Şimdi Ara

Spiderman: Across The Spiderverse (2 Haziran 2023) | Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dewe34 kullanıcısına yanıt

    Ve puanını hak ediyor.

  • Bu konu niye tutmadı filme cok iyi diyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spiderman: Across The Spiderverse (2 Haziran 2023) | Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar IsaacFilmografyoutube
    Şuana kadar çıkan en iyi animasyon filmi olmaya SPIDER-MAN ACROSS THE SPIDER-VERSE filminin spoilerlı incelemesi ile karşınızdayım dilerim video hoşunuza gider. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCCYblpUiRb-au5sPsW4BDkQ/join Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Mert Esen Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7
    https://www.youtube.com/watch?v=J2BUmK9kS10&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

    Sevdiğim filmlerin konusunu açıyorum hocam. Tutması için açmamıştım yani. Sizin deyiminizle tutmamasının sebebi sinema biletlerinin fiyatları olabilir. Film çok iyi olmasına rağmen çok para olduğu için gidip izlememiştir insanlar, yapacak bir şey yok.

  • Ben de izledim gecen hafta, ilkinden daha iyiydi bence. Çok etkileyiciydi. Bazıları dizi bölümü gibi bittiğinden sevmemiş anlayabiliyorum ama zaten önceden belirtilmişti bu, ben o durumu bilerek gittiğimden üzmedi yarıda kesilmesi.
    Animasyon stiline denicek bir şey yok, görsel şölen resmen. Çizgiroman gibi animasyon ve efektlerle düşük FPS çok hoş duruyor. Bu stilize animasyon olayı devrim yarattı denebilir, son zamanlarda çok monoton bir hal almıştı animasyonlar. Yorumlarda animasyon desen değil çizgifilm desen değil demiş diyenler olmuş, bu filmin en iyi özelliği animasyonu zaten neyini beğenmediniz anlamadım.
    Neyse sonuç olarak en iyi ilk 3 Spiderman filmine girer bence, Beyond the Spiderverse'ü sabırsızlıkla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi filmdeki malum sahneyi her gün izlerken buluyorum kendimi. İnanılmaz ya mükemmel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DVD, Blu-ray ve dijital sürümleri 5 Eylül'de satışa sunulacakmış. Tarihi ileri atmışlar ya :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemerleri bağlayın, 8 Ağustos'ta dijitalde.

  • Abi çok iyi ya.

    Edit: Telefondan video koyup yapacaktım ama beceremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSACS -- 18 Temmuz 2023; 9:41:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spiderman: Across The Spiderverse (2 Haziran 2023) | Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar IsaacSony Pictures Entertainmentyoutube
    What are you waiting for? It’s time to level up and bring home Spider-Man: Across the #SpiderVerse, featuring over 90 minutes of extras, on Digital 8/8 & Blu-ray 9/5! Pre-order now: https://bit.ly/PreOrderAcrossSpiderVerse Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Follow us on Social: https://www.facebook.com/SpiderVerseMovie https://www.twitter.com/SpiderVerse https://www.instagram.com/SpiderVerseMovie https://www.tiktok.com/@spiderversemovie https://www.acrossthespiderverse.movie Miles Morales returns for the next chapter of the Oscar®-winning Spider-Verse saga, Spider-Man™: Across the Spider-Verse. After reuniting with Gwen Stacy, Brooklyn’s full-time, friendly neighborhood Spider-Man is catapulted across the Multiverse, where he encounters a team of Spider-People charged with protecting its very existence. But when the heroes clash on how to handle a new threat, Miles finds himself pitted against the other Spiders and must redefine what it means to be a hero so he can save the people he loves most. #SpiderVerse #SpiderVerseMovie #AcrossTheSpiderVerse #SpiderMan #MilesMorales #SpiderGwen #SonyPictures #SonyPicturesAnimation #FilmClip #Marvel #Movie
    https://www.youtube.com/watch?v=56aoS2EP_Kw

    8 Ağustos'da dijitalde, 5 Eylül'de blurayde Miles'a eşlik edeceğiz.

  • Ed Wood kullanıcısına yanıt

    Malum ortamlarda 4K olarak yerini aldı.



    Spiderman: Across The Spiderverse (2 Haziran 2023) | Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac
  • Malum şekilde bir defa daha izledim. Yine hayran kaldım. Ama izlediğim sürümde bazı sahneler farklı değildi. Ama yine de güzeldi. Beğendim yine.

