    -----------------------------------------





    Amazing Spider-Man 2'de Mary Jane Watson Kim Olacak?

    Yeni Spider-Man filminin devam projesinde Mary Jane Watson rolünde Shailene Woodley'i izleyebiliriz...
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    Senden Bana Kalan (The Descendants) filminde izlediğimiz genç oyuncu Shailene Woodley, The Amazing Spider-Man 2 filminde Mary Jane Watson'ı oynaması düşünülen en güçlü aday durumunda.

    Örümcek Adam efsanesini yeni baştan ele alan ve Andrew Garfield ile Emma Stone'un başrolde olduğu yapımın devam projesi için cast çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. İlk filmde olduğu gibi yine Marc Webb'in yönetmenliğinde çekilecek filmde kötü adam rolünde Electro'yu izleyeceğimiz ise gelen ilk dedikodular arasında.

    Ayrıca Sam Raimi'nin üçlemesinde James Franco'nun oynadığı, Peter Parker'ın yakın arkadaşıyken düşmanınına dönüşen Harry Osborn için de arayışlar sürüyor.

    Jeff Pinkner, Alex Kurtzman ve Roberto Orci'nin senaryosunu yazdığı filmin çekimlerine önümüzdeki yılın başlarında başlanacak. Filmin vizyon tarihi ise 2 Mayıs 2014.

    http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-53904/




  • SUPERIOR SPIDER-MAN KİM?

    Dan Slott 2 gün önce “Superior Spider-Man Peter Parker değil!” bombasını patlattığından beri bu konuşuluyor.

    Birkaç hafta önce Amazing Spider-Man’in #700 ile sona ereceğini ve Ocak 2013′de Superior Spider-Man sersinin başlayacağını öğrenmiştik. Ardından yeni bir kostümü olacağını ve Spidey’nin kişiliğinde de değişiklikler yapılacağını duyurmuştu Marvel. Hatta yeni kostümdeki bazı detaylar fanlerin canını sıkmış, biraz da kafa karışıklığı yaratmıştı.

    Şimdiyse Dan Slott “…yeni Spider Peter Parker değil!” diyor. Her ne kadar “Sözlerim yanlış aksettirildi. Siz şimdi bi’kaç hafta internetten uzak durun, yeni seri hakkında konuşulanlara da kulaklarınızı tıkayın..” şeklinde ortamı yumuşatmaya çalışsa da hardcore fan kitlesi çıldırmış durumda.

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu),

    haberin tamamı için:http://pelerinli.com/2012/10/superior-spider-man-kim/




  • The Amazing Spider-Man #700

    Bildiğiniz gibi Amazing serisi 26 aralıkta çıkacak 700. sayı ile son buluyor ve Superior Spider-man olarak yeniden başlıyor.Peki 700. sayının variyant kapaklarını merak etmiyor musunuz.İşte aşağıda birkaçı..


     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)




  • benide ekle



    birazda spiderman'in oyunlarından konuşalım en sevdiğiniz spiderman oyunu hangisi
  • @spider 24
    ekledim bro.şu an mobilde olduğumdan uzun yazamıyorum,yarın oyunlardan sohbet ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEW AVENGERS 5: İÇ SAVAŞ

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    Daha önce Hoz Comics den çıkan örümcek-adam ciltlerinden aşina olduğumuz Marvel'ın en geniş kapsamlı projelerinden ''İç savaş/Sivil War'' şimdide Avengers cephesinden bize sunuluyor.New Avengers cilt 5 iç savaş 25tl lik ücretiyle raflarda yerini aldı!!!




  • The Superior Spider-man

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    700 sayılık tarihine son verip ocak ayında yeni bir başlangıca hazırlanan Spider-man için yeni görseller ortaya çıkmaya devam ediyor.Kostümü daha ayrıntılı inceleme fırsatı bulduğumuz görsellerde dikkati en çok ayak ve el uçlarındaki pençemsi uzantılar dikkati çakiyor (ne o öyle black panther gibi:(..)Ayrıca gözlerde ve göğüz bölgesindeki örümcekte ufak değişiklikler var..Ve hala yeni örümceğin Peter mı yoksa bir başkası mı olduğunu bilmiyoruz.Yoksa kişiliği tamamen öncekine zıt bir Peter Parker mı göreceğiz..


    Ayrıca Superior Spider-man sayı 1 den renklendirilmemiş bazı sayfalarada şurdan göz atabilirsiniz:

    http://www.spidermancrawlspace.com/wordpress/2012/10/11/ifanboy-has-the-first-images-of-the-superior-spider-man/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 8 Kasım 2012; 20:58:00 >




  • NEW AVENGERS CİLT: 6 ÇOK YAKINDA!!

