Şimdi Ara

SSK lı işde çalışıyorum İHTİYAÇ KREDİSİ çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 1.5 aydır özel sektörde çalışıyorum ssk lı 6000 TL gelirim var garanti bankası maaş müşterisiyim ve 20 bin tl kredi kartı limitim mevcut kredi kartı borcumu her ay düzenli öderim tek bi bankayla çalışıyorum maaşımı garantiden alıyorum 1385 kredi risk puanım var 50 BİN TL çekmek istiyorum çıkar mı ?


    SSK lı işde çalışıyorum İHTİYAÇ KREDİSİ çıkar mı?







  • kamu bankasının oranı düşüktür ama alamazsın muhtemelen.

    özellerde de faizler yüksek. gördüğüm kadarıyla iş bankasının faizi biraz daha iyi diğerlerine göre. garanti bana 2,79 verirken iş bankası 2.29 yazıyor mesela.

    kredinin aylık ödemesi 2300e yakın tutar. hesabı iyi yapın, borcu ödeyemezseniz bundan sonrası için kredi çekmeniz zor olur

  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

    ilk sigorta girişim 1.06.2021 olduğu için o tarihlerde kredi kartı verildi bana 1500 tl kullanılabilir limit ile geldi daha sonradan yükseltmeler yaparak felan 20k ya çıktı bi şekil ve daha sonradan ssklı özel sektörde işe girdim 11. 8 2022 tarihinde bugün gün itibariyle 27 gündür ssklıyım aktif olarak calısıyorm ve kredi çekmeyi düşünüyorm 50k çekmeyi umarım cıkar bankacıyla görüştüğümde en son çalıştığınız iş yerinizde 3 aylık primler ve çalışıyor olmanız lazm diyor veya kredi puanınız iyiyse 1 aylık ssk bile yeterlidir diyor bende bu ay sonu krediye başvuru yapıcam 50 bin tl umarım cıkar 1 bankayla çalışıyorm oda garanti bankası üstelik maaş müşterisiyim.

  • Mevcut durumda almamanız için bir neden yok. Sadece yapmanız gereken mobil'den değil maaş bankanıza gidip müşteri ilişkilerinden başvuru yapmak daha olumlu olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.