Şimdi Ara

SSD hız arttırırmı - öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web işleri için kullandıgım pc'nin performansını arttırmak adına bir kaç değişiklik yapmayı düşünüyorum, SSD almak mantıklımı

    Performansı ve programların açılma sürelerini benim pc'de iyi derecede arttırırmı ( özellikler aşagıda) ?

    Kullandıgım programlar genel olarak ( dreamweaver cs5, filezilla, firefox, uzak masaüstü, photoshop) genelde aynı anda açık oluyorlar.

    Ve belki amatör bir soru olacak ama bu SSD'leri normal büyük kasaların neresine monte ediyoruz, standart anakartlar ile uyumlumudur ( anakart modeli aşagıda resimde? )


     SSD hız arttırırmı - öneri ?



  • Evt artırır. Ssd nin tepkime süresi çok hızlıdır. programa tıklamanla açılması bir olur. pc açılışın 30 sn gibi bir süreye düşer. ssd ye yüklediğin programlar hdd ye göre 10 kata kadar daha hızlı yüklenir. ssd ye kurduğun programlar çok hızlı acılır. Ama bu aletin fiyatı baya pahalı. anakartın sata 2 ise sata 3 destekli ssd alman gereksiz. sata 2 60 gb 200-250 civarı bulabilirsin. Ssd 2.5 inç tir onu hdd nin olduğu yere bağlıyorsun ama bir dönüştürücü kullanman lasım. Alırken dönüştürücüyle birlikte satılan model al bu dertten kurtulursun. sistemi ssd ye kurarsın. bütün temp dosyalarını ve indirmelerini hdd ye ayarlamanı tavsiye ederim. Hızlı çalışmasını istediğin programları ssd ye kur. birde ahci modu açman gerekiyor tabi windows 7 kullanman gerekir trim desteği için :)) ssd kullandığın zaman biraz kollaman gerekiyor onu :)) pahalı bir alet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.