Şimdi Ara

Spotify'a 'Music Pro eklentisiyle' kayıpsız ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spotify'a 'Music Pro eklentisiyle' kayıpsız ses geliyor
    İlk olarak üç yıl önce Spotify HiFi olarak duyurulan, sonrasında daha pahalı Supreme aboneliğin bir parçası olduğu söylenen kayıpsız ses özelliği, sonunda Music Pro eklentisi aracılığıyla kullanıcılara sunulacak.



    Ayrıca Bkz.Spotify, yeni özelliğiyle şarkıların remikslerini yapmanıza izin verecek



    Android için Spotify uygulamasındaki kodlara göre, Spotify, 24 bit/44.1kHz'e kadar FLAC dosyalarını destekleyecek, Music Pro, kayıpsız sese ek olarak abonelerin parçaları yeni yollarla denemelerine olanak tanıyan DJ remiks özelliğini içerecek.



    Kodu analiz eden Reddit kullanıcısı Hypixely'ye göre Spotify, ayrıca sesi iyileştirmek için patentli teknolojiyi kullanan kulaklık optimizasyon özelliği sunmayı planlıyor. Kodda Apple AirPods modellerinden bahsediliyor. Bu özellik, kullanıcının kulaklıklarına göre özelleştirilmiş ses deneyimi sunmayı amaçlıyor. Music Pro'nun ayrıca kullanıcıların müziği ruh hallerine, türe ve diğer kriterlere göre sıralamasına olanak tanıyan gelişmiş kitaplık filtreleme seçenekleri sunması bekleniyor. Yapay zeka tarafından oluşturulan çalma listeleri Music Pro eklentisine dahil edilecek mi, henüz belli değil.



    Music Pro eklentisi, ayrı bir abonelik planı değil; kullanıcıların mevcut Spotify Premium aboneliklerine ekleyebileceği isteğe bağlı bir özellik olacak. Spotify’ın kayıpsız ses getiren bu eklentiyi yakın zamanda sunması bekleniyor.




    Kaynak:https://timesofindia.indiatimes.com/technology/tech-news/spotify-may-soon-bring-this-apple-music-feature-with-a-new-add-on-plan/articleshow/109256441.cms







  • İlk duyuru yapılalı 3 sene oldu. Bir işi beceremediler
  • "Supremium"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FbA3*

    İlk duyuru yapılalı 3 sene oldu. Bir işi beceremediler

    :Şehir efsanesi oldu artık

  • Nohut kadar diyaframlı airpods ile hifi müzik dinleyeceğiz öyle mi :D
  • Bi türlü getiremedi zaten çoktan bırakıp 40tl ye apple music e geçtim
  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt
    Boyutla ilgisi yok bu işin. Sennheiser IE 900 de nohut kadar ama en baba kafa üstü modellerin hakkından gelir.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Boyutla çok alakası var. Dediğin sennheiser model kulak içi kulaklıklar arasında iyidir. Ha bir de oyuncu kulaklığı diye pazarlanan dandik kulaküstü aletlere göre de iyi olabilir. Ama mesela bendeki giriş seviye bir model olan Hifiman edition xs planar kulaklık ve iyi bir dac yanında esamesi okunmaz. Fizik kurallarına karşı gelemezsiniz.
  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt
    Sesin kalitesinin mi şiddetinin mi sürücü boyutuna bağlı olduğunu bilmiyorsun ama konu hakkında fikir sahibisin, hmm bana birini çağrıştırdı bir uzvu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarveOfMurder -- 14 Nisan 2024; 11:43:43 >
  • StarveOfMurder kullanıcısına yanıt

    Ahaha bilmiş bilmiş konuşarak bana da birilerini hatırlatıyorsun. Aklına gelebilecek her türlü hifi ses sistemini denemiş biri olarak akıl verebileceğin en son kişiyim. Hadi güle güle.

  • Saygıdeğer DburakKoc beyefendiye yazarken engellendiğimi fark ettim. Buraya bırakıyorum.


    Değil ömrünüz boyunca dinlediğiniz Hi-Fi bir o kadar daha farklı ses deneyimleyin sonuç değişmeyecek ses karakteri her markanın imzası olup her kullanıcı tarafından “öznel” yargıya muhataptır. Benim bahsettiğim sizin karıştırıyor olup ölesiye hakkında yeterli bilginiz olmadan fikir savunduğunuz şey ise temel fizik.
  • YouTube Music’de getirse keşke videolar için premium bitrate getirdiler ses içinde isteriz.
  • Deezer Hi-Fi buna gülüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.