Şimdi Ara

Sro Genel..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim şansımamı yoksa oyun gerçekten boşaldımı? bn önceden oynuodum 2 sene once bıraktım dün tekrar girdim ve oyun bomboş bunun sebebi nedir ??



  • artık oyunun esas özelliği olan ticaretin bitmesi , oyun sırf kasma haline gelmesi , item düzme olayını para olayına cevrilmesi blue su taşıydı legendi 12 dg si 13 dg si derken oyunun b.... çıkardılr. önceden ne güzel sos som sun düşerdi oyuna bu bile bir heyecan kadardı artık herkesin elinde 13 legend seti olunca bir zevki almıyor açıkçası ... sebeblerinin bazıları bunlardır..
  • _baron_ nun dediklerinin hepsi doğru ancak asıl ipin koptuğu mesele bunlar olmadı. İnsanlar zaten Joymax in açgözlülüğünü her zaman biliyordu. Asıl serverları boşaltan olay en karmaşık ve uzun şifrelere sahip hesapların da dahil olmak üzere herkesin teker teker soyulması oldu. Hani adeta birisi birilerinin eline Joymax in bütün Account hesaplarını vermiş gibiydi. Yıllardır girilmeyen charlara bile girildi ve boşaltıldı hesaplar. Neden olduğu konusunda bir çok teori üretildi-botlar, database lerin yanlış kişilerin eline geçmesi. kızgın ve kırgın GM'ler- ancak hiçbirinin kesinliği kanıtlanamadı. Joymax hatasını kabullenmedi ve inatla sizin sorununuz dedi. E haliyle durum bu olunca insanlar her an hesaplarının soyulması tehlikesiyle yaşamaktansa oyunu bıraktılar. Doğal olarak birde bunlara hesapları hali hazırda soyulanlar eklenince ortada oyuncu namına kimse kalmadı.
    Ben inanıyorum ki böyle talihsiz bir olay olmasaydı o oyun daha yıllarca devam ederdi.




  • ticaret ve item konusunda haklısınız 5 dk liğine girdiğimde bile rahatça anlaşılıyordu. bende baya ümitlenmiştim yeniden başlarım diye ama olmadı canımız saolsun :)
  • 110 patchi oyunun gelmiş geçmiş en iyi patchiydi. Sun çıkardı som çıkardı diyorsunuzda çıkmıyordu işte. Millet onları kumar makinasından kazanıp kral oluyordu. 11 dg de hiç değilse herkeste nova oldu eşitlendi oyun dengelendi. Oyunu asıl bitiren şeyler private serverlar oldu. Private servera geçenlerin hepsi oyunu eğlencesi için oynayanlar. Şuan oyundaki kitle charına önceden fazladan silk yükleyen kitle ile char ve gold satıp para kazanmaya çalışan kitledir. Benim ilk oynadığım mmo silkroad olduğu için arada girip bakınıyorum. Bi 100+ mapine bakıyorumda birde diğer maplere bakıyorum spawnrateler arasında dana gibi fark var diğer maplardeki spawnrateleri 2-3 katına çıkartsalar. Gelen exp miktarını 2-3 kat arttırsalar birde şu serverları 4-5 e indirseler oyun böyle kalabalık ve güzel olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.