Şimdi Ara

SRO yu bırakanlar veya bırakmayı düşünenler.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaggerPoison

    oyunun suyu çıktı ama yine de bırakamıyorum,kasmaya oyuna para vermeye devam ediyorum.Ama elimle kastığım çarlardan aldığım zevki alamıyorum.Bir zamanlar kastıktan sonra düşürdüğüm silahları akşam stallda bırakırdım.Sabah satıldığını gördüğümde ne kadar sevinirdim.Köpeği olanlara bu adam köpeği nasıl almış diye bakardım.Ahh bu saflıklarımı bile özledim.

    +1
    Bir köpek almak için 3-4 gün aralıksız kervan çekmiştim
  • normal oyun 80de kalıcaktı. zaten artık herşey parayla be abi. golda mı ihtiyacın var ? sudan ucuz. sun mu istiyorsun? magic pop. zamanın mı yok ? bot kullan. oyunu biz oynamıyoruz . ya para yada pc :) bırakmıştım ama eskisi gib iolsa asla bırakmazdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halil_Karabulut
    Keşke 80 lvl sınırı ve 80 lvl skillerinde kalsaydı oyun eu charlar da olmasaydı o zaman ayda 500 silk almaya razıydım.



    ZSZC(Retro) araştır kardeş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N0f3ar_74


    quote:

    Orijinalden alıntı: Halil_Karabulut
    Keşke 80 lvl sınırı ve 80 lvl skillerinde kalsaydı oyun eu charlar da olmasaydı o zaman ayda 500 silk almaya razıydım.



    ZSZC(Retro) araştır kardeş


    private serverlarda bu imkanı bulabiliriz haklısın, ama bi taraftan biliyorsun isroda gerçekte neler olduğunu, eskiye gitmek mantıksız oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RadonTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: WarriorAngel

    Bunu izleyin ve dinleyin.. Video tarihi, 2006 Mart.





    http://www.yo
    utube.com/watch?v=CKXQ90Giq2w


    Oyuna ilk başladığınız zamanları düşünün.. Acemi zamanları.. siz 20 levelken 40 level bi adamı gördüğünüzde ağzınızın suyunun aktığı zamanları düşünün. Donwhang'ta Black Flower larda elle kastığınız zamanları.. Tarim Basini haritada görüp, acaba orda ne var diye gidip, black robber lara yattığınızı, daha 37 levelken hotanda kasmaya çalıştığınız zamanları.. 30 k golda 1* trade çektiğiniz zamanları düşünün.. Windows Görev Yöneticisi ni , sro_client.exe ye hazır tutup , thief görünce hemen "görevi sonlandır" yaptığınz zamanları..
    Leveliniz yetmediği halde Donwhang Cave ye girmeye çalıştığınız zamanlar..Sınavınız , ödeviniz vardır.. ama ex barı %90 dadır.. Level atlatmadan oyundan çıkmak mı ? İlkkez bi unique gördüğünüzde, Allah ne verdiyse dalıp yattığınız zamanı..
    Jangan limanlarında 20 level olmaya çalışırken gördüğünüz full trade party sindeki 8 degree li adamları.. Kasarken kurduğunuz eski arkadaşlıkları.. Ya ilk pk oluşunuz ? İteminiz düştüğünde içinizden kopan parça ? Donwhang East Gate de saatlerce izlediğiniz o 8 degree li thiefleri hunterları ? 10 levellik atla Taklamakan'a gitme çabaları ? En son nezaman kasarken "-ressss plzzzz" diye bağırdınız ? Yaz vakti, okullar kapanmışken, akşam 17:00-18:00 civarı, güneş hafif batmış. Odanızın camı açık.. hafif hafif size esiyor günün son rüzgarları.. Bi bardak colanız var yanınızda.. Atınıza binmişsiniz, hunterlığınızı takmış , Tiger Mountain'de Thief arıyorsunuz.. kaç sene geçti aradan ?



    ...





    Sana helal olsun... İncelerseniz "geçmişten, bugüne.." diye bir konum var benimde buna benzer... Anlatmak istediklerimin hepsi işte.. Gerçektende gözlerim dolar gibi oldu.. Çok güzeldi, çok iyiydi.. Sonu yok sandım.. Şimdi farkettim sayende, bittigini. . .


    senin konun nerde? ona da bakıyım bi daha hüzünleniyim :) ?




  • ah özledim o günleri ya:) bana kalırsa sro avrupa geldikten sonra bitmiştir.o 70 lvlın avrupasız 80 lvlın tadını başka hiçbir şey vermez:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

    ah özledim o günleri ya:) bana kalırsa sro avrupa geldikten sonra bitmiştir.o 70 lvlın avrupasız 80 lvlın tadını başka hiçbir şey vermez:)


    eu geldikten sonra bozuldu gerçekten oyun arka arkaya gelen capler sıkıcı bir hal almaya başladı.
  • eu geldikten biraz sonra zaten oyun paytoplay olmuştu :) eskiden böyle değildi çok daha zevkliydi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.