Şimdi Ara

SSANGYONG KORANDO KULLANICILAR KULÜBÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
4
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ssangyong Korando araç aldım yeni 2021 model platinum paket. Kullanıcı yorumlarının olduğu bir konu bulamadım maalesef. İlk başlarda birkaç konu açılmış ama devamı gelmemiş, kullanıcılar kullanım deneyimlerini yazmamışlar daha sonra ve paylaşım nedense kimse yapmamış. Ben de yeni bir kullanıcılar konusu açmak istedim, şimdiden Korando kullanıcılarına hayırlı olsun.


    Arkadaşlar bu sayfada araçla ilgili her türlü kullanım deneyimlerimizi, ve sorularımızı paylaşabiliriz. Şimdiden yorum yazacak, paylaşım yapacak kullanıcı arkadaşlara teşekkür ederim.


    Yönetici arkadaşlardan diğer devamı gelmemiş konu başlıklarını da bu konu ile birleştirmelerini rica ediyorum.


    Araçla ilgili ilk intibalarımı anlatmam gerekirse, araçtan çok memnunum. Beklediğimden daha iyi çıktı. Artıları ve eksileri var elbette ama artıları çok daha fazla.


    İlk önce araç çok seri ve performanslı bir araç. Turbonun hakkını veriyor. Keyifli bir sürüşü var. Süspansiyon biraz sert o da sportif karakterinden kaynaklanıyor. Araç çok sağlam % 74 çelikten imal edilmiş.


    Güvenlik donanımları fazlasıyla mevcut ve tatmin ediyor. Ses ve klimasını çok beğendim. Ses kalitesi ve klimanın soğutması çok iyi.


    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yakıt tüketimi bana biraz fazla geldi. Siz ne düşünüyor sunuz? Şehir içi kısa mesafe dur kalklı trafikte 10-11 litre arası tüketiyor. Daha uygun trafikte sanırım bu 9'a kadar düşebilir. Şehir dışı da 6.5-7.5 yakar diye düşünüyorum. bu hafta sonu bir şehir dışı seyahatim olacak daha sonra bu konuda yorum yaparım..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 25 Ağustos 2022; 9:15:56 >







  • Merhaba arkadaşlar. Araçtan çok memnunum gerçekten. Şeritten çıkma uyarısı sayesinde yarı otonom sürüş özeliği var. farkında olmadan şeritten çıkınca ses yapıp direksiyonu kırıyor. Araç çok güvenli gerçekten. 2 uzun yol seyahatim oldu. Uzun yolda da çok zevkli bir sürüşü var. çok atak bir araç. Uzun yolda 5.5 litre tüketimleri gördüm. şehiriçine girdikten sonra döndüğümde tüketim 7.5 idi.


    Diğer kullanıcı arkadaşların da yorumlarını bekliyorum..

  • Merhaba,

    Bende de aynı araç var. 2021 model. Park sensörü yok taktırmak istiyorum. Bildiğiniz kaliteli bir yer ve marka var mı?

  • alimakgrav A kullanıcısına yanıt

    Selam limited be platinuim arası ne fark var ?

    Limited ler çok hesaplı bulunuyor, cezbetti bir anda beni , hiç niyetim yoktu ama. Dışarıdan da heybetli sayılır

  • Korando alma arifesindeyim. Engelliden alacağız. Malum bayiler sağolsun araçları ne hikmetse bitirmişler. Korando platinum alacağız nasipse. Yazdıklarınızı okudum ama daha ayrıntı neler söylersiniz? İlçede yaşıyoruz. Yoğun bir trafik yok. Ne yakar sizce mesela?
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bu aracın ş.içi ve uzun yol gerçek hayat tüketim değerlerini merak ediyorum, ortalama hız ile birlikte veri paylaşımı olursa çok sevinirim.
  • dincemr D kullanıcısına yanıt

    Alabildiniz mi bu aracı?

  • Ssangyong Facebook Grubu var, çok aktif olmasa da buraya göre epey canlı. Oradan son 2 yılın tüm mesajlarını kontrol ettim ve anladığım kadarıyla ş.içinde 8.5 ile 14 lt arası (genel ortalama 10-11 lt) uzun yolda ise 6 ile 8 lt arası (genel ortalama 7-7,5 lt) sakin kullanım tüketimleri var. Agresif kullanıma gelmeyen bir motor gördüğüm kadarıyla ki agresif kullanımda uzun yolda bile 10 lt tüketim görmek sürpriz olmaz.

    Neredeyse yüksüz 1500 kg ağırlığı ve suv araç olması nedeniyle sakin kullanımda yakalanabilecek değerler benim için kabul edilebilir durumda.
  • Arkadaşlar ssangyong korando almayı düşünüyorum ses yalıtımı ve konforu nasıl (herşeyi araştırdım ama bunlar için kullanıcı yorumu lazım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.