Şimdi Ara

Spinal Anestezi Oldum. Baş Ağrım Geçmiyor. Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5 gün önce ameliyat oldum. Belimden omuriliğime spinal anestezi ile belden aşağısını uyuşturdular ancak 4 gündür acayip derecede baş ağrım var. Ayağa kalkınca baş ağrım felaket seviyede yükseliyor, yatınca geçiyor. Midem de felaket derecede bulanıyor. İş yerinin revirine gittim, "48 saat geçmiş acile git" dedi. Ben de acile gittim ve sol kalçamdan mide bulantısı geçirici, sağ kalçamdan da ağrı kesici iğne yaptılar ancak nafile. Hiç işe yaramadı. Doktorun verdiği ağrı kesici hap ta işe yaramadı. İş yerinde 10 15 defa kustum. Amirim eve de göndermedi. Rapor almakta sıkıntı oldu. En son dayanamadım ellerim ayaklarım karıncalanmaya başladı. Müdüre söyledim gittim revirde yattım. Biraz kendime geldim tabi ayağa kalkınca tekrar başım felaket derecede zonkluyor. Zorla eve gittim, yattım ama akşam kalkınca tekrar başım felaket derecede zonkladı ve 112 Acil'i aradım, doktora yönlendirdiler ve o da kafeinli bir ağrı kesici önerdi. Ben de kahve ve kolayı karıştırdım, içtim hiçbir işe yaramadı. ağrı kesiciler, bol su, bol kafein falan hiçbir şey işe yaramıyor. Arkadaşlar benim bu ağrıyı 3 gün içinde sonlandırmam lazım işime geri döneceğim. Lütfen acil yardıma ihtiyacım var. Bilen ve yaşayan varsa söylesin yolu yordamı nedir acilen geçirmem lazım bu hastalığı.







  • Hocam geçmiş olsun bende 1 hafta önce atlattım o lanet olasıca günleri. Ben ameliyat sonrası büyük boy filtre kahveler, litrelik kola ve litrelerce su içtim ona rağmen 1 hafta sizin yaşadığınız ağrıları yaşadım. Siz kafainli içeceklere devam edin içebildiğiniz kadar için ve ayağa direkt kalkmayın ben sürekli uzandım, çünkü ayağa kalkar kalkmaz gözlerim yerinden çıkacakmış gibi ağrıyordu. Tavsiyem fazla ayağa kalkmadan kahve ve kolayı için bol bolda su 1 yada 2 gün daha devam eder sonra geçer.
  • ağrım 3-4 hafta sonra geçti ama çok kötüydü ya Allah kimseye göstermesin
  • bende kıl donmesi ameliyatı olmustum.. belden asagın uyusuacak.ufak tuvalete cıkamazsan sonda takılır demişlerdi..bende korktum..ameliyat sonrası az sıvı aldım..

    omrumde gormedigim bas agrısı olmustu..taburcu olduktan sonra eve gittim..duramadım...acilde takılan serum bile etki etmemişti..

    o bas agrısını omrumde gormemiştim..allah kimseye vermesin...


    ayrıca aynı sekilde ameliyattan sonra aynı bas agrıları olan ve beyin kanaması geciren birini duydum akrabalardan...cocuk hala hastanede...ihmal etmeyin... ameliyat sonrası bol sıvı icin..gecmiyorsa direk hastaneye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.