Şimdi Ara

Sro hata? yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Bir private sro ile sorun yaşıyorum. Muhtemelen benim pcden kaynaklı ama bir tülü çözemedim.
    PlanetSro oynuyorum. Bu Sroda ana şehir Samarkand ve orası çok kalabalıktır. Oyuna girer girmez hemen atıyor. Yani ID,Pw yazıyorum, karakteri seçip start diyorum loading olup ve samarkandda doğuyor ve oyudan atıyor. neden kaynaklanıyor bu. Chara giremiyorum.
    Notebook kullanıyorum çokta kötü bi pc değil yeni aldım ama ekran kartında mı bi sıkıntı var. Lenovo y50-70 (4710hq - gtx860 - 16GB ram)



  • Server'da yeni bir char aç. Boş şehirde de aynı sorun oluyorsa, sorun server'dadır.
  • Öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler. Dediğini yaptım. Önce diğer şehirleri turladım herhangi bir sorun yok ama Samarkanta gelince direk atıyor. Şehir çok kalabalık bununla ilgisi olabilir. Diğer şehirlerde fazla kalabalık yoktu ve sorunda yoktu ama Samar'a gidince direk atıyor. Benim pcden kaynaklı bir sorun malesef.
  • Ben hâlâ server kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Clientless bir bot kullanıyorsanız, char'ınıza clientless olarak giriş yapın. Clientless olarak da oyundan atıyorsa, server sorunu %100 diyebiliriz. iSRO'da da bazen bu tarz sorunlar olabiliyor. Clientless olarak girdikten sonra, return scroll basın ve kayıtlı olduğunuz şehre gidin (umarım Samarkand değildir ). Oyundan çıkarken de Samarkand'da çıkmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbot kullanıyorum. tavsiye ettiğiniz bir clientless bot var mı. bu clientless işini pek bilmiyorum.

    bot kullanmadan girdiğimde direk oyundan atıyor. mbot ile girdiğimde ise Client closed. Switching to clientless mode... şeklinde yazı çıkıyor ama oyundan atmıyor char oyunda oluyo ama chara erişemiyorum. sro_client kayboluyor
  • "Client'e git" ya da "Go Client" gibi bir buton yok mu o bot'ta? Mesela phBot'ta return scroll basarak client'a geçebiliyorsun.

    mBot clientless'a atınca, o durumda return scroll basabilme imkanın vardır sanırım. Return scroll'u basarsın, oyundan çıkarsın ve client açarak normal girersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.