Şimdi Ara

Spring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara'da ikamet eden ve çocuklu bir aile olarak uzun zamandır marketlerden hazır su almaktaydım. A101 de kampanyaları denkleştirebilmek için bazen 12, bazen 20 adet 5 litrelik abant suları taşımaktan bıkan biri olarak su arıtıcısı almak sürekli aklımda olan bir plandı. Ancak hazır su kalitesini elde edemeyeceğim ve su filtresi değiştirme, makine ücretini de hesaba katınca değmeyeceğini düşünmekteydim.


    Ürünün 29 ekimde kampanyada olduğunu görünce almaya kalktım. Açıkcası forumda diğer konuları açılan ürünlerden farkı, avantajları ve dezavantajları konusunda bir bilgiye sahip değildim. Sadece kampanya yapıldığını gördüm, hepsiburada ürün hakkında fazla olumlu yorum vardı, eşimden de onay alınca (bu da tabiki önemli bir etkenSpring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı ) kupon koduyla birlike 4.059,79 TL'ye mal ettim.


    Kargo 2 gün sonra sorunsuz teslim edildi. Üzerindeki numarayı arayarak kurulum için randevu oluşturmak istediğimi ilettim. Müşteri hizmetlerindeki görevli bana 3 iş günü içerisinde randevu için aranacağımı söyledi. Ancak ertesi gün Derinsu Mühendislik İleri Arıtım... adlı firmadan aranarak bir kaç saat içinde kurulum için evimize gelineceği aktarıldı.


    Kurulum beklediğimden kısa sürdü 15-20 dk içinde kurulum gerçekleşti ve kullanım hakkında bilgilendirme yapıldı. Bize kullanımdan önce 2 defa arıtıcının tam doldurulması ve tam boşaltım yapılması söylendi. Biz tabiki garanti olması için 3 defa doldur boşalt yaparak kullanmaya başladık. Dikkatimi çeken diğer bir konu ise ne kadar çok kullanırsak o kadar arıtıcıdan verim alacağımız bilgisi verildi.


    Bugün su arıtıcısını kullanalı yaklaşık 2 hafta oldu. İlk gün suda baloncuklar oluştuğunu gördüm ama sonrasında geçti. Başka yorumlarda ilk 10 gün suyun acımtrak olduğu sonra tadının oturduğu söyleniyordu ama açıkcası ben ilk günden beri acımsı bir tat almadım. Suyun tadı yumuşak ve içimi güzel. Bir gurme değilim ama tadı hazır su kadar olmasada yakın olduğunu söyleyebilirim. Bu ilk arıtıcım olduğu için diğer marka ürünlerle maalesef karşılaştırma yapabilir düzeyde değilim.


    Genelde duyduklarım su arıtıcının kartuşlarının asıl maliyet doğurduğu yönünde idi. Ürünün web sitesini incelediğimde bir yıl geçtikten sonra bugünün fiyatı ile 660 TL değerinde Springwater 3'lü ön filtre setinin değiştirilmesi, 2. yılda ise bugünün fiyatı ile 1.375 TL değerinde Spring Water 7 li Filtre Setinin değiştirilmesi gerekmekteymiş.


    Olumsuz yönlerinden biri ise maalesef su deposu yüzünden musluk altı dolaptaki rafın bir katını iptal etmek zorunda kaldım. Haliyle dolapta kullanabileceğim alan sınırlandı. Diğer yandan bu su arıtıcılarında can sıkıcı diğer bir husus atık su. Yanılmıyorsam satıcının bilgilendirmesine göre 1 lt arıtılmış suda 2 lt atık suya yol açmaktaymış. Diğer ürünlerdeki durumu bilmediğim için karşılaştırma yapamamaktayım.


    Diğer bir konu ise uygun fiyata aldığımı düşündüğüm ürün 11 kasımda indirim ve kuponlarla birlikte 3.300 TL civarına düştü. Aynı biçimde üst modellerinde fiyatı epey düşmüş. Haliyle bir donanımhaber üyesi ve sıcakfırsatlar konusu takipcisi olarak 10 gün içinde fiyatın bu kadar düşmesi canımızı epey sıktıSpring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı 


    Su arıtıcısını ben aşağıda linki olan trendyoldan aldım ancak diğer sitelerde de bulunabilmektedir. Tavsiyem indirimler ve kuponlar takip edilerek mümkün olduğunca ucuza getirebilmeye çalışmaktır.



    https://www.trendyol.com/spring-water/11-asamali-12-litre-tankli-su-aritma-cihazi-p-68398325?boutiqueId=61&merchantId=118143


    https://www.hepsiburada.com/spring-water-11-asamali-12-lt-tankli-su-aritma-pm-HB0000167NOM





    Spring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı


    Spring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı


    Spring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı

    @SPRİNGWATER




    https://www.youtube.com/watch?v=2rEzTtWaY7s&feature=youtu.be




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonraki sayfa -- 4 Aralık 2023; 21:29:49 >







  • Paylaşım için teşekkür ediyoruz. Elinize emeğinize sağlık.


    Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.


    *Yorumunuz doğrultusunda bende sipariş geçtim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasiTR -- 15 Kasım 2023; 13:24:32 >
  • rasiTR kullanıcısına yanıt
    Paylaşımı yapan müşterimize/forum üyemize teşekkür ederiz.

    Sizlere de ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

    Sevgilerle,
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Bende inceleme konusu açıp, Youtube videosu ekleyerek, filtre ve tds kazanabiliyorum değil mi?

  • rasiTR kullanıcısına yanıt
    Tabii ki.

    *Buradan detaylara ulaşabilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157308349
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.