Şimdi Ara

sport plus tampon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar , hb cruze sport plus kasanın arka tamponu sports plus olmayan hb cruze a uyar mı ? Yani geçme tırnaklarında farklılık gösterir mi ?



  • Aynı modifikasyonu sedan LT aracım için düşünüyorum. Sport ve sport plus larda kullanılan arka tamponu kendi aracıma taktırmak istiyorum. 2013lerin arka difüzör boşluğu önceki kasalardan farklı olduğu için piyasadaki difüzörler bizim araçlara olmuyor. Bende beğendiğim sport kasa tamponunu kendi aracıma taktırmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yol gösterebilirlermi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultimo82

    Aynı modifikasyonu sedan LT aracım için düşünüyorum. Sport ve sport plus larda kullanılan arka tamponu kendi aracıma taktırmak istiyorum. 2013lerin arka difüzör boşluğu önceki kasalardan farklı olduğu için piyasadaki difüzörler bizim araçlara olmuyor. Bende beğendiğim sport kasa tamponunu kendi aracıma taktırmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yol gösterebilirlermi?

    Hocam ben servise sordum büyük ihtimal olur dediler , sizin arac kaç model ise o yıla ait spor kasanın tamponu büyük ihtimal uyacaktır. Sizde yine bir sorun servisine. Piyasadaki difüzörleri taktırmayın sakın , orjinal spor kasanın tampon olursa birde egzos çıkışlarını yaptırırsınız mükemmel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.