Şimdi Ara

Spotify, Nisan ayından itibaren Rusya'da kullanılamayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spotify, Nisan ayından itibaren Rusya'da kullanılamayacak



    Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri saldırıları tüm hızıyla devam ederken birçok şirket Rusya'daki faaliyetlerini ya belirli bir süre için ya da sınırsız olarak askıya aldı. Rusya'nın saldırıarından dolayı daha öncesinde Rusya'daki ofisini süresiz olarak kapatan Spotify, bu sefer Rusya'daki tüm hizmetlerinin erişimini kapatıyor.



    Ayrıca Bkz.Instagram, kronolojik sıralama özelliğini yeniden kullanıma sunuyor



    Spotify, Rusya'daki bütün hizmetlerini askıya alıyor



    Spotify, Nisan ayından itibaren Rusya'da kullanılamayacak



    Adının açıklanmasını istemeyen bir Spotify sözcüsü yaptığı açıklamada, "Spotify, bölgede güvenilir, bağımsız haber ve bilgi sağlamak için hizmetlerinin Rusya'da çalışır durumda tutmanın kritik derecede önemli olduğuna inanmaya devam etti. Ne yazık ki, yakın zamanda yürürlüğe giren ve bilgiye erişimi daha da kısıtlayan, ifade özgürlüğünü ortadan kaldıran ve belirli haber türlerini suç haline getiren mevzuat, Spotify çalışanlarının ve hatta muhtemelen dinleyicilerimizin güvenliğini riske atıyor. Seçeneklerimizi ve mevcut koşulları dikkatlice değerlendirdikten sonra, Rusya'daki hizmetimizi tamamen askıya alma konusunda zor bir karara geldik.” dedi. Ayrıca Spotify sözcüsü yaptığı açıklamada şirketin Rusya'daki hizmetini tahminen Nisan ayı başlarında askıya alacağını söyledi.



    Spotify sözcüsünün yaptığı açıklamada bahsedilen kanun, Rusya'da yakın bir zamanda yürürlüğe girdi. Bu kanuna göre Rus ordusunun itibarını zedeleyecek yalan haberleri yapan kişi ve kurumlara hapis cezası verilebilir. Bu kanunu sebep gösteren Spotify, yakın bir zamanda Rusya'daki tüm hizmetlerini sonlandıracak.




    Kaynak:https://variety.com/2022/digital/news/spotify-suspends-operations-russia-ukraine-1235214863/







  • Bu Rusya denen her ulkeyi tehdit eden haydut devletin BM Güvenlik Konseyinin daimi üyesi olması kadar komik birşey yok

    Çin de BM İnsan Hakları Konseyi başkanı olmuştu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum her geçen gün rusya için kötüye gidiyor.

  • Apple_M1 kullanıcısına yanıt
    Güçlü olursan kuralları sen koyarsın, piyonlarda oyunu oynar.

  • Apple_M1 kullanıcısına yanıt
    Tamam da haydutların lideri de daimi üye. ABD'den daha büyük haydut mu var? Dünyanın bir ucunda ama neredeyse tüm dünyayla savaşta. Uzak doğuda Çin, K. Kore, Vietnam, Afrika ve Orta Doğu'da İran, Irak, Suriye, Yemen, Mısır, Libya, Amerika'da Küba, Venezuela, Avrupa'da Rusya. Ali kıran baş kesen resmen. 5 daimi üyenin tamamı da böyle elbette. Belki de daimi üye olmaları bundandır. En büyük haydutlar, katiller toplanıp daimi üyeyiz demişler.

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    1945 1952 arası Türkiye'yi Rus işgaline karşı koruyan da ABD idi. Türkiye'yi NATOya aldiran da ABD idi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple_M1 kullanıcısına yanıt
    Amerika masum mu? Kitle imha silahı vardı sözde ırakta ve kendi satmıştı.

  • Apple_M1 kullanıcısına yanıt

    Rus işgaline karşı koruyan ama ülkede siyasal islamı doğuran, ülke içinde sağ sol, alevi sünni, Türk Kürt çatışması çıkaran, defalarca darbe yapan, PKK, Fetö, Asala gibi bilumum terör örgütlerini doğuran, büyüten, fonlayan, eğiten ve silahlandıran ABD'den bahsediyoruz değil mi?


    Derede boğulan kızı kurtardıktan sonra mahzene zincirleyip ölene kadar tecavüz eden bir adamın iyiliği gibi.


    ABD Rusya'nın parası olan versiyonu işte. Rusya'nın da parası olsa Meksika'da, Brezilya'da, Yeni Zelanda'da karışıklık çıkarıp müdahale eder.


    Hiç soruyor musun kendine? ABD'nin Katar'da, Suriye'de, Irak'ta, Kore'de, Yunansitan'da, Türkiye'de, Mısır'da, Kamerun'da, Somali'de, Sudan'da ne işi var? Hayır işleri mi yapıyor? Yıllardır dünyanın sırtına binmiş, bazı kamilleri de Hollywood filmleri ile bir güzel kandırmış, 2 Iphone bir çift de Nike ayakkabı için gönüllü elçi konumunda getirmiş, ensesine vurup ekmeğini almaya devam edeceğini ilan ediyor tüm dünyaya.


    Türkiye NATO'ya girdi de 70 senede NATO Türkiye için ne yaptı? Kıbrıs'ta Türkler katledilirken Türkiye garantör olduğu halde gidip soydaşlarını kurtardı diye Rusya mı ambargo uyguladı Türkiye'ye? Yoksa 30 yıldır işgal altında olan öz vatanını kurtaran Azerbaycan'a yardım etti diye silah sanayisine mi ambargo uygulayan Rusya?


    Bosna'da soykırımdan zavallı insanları NATO mu kurtardı? 70 senede NATO ne kazandırdı Türk devletine, vatanına, halkına? Tam aksine resmi olarak ülkede Amerikan üsleri kuruldu. Şu anda ülkede onlarca atom bombası var. Binlerce ABD askeri var. Yüzlerce ABD üssü var. Bu ülkede toplam 81 vilayet, 107 Amerikan üssü var. Fiili olarak işgal edilmiş durumdayız. Gözümüzün içine baka baka 40 yıldır kan döken terör örgütüne binlerce tır, bak binlerce tır silah ve mühimmat vermiyor mu?


    Kaç para sizin bu ABD hayranlığınız? 1 iphone için vatanınıza düşman olmayın. Ne vadediyorlar? Herkesi öldürünce ülkeyi size mi verecekler? Herkes ölünce sıradaki kişi siz olacaksınız unutmayın.





  • Saçma bir karar olmuş. Haberde "ordusunun itibarını zedeleyecek yalan haberleri yapan kişi ve kurumlara hapis cezası verilebilir." dendiği için gidiyorlar denmiş. Ama böyle bir cezayı her ülke yapma hakkına sahip. Türkiye veya ABD veya Hindistan bile kanunlarında vardır ordusunun itibarını zedeleyecek yalan haberi engellemek. Bu tür yasa dışı içerikleri dağıtılmasına izin vermek isteyen bir müzik platformu tası tarağı toplayıp gidiyorsa demek ki niyeti kötü mü diyor insan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 27 Mart 2022; 11:54:57 >
  • spotify değilde düşün tüm müzik sektörü komple telife kapatsa Rusya'yı, dinleyecek şarkı kalmaz Rusya'da...

  • Music.Yandex var. Ruslar için büyük bir kayıp olduğunu zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrentin bol olduğu ülkeyi ırgalamaz bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.