Şimdi Ara

SSD okuma yazma hızı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Yeni bir sistem topladım fakat eski kullanmış olduğum Kingston 120 GB SSD okuma yazma hızı olarak aşağıdaki değerleri veriyor. Daha önce windows kuruluydu. Yeni sisteme M2 SSD taktım 120 GB SSD'yi yedek olarak kullanıyorum. Okuma yazma hızı neden bu kadar düşük. 450/450 cihazın kendisi normalde.



    SSD okuma yazma hızı hakkında



  • okuma düşük değil 511 çıkmış kendin 450/450 diyorsun daha iyi bile çıkmış okuma ama yazma komple aynı çıkmış. 450 de olmuyordu sanki yazma çünkü şimdi baktım bu benim eski 180gb intel disk ama sende sorun var hepsi aynı çıkmış çünkü. anakart windows vs sürücü kaynaklı diyorum ben. driver booster gibi bir programla ya da kendin anakart sata sürücüsünü güncelleyebilirsin.



    SSD okuma yazma hızı hakkında




  • Okumada sıkıntı yok yazmada sıkıntı var. Driverlar güncel. Yılllarca Windows kurdum bu diske o yüzden mi yazma hızı düşük acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t3ntativ3 kullanıcısına yanıt

    sanmam kullandıkça yavaşlasa okuma da düşerdi. bak bir de güncel test atayım senin yaptığın şekilde. patriot burst 900gb z590 sistem win11 driver booster kurulu. demek ki yeni disklerde 500-500 oluyormuş ama eski disklerde ben hala olmuyordu sanki diyorum baya oldu tabi hatırlamıyorum tam. bu diski kasım 2021'de almıştım. driver booster lisanslı bende ama bedava olanını kurup en azından daha yeni sürücü var mı diye aratabilirsin sonra o sürücüyü sitesinden indirirsin ya da versiyonunu öğrenip aratırsın.



    SSD okuma yazma hızı hakkında




  • t3ntativ3 kullanıcısına yanıt

    işletim sistemi ile alakalı olma ihtimali mantıklı bence de

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.