Şimdi Ara

Spring Water Aqua Love Atık Su Üretmeyen Usa Omnipure Teknoloji Su Arıtma Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marketten 5 litrelik su almaktan ve su almayı unuttuğumda yaşadığım pişmanlıktan bıkan birisi olarak yaklaşık bi sene önce su arıtıcı cihazlarını araştırmaya başladım. ihl*sın markasının su arıtıcısını görüp atık suyun 1 litre içilebilir suya karşılık 2 litre atık suyun oluştuğunu öğrenince almaktan vazgeçmiştim.


    Su taşımaktan yine gına geldiği bi gün tekrar arıtıcılara bakınmaya başladım. Atık su üretmeyen spring water aqua love su arıtıcı cihazını keşfettim araştırmaya başladım. 2032 yılına kadar dünya nüfusunun yarısından fazlasının su kıtlığı sorunu yaşayacağıyla ilgili bi yazı okumuştum. Atık su üretmemesi benim için önemliydi. Kasım fırsatlarını değerlendirerek hepsiburada sitesinden 6.375,00 TL ye satın aldım. Mutfak tezgahını deldirmek istemediğim içinde spring water 3 yollu musluğunu da 1.530,00 TL ye aldım. Aldığım linkleri ekliyorum.



    https://www.hepsiburada.com/spring-water-aqua-love-atik-su-uretmeyen-usa-omnipure-teknoloji-su-aritma-cihazi-p-HBCV000037H2OF?magaza=Spring%20Water



    https://www.hepsiburada.com/spring-water-3-yollu-sicak-soguk-musluk-p-HBV000009KGHZ?magaza=Spring%20Water


    Arıtıcı tarafıma teslim edildikten sonra kutu üzerindeki numarayı arayacak ücretsiz kurulum için randevu oluşturdum. 3 iş günü içinde kuruluma geleceği söylendi. 3. günde kuruluma geldiler. İşine özen gösteren bi ustaya denk geldim. Özenle kurulumu yaptı sağolsun.


    Kurulum sonrası arıtıcıdan gelen suyu 20 dk akıttıktan sonra içilebileceği söylendi öylede yaptık. Su sodalı gibiydi bi kaç gün sonra oda geçti. Lezzetli bi suya sahibim tavsiye ederim :)



    Spring Water Aqua Love Atık Su Üretmeyen Usa Omnipure Teknoloji Su Arıtma Cihazı


    Spring Water Aqua Love Atık Su Üretmeyen Usa Omnipure Teknoloji Su Arıtma Cihazı


    Spring Water Aqua Love Atık Su Üretmeyen Usa Omnipure Teknoloji Su Arıtma Cihazı

    @SPRİNGWATER




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trvolkan -- 21 Kasım 2023; 10:44:31 >







  • Paylaşım ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Güzel günlerde kullanmanızı diliyoruz.

    Sevgilerle,

    Spring Water Ekibi
  • Suyun içindeki mineral kaybı, ph ve kalite test sonuçları, filtre değişim süresi, garantisi vb. detay verseymişsiniz keşke. Atık su çıkartmıyor ama suyu temizliyor nereye gidiyor bu kireç kimyasallar?
  • Hocam ultrafiltrasyon filtresi takılı sistemde. Atık su üretmemesinin sebebi bu. Zaten suyunun tds değeri 150-200 ppm in altında olan ve suyun kalitesine (ağır metaller icermedigine) güvendiğiniz bir yerde yaşıyorsanız tercihinize bağlı olarak ters ozmos sistemler yerine ultrafiltrasyon sistemler kullanabilirsiniz. Sudaki mineralleri süzmeden (buna kireç de dahil) sudaki tortu bakteri virüs gibi büyük partikulleri geçirmeyen, ön filtreler ile klor ve koku problemini çözen sistemlerdir.

    @SailorTurkey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 23 Kasım 2023; 18:58:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.