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    Gerekli Şeyler facebook sayfası üzerinden New Avengers cilt:6 nın çok yakında çıkacağını duyurdu!!!Sabırsızlıkla bekliyoruz!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalarca

    THE SUPERIOR SPIDER-MAN

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    700. sayısı ile bitecek The Amazing Spider-Man ve ertesi ay Superior Spider-Man adı ile 1. sayıdan başlayacak. Yazar koltuğunda yine Dan Slott oturuyor, serinin çizerliğine ise Ryan Stegman, Humberto Ramos ve Giuseppe Camuncoli devam ediyor. Öğrendiğimize göre Spidey’nin kostümünde ve güçlerinde irili ufaklı değişiklikler yapılmış ayrıca seri biraz daha karanlık hale getirilmiş.


    Kaynak:
    http://pelerinli.com/2012/10/superior-spider-man/

    Selam kardeşim, kapak şahane olmuş bu arada.




  • @urazs
    Aynen kapağı çok güzel,içeriğide öyle olacaktır..fakat hala yeni örümceğe nasıl alışırım onu düşünüyorum.Hani pençeler falan neysede bide Dan Slott un yeni örümcek adam Peter değil açıklaması var.Neyi kastetmiş olmalı?Yeni biri mi,Farklı bir Peter mı?



    .
    .
    .
    .
    .
    .



    Marmara Çizgiden güzel haberler var!!!

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    Marmara Çizgi yayıncılık facebook sayfasında paylaştığı görselle Avengers'ın ''Gizli İstila'' ciltinin yolda olduğunu bize çıtlatmış oldu.Ayrıca görsellerin arasında Superior Spider-man'in varyant kapak tasarımlarından biride bulunuyor! Acaba Amerikayla eş zamanlı olarak bu yeni seriyi bizde okuyabilecek miyiz? Amazing serisinin güncele yetişmesinin yıllar alacağını düşünürsek bir taraftan yeni serininde türkçe basılması fena olmaz hani:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 12 Kasım 2012; 10:54:18 >




  • abi superior spidermanı getirsinler ama getirselerde eş zamanlı değilde 1 ay geç falan getirirler ama inşallah getirirler ama 1 sayısı 25 tl olursa alınmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spider 24

    abi superior spidermanı getirsinler ama getirselerde eş zamanlı değilde 1 ay geç falan getirirler ama inşallah getirirler ama 1 sayısı 25 tl olursa alınmaz

    Tabiki superior serisini basacak olurlarsa 4-5 sayı birikmesini bekleyeceklerdir ilk cilt için..Amazing serisinide yarı yolda bırakmayacaklarını söylediler.Güncele gelmek için daha fazla cilt çıkarmalılar.
  • ingilizceniz varsa spiderman noir serisini okuyun yok çizgi roman okuyacak kadar ingilizceniz yoksa internette türkçe cbr dosyasını bulabilirsiniz



     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider 24 -- 15 Kasım 2012; 13:40:37 >
  • spider-man'la ilgili takip etmediğimiz bir bu sayfa kalmıştı.hatrı kalmasın.beni de ekleyin buradan da konuşuruz brolar
  • oyuncu seçinleri şu an için çok kötü.
  • Ekledim bro.

    Bende özellikle Mary Jane rolü için düşünceliyim.Bu kız nasıl MJ'ye benzeyecek,Emma Stone varken kendini nasıl gösterecek bilemiyorum.Oyunculuk olarak hiç belli olmaz belki çok iyi bir iş çıkarır ama tip olarak benzemiyor.En azından şu an..Jane Levy varken hele:)
  • adamsın yalarca

    ben de yazdığım her platformda Jane Levy diyorum.oyunculuğunu hiç bilmiyorum ama fiziki olarak çok uygun.uyarlama olduğu için öncelikle de dış görünüşe bakarım.electro da çok cılız bir seçim gibi.kostüm de çok eksik yerler var. ilk filmde aksiyon sahneleri çok yetersizdi.eksikler çoooook fazla.2.filmde çoğunun nüksedeceğini düşünüyorum.
  • GİZLİ İSTİLA GELİYOR!!

    Marvel’ın en çok ses getiren serilerinden biri olan Secret Invasion/Gizli İstila, Marmara Çizgi etiketiyle ve İlke Keskin çevirisiyle türkçe olarak raflarda yerini almaya hazırlanıyor.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Ciltin içeriğiyle ilgili daha fazla bilgi için:http://pelerinli.com/2012/11/gizli-istila-geliyor/




  • Kimisi Flash Thompson diyor kimisi Ben Reilly diyor yabancı forumlarda.En kafama yatansa nerd ve komik Peter yerine hoppa ve karanlık bir Peter olması düşüncesi.Ben alışkanlıklarımdan zor vazgeçtiğimden Spiderman'in komik olmaması hatta artık Peter olmaması fikri hoşuma gitmiyor..Nedir Ne değildir Ocak ayında öğreniriz nasılsa.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.