Şimdi Ara

sro gibi botla kasılabilen oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a kasmak için çok vaktim yok bot kullanarak kasabileceğim oyun tavsiyelerinizi bekliyorum



  • Sizin beyinlerde bir hastalık var ama çözemedim ben ya. Vaktin yoksa niye oyun oynuyorsun ne manyak insanlarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeadia

    Sizin beyinlerde bir hastalık var ama çözemedim ben ya. Vaktin yoksa niye oyun oynuyorsun ne manyak insanlarsınız.

    Baktım da beyinde sorun olan kısım sende sanırsam. Boş insan boş konuşurmuş sözünü tamamlamışsın. Sizin gibi boş insanların boş vakitleri çok olabilir ama Çalışan insanlar var. Oyuna ayıracak zamanı kısıtlı olan insanlar var.
    Vakiti az olanlar oyun oynayamaz diye bi kural mı var ? oyun oynama yasağımı var ? Bilmiyorsan cevaplamayacaksın kardeşim.
    Burası Forum insanların yorumlarına saygı duymayı adam gibi cevap vermeyi bilmiyorsanız, Ya yaşınızda bir sıkıntı var ya da beyninizde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IeJi -- 5 Ocak 2016; 23:49:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeadia

    Sizin beyinlerde bir hastalık var ama çözemedim ben ya. Vaktin yoksa niye oyun oynuyorsun ne manyak insanlarsınız.

    Gereksiz yere hakaret etmişsin adama. Botu yapan sonra satan oyun firması sıkıntı yapmıyorsa alan için neden sıkıntı olsun. bugün çoğu oyunun botu firmanın kendi elinden çıkma.
  • Gereksiz yorum yapan arkadaşa güzel cevaplar gelmiş sağolun benim cevap vermeme gerek kalmadı blade&soul çıkıyomuş yakında taaaaaaaa ne zamandır bu oyunu beğenmiştim gelmedi diye oynayamadık heralde botsuzda olsa onu denerim.yorumlar içim teşekkürler.
  • Hileyi sıkıntı yapmayan oyun firması mı var :D Klasik Türk yorumları, bayılırsınız hileye :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manas

    Gereksiz yorum yapan arkadaşa güzel cevaplar gelmiş sağolun benim cevap vermeme gerek kalmadı blade&soul çıkıyomuş yakında taaaaaaaa ne zamandır bu oyunu beğenmiştim gelmedi diye oynayamadık heralde botsuzda olsa onu denerim.yorumlar içim teşekkürler.

    Blade&soul max lvl olma bakımından fazla vaktinizi alacak bir oyun değil.Kısa sürede son lvl'e gelip pvp yada dungeon farm yapıp vakit geçirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor bulursun çoğu oyunda göreve dayalı exp kasma var knight sro gibi grindle exp kasılan oyun yok gibi bişey
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler
  • Adam gayet doğru söylemiş, niye hakaret etmekle suçladınız ki? Konuyu açan kişi açık açık "hile kullanıp diğer oyuncular emek verirken ben paşa paşa haksız rağbetle kasacam" demiş. Hile kullanacağını belirten şahısa değil de bunu açıkça eleştirerek dile getireni taşlarsanız bu iş gitmez işte. Belki sizin, belki de benim saatlerce emek verdiğim oyuna denk gelip botla haksız kazanç yaparken de aynı yorumlar gelecek mi merak ediyorum. Gerçi iş bu kez "o firma hileye izin veriyo o yüzden sevmiyoz yeaaa" moduna döner. Klasik yorumlar gerçekten. Alışmışız artık hile görmeye, yersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 8 Ocak 2016; 9:53:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur ayrıca ben sizden eleştir değil oyun tavsiyesi istedim madem hile kabul ediliyor kapatsınlar o zaman bot kullanan hesapları çok zor bişeymi alan razı veren razı çok hassas biriysen sen böyle oyunları tercih etme kardeş.
  • Hiç kimsenin hile kullanmaya da resmi olarak hakkı yok ama kullanıyorsunuz? Sizin gibi insanlar talebi arttırmasa hiçbir firmanın önlem almasına bile gerek kalmayacak ama herkes kendi karakterine yakışanı yapıyor işte. Neyse bloklayıp geçeyim ben, ilk mesajımın son 4 cümlesini okumanızı umut ederek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 8 Ocak 2016; 23:21:05 >
  • Knight Online tam sana göre
  • Knight kesinlikle :D Adamlar botla baş edemediler en sonunda oyuna kendileri ekledi botu!

    Bu durumda hem regal kasmış olursunuz hemde kimse ile tartışmamış olursunuz. :D

    Aklıma geldi de, knightın %90nı botken fan forumlarında böyle bir konu açsanız topa tutarlardı vatan haini ilan ederlerdi, hep merak ederdim herkez regal bu koxperlar kim diye :ASD Şimdi yine aynı forumlar da en iyi nerde oyun botu ile kasılır onu tartışıyorlar ha yine dışardan bot kulanıosan vatan hainisin!

    Bu arada Atıyorum oyun botunun günlüğü 10TL iken dışardan aldığın botun aylığı okadar! sonuç olarak hain olmaktan keriz olmak iyidir dimi! :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 10 Ocak 2016; 14:43:42 >
  • Metin2 oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.