Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.445
Cevap
321
Favori
254.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, mart ayı için olan 60 günlük ücretsiz premium olayı bitti mi? Sayfaya giriyorum 60 gün premium için fakat 2 farklı kart kullanmama rağmen sürekli olarak 'Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan' hatasını veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: terry134

    Arkadaşlar, mart ayı için olan 60 günlük ücretsiz premium olayı bitti mi? Sayfaya giriyorum 60 gün premium için fakat 2 farklı kart kullanmama rağmen sürekli olarak 'Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan' hatasını veriyor.

    tidido.com bilir misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha ucuz bir alternatif önerebilir misiniz?Sanırım şimdilik 14 lira ödüyorum.Seneye vurunca eski fiyatına oranla iyi kötü bir fark çıkıyor.Aile işiyle filan uğraşmak istemiyorum pek.

    Deezer nasıldır sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Greggs

    Arkadaşlar daha ucuz bir alternatif önerebilir misiniz?Sanırım şimdilik 14 lira ödüyorum.Seneye vurunca eski fiyatına oranla iyi kötü bir fark çıkıyor.Aile işiyle filan uğraşmak istemiyorum pek.

    Deezer nasıldır sizce?

    Para vermene gerek yok. Tidido.com kullan. bana dua edersin
  • Spotify aile grubuna yer arıyorum
  • Daha once aileye uye olmustum simdi kac ay oldu bilmiyorum. Aile premium'un bitimine ne kadar var nereden bakiyoruz ?
  • https://open.spotify.com/user/11130408301/playlist/2s8HS918WCoyY6cCyB3toC

    Arkadaşlar popüler Türkçe/yabancı şarkıların remixlerini bir araya topladım. Beğeneceğinizi umuyorum. :)
  • Spotify masa üstü uygulaması, bilgisayardaki yerel dosyaları bulup kütüphanesine ekleyebiliyor, iPhone uygulamasında benzer özellik var mı? Spotify'da olmayanları kendi player'ında çalmak istiyorum...

    Ekleme: Masa üstü uygulamasında ki yerel dosyaları play list oluşturup içine attım, Mobil uygulamadan da aynı listeyi açıp indir dedim, bilgisayarda ki yerel dosyalar mobil cihaza yüklendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 30 Mart 2017; 20:15:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar masaüstü uygulamasında çalma listelerinde şarkı sayısını göstermemesi bence kötü ama programdan memnunum ve ayrıca premium kullanıyorum istediğim gibi kullanıyorum ama bazı eksiği yok değil mesala indirdiğim çalma listesini yanlışlıkla takipten çıkmışım ve anında indirdiğim veriler silindi ve tekrar indirmek zorunda kaldım bu hoş olmadı bide mesala bizim oluşturduğumuz listeler ile takip ettiğimiz listeler karışıyor o kötü yani benim çalma listelerim diye ayrı bir sekme yapsalar daha iyi olur bence.Bide Metallica Death Magnetic albümüne ulaşamadım niye oldu anlamadım.

    Bunların dışında istediğim her sanatçı ve gruba ulaşıyorum rahatlıkla.Deezer kullandım oda güzel ama bence spotif bir adım önde aile premium olayı ile.Deezer'da yeni şeyler keşfetmede iyi ama ne dinlediğini bilen adam zaten yeni şeyleri kendi keşfedebilir bence.



    Bunların haricinde bir sorum var arkadaşlar.Dediğim gibi Metallica Death Magnetic albümündeki bir kaç parça çalma listemde idi.Şimdi onlar yok.Bu albüm geri heldiği zaman bu şarkılarda geri gelir değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim bir sorunum var.

    Ben Spotify hesabıma "Facebook ile oturum aç" diyerek giriyorum hep.Bunu nasıl değiştirebilirim.Sürekli iki oturum açmak zorunda kalıyorum.Sıkıntı çıkarmaya başladı.

    Facebookta kullandığım email ve şifreyi direkt Spotify'a yazarak girmeye çalışınca kabul etmiyor.Bu yüden de Facebook ile oturum açıyorum.

    Ayrıca Spotify'da ki bilgilerim de yanlış.Beni 94 doğumlu başka bir farklı tarih ile gösteriyor.Ben 87 doğumluyum ama.Facebook'ta ki doğum tarihim doğru .Ama Spotify'da yanlış gösteriyor.

    Doğum tarihi sorun değil de giriş olayını nasıl düzeltirim?


    Edit:Ayrıca yakın zamanda şuan kullandığım eposta hesabını kapatıp yeni bir eposta hesabıda alacam. Peki Spotify ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 30 Mart 2017; 19:24:42 >


  • Kendi çalma listeleriniz ve takip ettiklerinizin karışmaması için yukarıdaki gibi klasörler oluşturup (sağ tık - klasör oluştur) listeleri bu klasörlerin içerisine atabilirsiniz. Spotify'dan kaldırılan albümler daha sonra geri eklendiğinde şarkılarınız da geri gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 30 Mart 2017; 19:17:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkür ederim ama sanırım mobilde olmuyor bu yani Laptop kullanmam gerek ama sorun değil yine iyi bir şey :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet mobilde klasör oluşturma yok, ama masaüstünde oluşturduğunuz klasörler mobilde de görünür. Klasör oluşturma ve listeleri klasör içine taşıma masaüsünde oluyor, mobilde listeleri klasörlere taşıyamıyoruz ama klasör içinde çalma listesi oluşturabilirsiniz mobilde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler en kısa zamanda yapacağım zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify aile üyeliği için 3 adet yerim mevcut arkadaşlar. Başlangıç tarihi bugün bitiş tarihi 30 nisan, talebe göre her ay yenilenecek
  • Herhangi bir aileye katılmak istiyorum. Yeri olan msj atabilir.
  • Bende bir aileye katılmak istiyorum. Yeri olan msj atabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Aile uyeliğim hâlâ 14.99 benim. Ne zaman 20.99 oldu??
  • zildjiann kullanıcısına yanıt
    Yılbaşından itibaren zamlandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ben şanslıyım. 14.99 çünkü bende. Ama bu spotifyın fiyatlandirma politikası değişiklik gösterebiliyor. Hi fi surum icin de insanlardan 5 ya da 10 dolar arasi değişen fiyatlar talep etmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.