Şimdi Ara

Spinebreaker Türk Guildi varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Spinebreaker a başladım ama Serverda Türk player bulamadım :S Türk guildi arıyorum Holy pladin 86 lvl karakterim var. Yardımcı olursanız sevinirim.



  • bu tarz realmleri nereden buluyorsunuz anlamıyorum.twisting nether, dunemaul, burning legion, outland (?) yüksek türk nüfusuna sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85 lvl sınırı açıldığında başladım wow oynamaya serverlar ve oyun bilgisi "0" olduğu için direk başladık kasmaya 4-5 ay oynadım sonra bıraktım zaten :S Şimdi yeniden geldim ama serverın eskisinden çok farkı yok :S Server değiştireceğim baktım olmuyor :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _DaLToN_

    85 lvl sınırı açıldığında başladım wow oynamaya serverlar ve oyun bilgisi "0" olduğu için direk başladık kasmaya 4-5 ay oynadım sonra bıraktım zaten :S Şimdi yeniden geldim ama serverın eskisinden çok farkı yok :S Server değiştireceğim baktım olmuyor :S

    realm değiştirme işlemi oldukça pahalı, bence sıfırdan kas daha uygun olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım dunemaul serverına girip yeniden kasmalıyım :S
    0 türk zevk vermiyor oyun :S

    Araştırdığım kadarıyla en çok türk oradaymış herkeze bu serverı konusuyor.
  • Turkmaul diyorlardı bir ara, hatta yabancılar nasıl daraldılarsa battle.net forumlarında konuları vardı dunemaul'dan diğer sunuculara ücretsiz transfer istiyorlardı. Sen düşün artık gerisini. Bahsettiğim durum 1 yıl kadar önceydi şimdi ne durumda bilmiyorum.
    Transfer değil de karakter kasma işi mantıklı ve defalarca yaptığım bir şey. Heirloom itemlar BoA olmalarına rağmen diğer sunuculara gönderilemiyordu, bilmem değişti mi. Sanki oyuna yeni başlamış zevki veriyor her yeni sunucuda kastığımda.
    İyi oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün başlıyorum dunemaul serverinda :) Yeniden başlamak en mantıklısı sanırım :) Yardımlarınız için teşekkürler :D Şimdi Dunemaul da guild için konu acım :))
  • merhaba :)

    gülüyorum affola, bende sizin gibi bilmeden arkadaş tavsiyesi ile oyuna başladım spinebreaker'da. Burada 4 kişiyiz ve Moonsters adında bir guildimiz var, fazladan bir arkadaşa ziyadesiyle ihtiyacım var, 81 lvl frost mage var bende, Horde tarafındaysan bizlere katılmandan memnuniyet duyarız. İyi oyunlar.
  • Utku benim char 86 lvl 87 olmak üzereydi :) Server değiştirdim. Yeni bir char açtım kasıyorum. Daha yeni başladım 20 lvl şuan Dunemaul serverındayız gelmek isterseniz birlikte kasarız party sistemi dungeon larda seri seri gideriz :D o serverda iş yok :S

    spinebreaker'da Nick neydi ? Genelde hangi saatler arasında online oluyorsunuz ?


    Mortícia sizin charlardanmı ? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DaLToN_ -- 18 Ocak 2013; 7:31:50 >
  • Benim karakterin ismi Willbeblood, kendisi female belf, haftaiçi işten sonra sürekli oyun başındayım haftasonu ise sürekli :) Arkadaşlarım sebebiyle ben şu an için server değiştiremem, evvela kusura bakma o çetrefilli yolda size eşlik edemeyeceğim ama ilerde birgün sıkılrsam mutlaka bu teklifi değerlendiriceğim. Bahsettiğin karakter bizden değil. Tez vakitte 90 olabilmen dileğiyle, gün gelir belki dungeon ya da bg'de karşılaşırız umarım ;)
  • Seni bugün bulurum :)" Willbeblood " tam nick bu değilmi ? Guilde bakım çok fazla türk varsa devam ederim serverda yeniden kasmam :)) Alırsın değilmi guilde :) Birde saat kaç gibi online olursun ?
  • Tam adı bu, akşam oyunda olurum, görüşürüz umarım. 10 gibi girebilirim, bu akşam malum lig başlıyor ;) Guildde ne yazıkki sadece 4 kişiyiz çok fazla türk yok hatta çok fazla oyuncuda yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.