  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Üstat bu hangi site özelden yazabilir misin. Rarbg kapandı iyi bir site arıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir şeyler izleme umuduyla açtım ama yine saçma sapan yeni bir şeyler deneyeceğiz derken bir şeylerin içine edildiğini gördüm.


    25 dk dayanabildim. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum yeni bir tekonoloji mi kullanıyorsunuz ara ara stop motion mı kullanıyorsunuz elle mi çizdiniz yoksa bilgsayarda animasyon şeklinde mi yaptınız? karma karışık bir şey..


    İzlerken hem gözlerim yoruldu hem de zihnen yoruldum.


    O 90 yıllardaki çizgi film hala izleniyorsa basit olduğu için izleniyor basit lan örümcek adam bu...


    Benmi yaşlanıyorum bir şey beğenmiyorum artık anlamadım ki.

  • Spiderman ile alakalı filmler dahil en iyi yapım. En iyisi, ilk filmden bile daha iyi. Seste ne kullandılar bilmiyorum, ay bir güzelliği vardı. Ses konusunda profesyonel değilim ama hoparlörün hakkını verdi. Fakat ilk filmde müzikler daha hareketliydi. Ayrıca senaryo dolu doluydu ama tek filmde olay bitmediği için herşey yarım kaldı. Buna gerek varmıydı ? Tek filmlik bir senaryo yapmaları daha iyi olurdu. İlk filmle olan bağlantısı sonradanmı eklenmiş yoksa ilk film çekilirkenmi bilmem ama çok iyiydi. Keşke filmin son bir düşman kavgası olsaydı. Bu tarz filmlerde son bir düşman kavgası iyi gidiyor.

  • İlk filmin üstüne deli dehşet şeyler koymuş bu film. Hatta o kadar iyi ki Beyond Spider Verse bunun seviyesine çıkar mı emin değilim. Hikayenin baya Gwen odaklı gitmesini ilk başta yadırgasam da güzel gitmiş filme. Hobie Brown/Spider-Punk'ı ise bu kadar seveceğimi düşünmezdim ayrıca. Karakteri muazzam güzel yazmışlar. Nicholas Cage'in Spider Noir'inin ise bu filmde ses olarak yer verilmemiş olması üzdü umarım sonraki filmde geri gelir Cage reis sesiyle. Müzikleri ise en efsane tarafı.



    Spiderman: Across The Spiderverse (2 Haziran 2023) | Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar IsaacSonySoundtracksVEVOyoutube
    “Across the Spider-Verse (Start a Band)” from Spider-Man: Across the Spider-Verse (Original Score) | Music by Daniel Pemberton ► Listen to the soundtrack here: https://soundtracks.lnk.to/acrossthespiderverseAY ► Ask your voice device to play: “Across the Spider-Verse Soundtrack” ABOUT SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE Miles Morales returns for the next chapter of the Oscar®-winning Spider-Verse saga, Spider-Man™: Across the Spider-Verse. After reuniting with Gwen Stacy, Brooklyn’s full-time, friendly neighborhood Spider-Man is catapulted across the Multiverse, where he encounters a team of Spider-People charged with protecting its very existence. But when the heroes clash on how to handle a new threat, Miles finds himself pitted against the other Spiders and must redefine what it means to be a hero so he can save the people he loves most. FOLLOW SONY SOUNDTRACKS: ► Facebook: https://www.facebook.com/SonyMusicSoundtracks/ ► Instagram: https://www.instagram.com/sonymusicsoundtracks/ ► Twitter: https://twitter.com/sonysoundtracks/ ► Discord: https://discord.com/invite/DCKp3RYRK3 ► TikTok: https://www.tiktok.com/@sonysoundtracks ► Newsletter: https://soundtracks.lnk.to/newsletter SUBSCRIBE to our channels for more: ► https://soundtracks.lnk.to/sonysoundtracksvevoID ► https://milanrecords.lnk.to/youtube SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE (ORIGINAL SCORE) TRACKLISTING - 1. Across the Spider-Verde (Intro) 2. Spider-Woman (Gwen Stacy) 3. Vulture Meets Culture 4. Spider-Man 2099 (Miguel O’Hara) 5. Gwen Guggenheim Skills 6. The Right To Remain Silent 7. Across the Titles 8. My Name is.. Miles Morales 9. Back Where It All Started 10. Spot Holes 1 11. To My Son 12. Miles Bedroom 13. Under the Clocktower 14. Rio and Miles 15. Creation of the Spot 16. Spider-Man India (Pavitr Prabhakar) 17. Mumbatten Madness 18. Spider-Punk (Hobie Brown) 19. Spot Holes 2 20. Indian Teamwork 21. Welcome to Nueva York (Earth-928) 22. Spider Society 23. 2099 Lab 24. Peter and Mayday Parker 25. Canon Event 26. All Stations - Stop Spider-Man 27. Hold the Baby 28. Nueva York Train Chase 29. The Go Home Machine 30. Falling Apart 31. I Beat Them All 32. The Anomaly 33. Five Months 34. Across the Spider-Verse (Start a Band) #DanielPemberton #SpiderManAcrossTheSpiderVerse #Soundtrack
    https://www.youtube.com/watch?v=DGwW4EHgV6o
  • Ben puanların abartı olabileceğini düşündüm ama gerçekten harikaydı. Başlarda renk cümbüşüne, hızlı geçişlere uyum sağlamakta zorluk çeksem de zamanla rayına oturdu her şey. Film, örümcek evrenine kadar gayet iyiydi fakat bu işi üst noktaya taşıyan sahneler örümcek evreni ve sonrasına ait. Zira animasyon buralarda ton değiştirerek daha ciddi, heyecanlı ve senaryosuyla birlikte esrarengiz noktaya evriliyor. Bu durum haliyle izlenmesi çok güzel hale getiriyor filmi. Karman çorman bir multiverse yaratmaktan öte gayet anlaşılır ve eğlencesiyle beraber zevk veren saatler geçirmenize neden oluyor. Janr adına vermesi gereken her şeyi içinde barındırdığını düşünüyorum.


