Şimdi Ara

Spor araç egzoz tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Aracıma lüks spor arabalara ait orjinal egzoz çıkışı taktırmayı düşünüyorum. Fakat çok aşırı bağırtılı olmamalı güçlü bir araç profili oluşturmalı ve çok güzel bir ses vermeli. Bu konuda pek bilgim yok ve güncel bir konu olması adına bu başlığı açmaya karar verdim. Mesela camaro egzoz sesi hoşuma gidiyor fakat araç bilgim az olduğu için daha iyileri var mıdır bilenlere sormak istedim. Ayrıca aracımda tek egzoz çıkışı var bunu 2 çıkış yapmayı düşünüyorum bu konuda da fikir verebilirseniz sevinirim.

    Not : aracım alfa romeo giulietta 2018 model ve bütçe için fikrim yok çünkü hiç egzoz değiştirmedim ama 5 bini geçmezse sevinirim. Fiyatları da ürünleri belirtirken tam bilmeseniz de tahmini olarak yazarsanız çok sevinirim.

    Teşekkürler.



  • Güncel
  • Hocam hevesinizi kırmak istemem ancak egzozdan çıkan ses motorla alakalı biraz. Galiba aracınız dizel ve 4 silindir. Camaro , Mustang gibi 6-8 silindir seslerini pek beklemeyin. Benim aracım turbo benzinli, 4 silindir ve 200 beygir güce sahip. Son susturucuyla katalizörünü söktürdüm, ancak tok ses alabildim. Öyle 6 silindir sesi falan bizim için biraz zor :)

    Eğer istanbuldaysanız İskender egzoza bir uğrayın derim. Yaptığı işçilik güzel diyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    cevabınız için teşekkür ederim dediğiniz yeri inceleyeceğim. Silindir olayının sese etkisini bilmiyordum ama öğrenmiş oldum ona göre bir beklenti içerisinde olacağım teşekkürler.
  • yukarida arkadasin dedii gibi hatta zor degil imkansiz heleki dizelse garip bir ses alirsin benzinliysede sadece bagirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet araç dizel malesef :) aracın silindirini yükseltmek gibi bişey mümkün müdür? ( sanmıyorum ama sormak istedim )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skydance2018

    Evet araç dizel malesef :) aracın silindirini yükseltmek gibi bişey mümkün müdür? ( sanmıyorum ama sormak istedim )
    Aynı aracın farklı motor seçenekleri varsa ya çıkma ya da servisten sıfır motor taktırabilirsiniz. Ancak alfanın dizel olarak 6 silindir bir motoru olduğunu düşünmüyorum. Onun dışında 4 silindirli bir araca ekstradan silindir takmak olmaz.

    Eğer ses istiyorsanız aracınızı değiştirmeniz gerekecek. Ya da katalizör, partikül filtre iptali yapıp, downpipe yaptırıp son susturucuyu sökerek ses alabilirsiniz. Yakıtınız artar, çevreye daha çok zarar verir ve muayeneden geçemezsiniz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm anladım o halde bir ses uğruna bu kadar zahmete değmez biraz ses alabileceğim egzoz çıkışı temin eder onunla yetinirim teşekkürler bilgilendirmeler için :)
  • skydance2018 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim iyi günler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.