    Çizimler çok iyi, her sahnede binbir tane detay var denebilir. Fakat renklerin inanılmaz patlaması, sık sahne geçişleriyle birlikte herkese hitap etmeyecektir. Zira özellikle bu filmi sinemada izleyenler mutlaka serseme dönmüşlerdir.





  • Anam bu nasıl film müziklerinden kurgusuna animasyonuna inanılmaz eğlendim bu nasıl emek vermek gardaşım üstüne koyamazlar dedik rezidans dikmişler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu filmi kim neden "En iyi animasyon" ve "En iyi Spiderman" filmi ilan ediyor anlamış değilim. Amerikalı sjwleri memnun etmek için yapılmış "Siyahi akıllı Spiderman bir sürü geri kafalı beyaz Spiderman'ı alt ediyor" konulu film yapmış adamlar.

    Multiverse işinin de iyice cılkı çıktı zaten, bir sürü açık kapı bırakıyorlar anlamsızca. Fanları mutlu etmek için yalandan bir Tobey ve Andrew sahnesi de koymuşlar.


    Benim ciddi puanım 6/10 filan olur bu film için.

  • İlkini izlemiştim. En iyi Spiderman filmi demiştim ona. İkinciyi ise şimdi izledim. İlkinden daha iyi olamaz diyordum ama ilkinden daha da iyisini yapmışlar. En iyi Spiderman filmi budur artık. İlkinden daha da iyi yapmışlar.

    Marvel in spider man ları çocuklara hitap ederken bu animasyon onlara göre çok yetişkin kalıyor. Anlatım, sunum, müzikler, senaryo harika ötesi. 35 yaşında adamım Marvel in spider manlarından gına geldi. Bu ise bambaşka bişey olmuş.

    Çoğu kişi çizimlere ve renk paletine takılmış ama ben çok beğendim. Aksiyon hiç bitmiyor. Duygu patlamaları yaşatıyor sürekli. Durağanlık sıfır neredeyse. Her sahne biseyler anlatıyor. Bir şeyler hissettiriyor. Artık 3. Filmde bunun üzerine çıkamazlar diye düşünüyorum. İnşallah yanılırım.

    Marvel yüzünden multiverselerden gına gelmişti. DC de multiverse olayına girdi. Orada da berbattı. Yeter şu multiverse olayı dedim ama bu filmde ise bambaşka şekilde anlatılmış. Sevmediğim multiverse yi bile bu seri ile sevdim.

    İmdb puanını ise sonuna kadar haketmiş. Yoğun emek var ve bu emeği güzel sunmuşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 24 Eylül 2023; 2:17:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.